StarCraftCZ.com

Fórum o pokračování slavné RTS.
Právě je sob 23. lis 2024 5:07:23

Všechny časy jsou v UTC + 1 hodina

Odeslat nové téma Odpovědět na téma  [ Příspěvků: 96 ]  Přejít na stránku Předchozí  1 ... 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10  Další
Autor Zpráva
 Předmět příspěvku: Re: nadávky
PříspěvekNapsal: úte 24. srp 2010 14:46:49 
 ICQ  Profil

GoodWill píše:
Deacon, fakt lol ;) Bez ohladu nato o com sa tu bavite... tvoja argumentacia je usmevna.
Tvoje prave kvality sa daju overit len na turnaji, ale tam ta nikto nedostane... super ;) Mimochodom, 2v2 islo uz aj v bete. A v poslednej faze tusim aj 3v3 a 4v4.

Sice v kazdom prispevku nezabudnes pripomenut ze si krmic trollov, ale mam pre teba zlu spravu. Sam si troll.

Ehm, a jak jsem si 2v2 měl v betě zahrát, když poč ustál s bídou 1v1? A jak jako Shang ví, že mi sc nejde? A jak chceš jinak poměřit kvalitu? 1v1? Fajn, jsem diamond, když to moc nepokazím, tak s poměrem 1:1 výhry:prohry se časem dostanu na top10 pozici v divizi, takže tohle to moc neprokáže. A na turnaje sám nechci, nemám důvod ani chuť... tak jak to chceš teda objektivně posoudit?
Zjisti si co je troll, btw :o) Já jeho definici rozhodně ani zdaleka nesplňuji :o)

Odpovědět s citací  

PříspěvekNapsal: úte 24. srp 2010 15:13:27 

tak já se snažím na pozdrav odpovědět, ale ěnkdy opravdu nestíhám. S nadávkami sjem se setkal jednou a po nejlepší hře, co jsem hrál. Hrál jsem s kamarádem 2v2 My TP ono TT. Během chvilky přilítnul každej s 10-ti reaprama a šel po probech, to jsme mu zničili bez vážných ztrát. (už sjem tam měl kanóny) Po chvilce to zkusili na druhou základnu a taky bez úspěchu. Načež jeli klasiku MMM. Celou dobu nás a tím drželi pod tlakem, enustíálé útoky, jsme zvládali jen tak tak. pak jsem jim poslal k základně čidlo, načež jsem zjistil, že nemaj žádnou obranu. vše jeli jen na ty útoky. Tak jsme začal dělat dark templáře. postupně jsem mu zničil všechny jeho expy. než tam doběhl s armádou bylo po všem. Sem tam mě zastihl na ústupu, ale noví templáři se vywarpovali hned. Za celou dobu je nepadlo postavit si tam obranu. jistě, začali dělat věže, ale ty mě jen odhalí a nezastaví. taklže jim to nebylo k ničemu. Když jim došli peníze a neměli co stavět, smetli jsme je s pár zealoty a vikingy, načež se začali děsně rozčilovat a nadávat do všeho možnýho. Že oni byli mnohem lepší a my měli jen štěstí, že jsme jim zastavili reapry atd... A nejvíc nerozdýchali, když měli velkou armádu (asi na poslední úder. a jako doprovod jen 2 raveny, tak kamarád přiletěl s vikingy, sejmul je, stáhl se a já mu to doničil s 15 templáři :D Prostě jak prasata na pořážku. protože už neměl scanner.

Odpovědět s citací  

PříspěvekNapsal: úte 24. srp 2010 16:10:05 

co se stalo s manner chovani u nas?
v ceskych ligach a turnajich, pokud hraju s nekym koho neznam (tzn neni z scbw, nebo nekteri lidi z wc3 - krome headhuntera:D ) tak v 90% pripadu nevidim ani zadny glhf na zacatku nebo gg na konci, naopak vymluvy a chovani hodne ditete.
wtf? no manner hraci vzdy byli neoblibeni a neni to cesta kupredu

Odpovědět s citací  

PříspěvekNapsal: úte 24. srp 2010 16:16:00 

Jo,tohle je bohužel pravda. U W3 jsem nezažil cze turnaj, kde by mi soupeř nepopřál gl hf a nakonci neřekl GG - ba naopak, v průběhu hry si člověk ve chvillkách klidu i pokecal. U SCII to opravdu bývá "zvykem". Asi to bude opravdu tím, že tito hráči nehráli SCBW či W3 či jinou "progamingovou" hru a nejsou tak na to zvyklí. Snad se to časem zlepší.

Odpovědět s citací  

PříspěvekNapsal: úte 24. srp 2010 18:43:46 

http://www.youtube.com/watch?v=B8PkUCX-kTg
nemá někdo podobný záznam ze SC2? ;)

Odpovědět s citací  

PříspěvekNapsal: pát 10. zář 2010 6:55:09 

Včera jsem hrál kromě jiného jednu ladder 1v1 hru. Já Protos, on zerg (ale myslím, že byl jenom ze zlatý, abych mu nekřivdil), mapa Scrap station. ... Zkusil naprosto regulérní 6pool. Naštěstí jsem scoutoval probem hned po postavení pylonu při 9 supply, takže když jsem přijel k němu a on už měl hotovej spawning pool (zatímco mě se teprve dělala gateway), tak to bylo A SAKRA :) ... ale v poho, začal jsem dělat forge, tím ucpal víc vchod a do poslední díry hodil další pylon. Když mě vylezl první zealot, tak jeho 6 (nebo kolik) lingů už bylo u mě. Hodil jsem jeden canon a dalšího zealota. Bohužel gateway zničil, ale zealot a cannon ho odehnali. Pak přišel znova, zničil canon, ale tou dobou se stavěly dva další (spolu s novou gateway) a ty ho ve spolupráci s probama zase zahnali. ... Potom dal pokoj, tak jsem udělal pár zealotů a stalkerů a vyrazil k němu. Spíš jen tak na čumendu a případně zničit nějaký proby, abych uchoval ekonomickou výhodu, protože už jsem dělal stargate. No zničil jsem mu pár probů, queenku a asi 2 roache který tam měl. Ale během toho jsem o svoje jednotky přišel. No nawarpoval jsem si v bázi další, během toho dělal druhou voidray (trochu jsem se bál hyder, protože už měl i hydralistk den, ale žádnou neměl a ani nestavěl). Když byly voidray 2, tak jsem vyrazil k němu zničit mu hyve (nebo jak se u zergů jmenuje hlavní báze). Sotva jsem zaútočil (neměl ani queenu, takže nic anti-air) tak napsal něco jako "fucking map" a leavnul bez gg :) ... To jsem teda koukal. On zkusí cheese kterej nevyjde a potom progru svede na mapu ?? A ani gg ?? ... No jo, rage-quit je mrcha :)

Odpovědět s citací  

PříspěvekNapsal: pát 10. zář 2010 11:32:42 

Cassper píše:
Včera jsem hrál kromě jiného jednu ladder 1v1 hru. Já Protos, on zerg (ale myslím, že byl jenom ze zlatý, abych mu nekřivdil), mapa Scrap station. ... Zkusil naprosto regulérní 6pool. Naštěstí jsem scoutoval probem hned po postavení pylonu při 9 supply, takže když jsem přijel k němu a on už měl hotovej spawning pool (zatímco mě se teprve dělala gateway), tak to bylo A SAKRA :) ... ale v poho, začal jsem dělat forge, tím ucpal víc vchod a do poslední díry hodil další pylon. Když mě vylezl první zealot, tak jeho 6 (nebo kolik) lingů už bylo u mě. Hodil jsem jeden canon a dalšího zealota. Bohužel gateway zničil, ale zealot a cannon ho odehnali. Pak přišel znova, zničil canon, ale tou dobou se stavěly dva další (spolu s novou gateway) a ty ho ve spolupráci s probama zase zahnali. ... Potom dal pokoj, tak jsem udělal pár zealotů a stalkerů a vyrazil k němu. Spíš jen tak na čumendu a případně zničit nějaký proby, abych uchoval ekonomickou výhodu, protože už jsem dělal stargate. No zničil jsem mu pár probů, queenku a asi 2 roache který tam měl. Ale během toho jsem o svoje jednotky přišel. No nawarpoval jsem si v bázi další, během toho dělal druhou voidray (trochu jsem se bál hyder, protože už měl i hydralistk den, ale žádnou neměl a ani nestavěl). Když byly voidray 2, tak jsem vyrazil k němu zničit mu hyve (nebo jak se u zergů jmenuje hlavní báze). Sotva jsem zaútočil (neměl ani queenu, takže nic anti-air) tak napsal něco jako "fucking map" a leavnul bez gg :) ... To jsem teda koukal. On zkusí cheese kterej nevyjde a potom progru svede na mapu ?? A ani gg ?? ... No jo, rage-quit je mrcha :)

No za to, že neuspěl určite mohl úzký nájezd na plošinu. :D 6 poll musí přece vyjít vždycky dle jeho logiky...

Odpovědět s citací  

PříspěvekNapsal: pon 13. zář 2010 16:28:51 

Tak já se s nadáváním setkávám bohužel docela často a v poslední době i hned při začátku hry, ale celkem to ignoruju, řeknu si zas nějací blbečci co víc mluví než hrajou.
Co docela zamrzelo, když jsem hrál random 3v3 a soupeři začali sypat česky nadávky, když jsem na to česky odepsal ještě chvíli pokračovali...ale tak blbci jsou asi všude, nejen u nás.
Stalo se mi už v betě, hrál jsem FFA, postavil 10pool a s prvníma šesti lingama naběhl na nejbližšího soupeře, ten nic neměl a začal mi nadávat, že jsem hnusný rusher, že mě nenávidí a že doufá, že na mě zaútočí všichni ostatní, to mě fakt pobavilo, asi nějaký 12letý klučina co smaží 8h denně a myslí, že je neporazitelný.

Odpovědět s citací  

PříspěvekNapsal: pon 13. zář 2010 16:36:51 
 ICQ  Profil

No mne sa to stalo hned v mojej prvej hre(placement) tipek toss zacinal s cannon taktikou klasickou kde postavisl pylony a potom canony asi si myslel ze som komp toto nedal rychlo som nieco postavil po nom poslal a este jak som ho rozdrtil tak mi napisal "noob go home" :-D este som stretol tipka ktori mi napisal "gay scan" ale zeby to bola nadavka to tazko :D on sa ma stale snazil nachitat s muta pri mineraloch tak som mu tiez odpisal gay air for fun :D.

http://eu.wowarmory.com/character-sheet ... orl%C3%B3l

Odpovědět s citací  

PříspěvekNapsal: pon 13. zář 2010 17:23:03 

Nadavky behem hry mi nevadi,aspon se zasmeju,ale co me sere je,ze borec mi jeste vypisuje,kdyz uz hraju druhou hru..Stalo se mi to s nejakym Spanelem.Psal mi (po prohranem zapase),ze je moje matka devka apod..Zlaty Google prekladac :D

Odpovědět s citací  

Odeslat nové téma Odpovědět na téma  [ Příspěvků: 96 ]  Přejít na stránku Předchozí  1 ... 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10  Další

Všechny časy jsou v UTC + 1 hodina