Včera jsem hrál kromě jiného jednu ladder 1v1 hru. Já Protos, on zerg (ale myslím, že byl jenom ze zlatý, abych mu nekřivdil), mapa Scrap station. ... Zkusil naprosto regulérní 6pool. Naštěstí jsem scoutoval probem hned po postavení pylonu při 9 supply, takže když jsem přijel k němu a on už měl hotovej spawning pool (zatímco mě se teprve dělala gateway), tak to bylo A SAKRA
... ale v poho, začal jsem dělat forge, tím ucpal víc vchod a do poslední díry hodil další pylon. Když mě vylezl první zealot, tak jeho 6 (nebo kolik) lingů už bylo u mě. Hodil jsem jeden canon a dalšího zealota. Bohužel gateway zničil, ale zealot a cannon ho odehnali. Pak přišel znova, zničil canon, ale tou dobou se stavěly dva další (spolu s novou gateway) a ty ho ve spolupráci s probama zase zahnali. ... Potom dal pokoj, tak jsem udělal pár zealotů a stalkerů a vyrazil k němu. Spíš jen tak na čumendu a případně zničit nějaký proby, abych uchoval ekonomickou výhodu, protože už jsem dělal stargate. No zničil jsem mu pár probů, queenku a asi 2 roache který tam měl. Ale během toho jsem o svoje jednotky přišel. No nawarpoval jsem si v bázi další, během toho dělal druhou voidray (trochu jsem se bál hyder, protože už měl i hydralistk den, ale žádnou neměl a ani nestavěl). Když byly voidray 2, tak jsem vyrazil k němu zničit mu hyve (nebo jak se u zergů jmenuje hlavní báze). Sotva jsem zaútočil (neměl ani queenu, takže nic anti-air) tak napsal něco jako "fucking map" a leavnul bez gg
... To jsem teda koukal. On zkusí cheese kterej nevyjde a potom progru svede na mapu ?? A ani gg ?? ... No jo, rage-quit je mrcha