Shang píše:
deacon píše:
...
Deacone, ja vím, že SC ti moc nejde, ale to není důvod si hrát na Idru, na něho stejně nikdy nedosáhneš.
ani bych neřekl, tohle byl výstřel bokem a ještě slepejma... :o)
Edit:
Buďme konkrétní, jestli mi jde nebo nejde sc lze posoudit pouze nějakým turnajem, ptže 1on1 jsem si dost užil v betě(přes 300 zápasů) a teď si užívám hlavně singl a zbylé mody, které jsem v betě zkusit nemohl(2v2 a výš). A na turnaje mě nedostane ani svěcená voda. Nemám chuť si přidávat nějaké ocasy do friendlistu a pak zase odebírat a už vůbec ne se dohadovat o čase, kdy se bude hrát :o).
Navíc argumentů jsem uvedl dost, ale tro(t)ll to nebude číst a bude si mlít svoje. A já, jako jejich krmič - inu proč nekrmit, mi je to buřt, já správce/admin nejsem, abych se choval korektně a trolly ignoroval. Pokud tě to potěší, budu psát gb(tedy good bye, nikoliv gg, good game), to je rozloučení, ergo nebude to ragequit, ale to asi to proG srdíčko shanga nerozdýchá(ostatně to tam je napsané už nahoře, ale to by shang musel porozumět psanému textu nebo nevím, kde je v něm chyba :o)).
Holt jiná kultura, vyrostl jsem na multiplayeru, kde ragequitem není odchod ze hry, která je jednostranně zaměřena beze slova. Proč taky, je blbost plýtvat časem na hře, kde se jedna strana výrazně nechytá, čas je drahý. Nebo kde jedna strana dělá hovadiny, ať už to objektivně hovadiny jsou nebo ne. Protože tohle se objektivně posoudit nedá :o).