StarCraftCZ.com

Fórum o pokračování slavné RTS.
Právě je sob 23. lis 2024 5:10:19

Všechny časy jsou v UTC + 1 hodina

Odeslat nové téma Odpovědět na téma  [ Příspěvků: 96 ]  Přejít na stránku Předchozí  1 ... 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10  Další
Autor Zpráva
 Předmět příspěvku: Re: nadávky
PříspěvekNapsal: ned 22. srp 2010 20:31:40 

Tak dneska sem si vyhrál hru proti terranovi,nakonci začal posílat budovy všude po mapě...tak sem mu napsal že to jsou poslední šoky před smrtí:) a on na to začal nadávat do mother f*ckerů.... pak napsal ať si to užiju a že de na cigáro afk,v zapětí sem dostavil prvního vikinga a když sem našel jeho command center začal ho pokládat a vzlítávat sním tak mu píšu afk? :D načež sem dostal odpověd zkládajcí se jen z několika vykřičníků hvezdiček atd tak sem mu napsal že du afk já :D nešel sem ale normálně sem stavěl vikingy při ničení jeho poslední budovy sem ho dodělal hláškou call your mom!hurry :)
Normálě bych to nedělal ale když sem videl jak moc je psychicky nevyváženej musel sem.Nejlepší na tom bylo že když hra začínala napsal sem gl hf a on na to odpověď typu:BUDU TO POTŘEBOVAT?

Odpovědět s citací  

PříspěvekNapsal: pon 23. srp 2010 0:04:08 

Shang píše:
deacon píše:
(nebudu psát gg na každou prohru, když to NEbyla dobrá hra)

Když ti někdo řekne dobrý den, taky mu neřekneš dobrý den, protože den nebyl dobrý ? ;)

Tak to není úplně to samé. Taky nebudeš každému říkat, že se mu to povedlo i když se mu to nepovedlo. Když udělá sviňárnu, tak mu to nepíšu. záleží na jeho hře.

PS: neříkáš dobrý den, když jsi ho ty měl dobrý, ale že druhému přeješ, aby měl dobrý den.

Odpovědět s citací  

PříspěvekNapsal: pon 23. srp 2010 9:39:23 

wardoom píše:
... v zapětí sem dostavil prvního vikinga a když sem našel jeho command center začal ho pokládat a vzlítávat sním ...

toto sa mi tiez stalo akurat ja som bol ten co mal CC a on mal 3 vikingov :lol: ... po nakych 2 liftoch som mu napisal smajla co zobral sportovo a odpisal mi rovnako
vtedy to konecne pochopil a nechal jedneho vikinga na zemi a jedneho vo vzduchu :)

nasledne slo odo mna gg a quit ... aspon male rozptylenie pre mna po prehre :)

Odpovědět s citací  

PříspěvekNapsal: pon 23. srp 2010 11:19:00 
 Zobrazit autorovy stránky  Profil

Nad takymito chudacikmi sa vzdy len pousmejem. Biedny zivot, biedne spravanie... polutovat a ist dalej.

* SC2: GoodWill#320
* D3: GoodWill#2306
* LoL: GoodWill SK

Odpovědět s citací  

PříspěvekNapsal: pon 23. srp 2010 21:15:06 
 ICQ  Profil

já osobně zahajuju každou hru
Já:hi
On:hi
Já:from?
On:xxxxx
Já:gl & hf
On: you 2

v 99% případech to takle probíha

hru zakončuju gg
pokud semnou vyjebe něakym 6poolem nebo canoon rushem tak tak gg většinou ani neni :-D

z nadávkama sem se setkal poprví před 5 min :-D kdy mi typan dal proxy pylon do baze ja mu to zničil scvčkama a do 3 minut měl v bazi dvě neviditelný banshee :-D řikal něco o gayjich :-D

Odpovědět s citací  

PříspěvekNapsal: pon 23. srp 2010 23:59:52 
 ICQ  Profil

Shang píše:
deacon píše:
...

Deacone, ja vím, že SC ti moc nejde, ale to není důvod si hrát na Idru, na něho stejně nikdy nedosáhneš.

ani bych neřekl, tohle byl výstřel bokem a ještě slepejma... :o)

Edit:
Buďme konkrétní, jestli mi jde nebo nejde sc lze posoudit pouze nějakým turnajem, ptže 1on1 jsem si dost užil v betě(přes 300 zápasů) a teď si užívám hlavně singl a zbylé mody, které jsem v betě zkusit nemohl(2v2 a výš). A na turnaje mě nedostane ani svěcená voda. Nemám chuť si přidávat nějaké ocasy do friendlistu a pak zase odebírat a už vůbec ne se dohadovat o čase, kdy se bude hrát :o).
Navíc argumentů jsem uvedl dost, ale tro(t)ll to nebude číst a bude si mlít svoje. A já, jako jejich krmič - inu proč nekrmit, mi je to buřt, já správce/admin nejsem, abych se choval korektně a trolly ignoroval. Pokud tě to potěší, budu psát gb(tedy good bye, nikoliv gg, good game), to je rozloučení, ergo nebude to ragequit, ale to asi to proG srdíčko shanga nerozdýchá(ostatně to tam je napsané už nahoře, ale to by shang musel porozumět psanému textu nebo nevím, kde je v něm chyba :o)).
Holt jiná kultura, vyrostl jsem na multiplayeru, kde ragequitem není odchod ze hry, která je jednostranně zaměřena beze slova. Proč taky, je blbost plýtvat časem na hře, kde se jedna strana výrazně nechytá, čas je drahý. Nebo kde jedna strana dělá hovadiny, ať už to objektivně hovadiny jsou nebo ne. Protože tohle se objektivně posoudit nedá :o).

Odpovědět s citací  

PříspěvekNapsal: úte 24. srp 2010 8:09:09 

Deacon, fakt lol ;) Bez ohladu nato o com sa tu bavite... tvoja argumentacia je usmevna.
Tvoje prave kvality sa daju overit len na turnaji, ale tam ta nikto nedostane... super ;) Mimochodom, 2v2 islo uz aj v bete. A v poslednej faze tusim aj 3v3 a 4v4.

Sice v kazdom prispevku nezabudnes pripomenut ze si krmic trollov, ale mam pre teba zlu spravu. Sam si troll.

* SC2: GoodWill#320
* D3: GoodWill#2306
* LoL: GoodWill SK

Odpovědět s citací  

PříspěvekNapsal: úte 24. srp 2010 8:54:47 

já myslím, že je snad každého věc jestli po hře napíše GG, nebo ne.
Pokud někdo není vyloženě trubka a pernamentně soupeřům nenadává, tak bych nějaké "rage quity" neřešil. prostě hra skončila, tak quit.
Osobně když prohrává, tak gg napíšu zřídka. jen pokud si myslím, že sme zahráli pěknou a vyrovnanou partii.
To samé s pozdravy, když někdo napíše hi, nebo gl hf, odpovím. Sám ale nikdy nezdravím jako první.
Nemám prostě náladu se bratříčkovat s kdejakým "ocasem".

s nadávkama jsem se nesetkal a jenom jednou jedinkrát jsem napsal soupeři to kouzelné anglické slovíčko na F :mrgreen: . On se totiž chuj neskutečně zakempil a pak mě rushnul s VR, na což sem nebyl připraven (jasně, moje chyba). To jsem se opravdu nasral a udělal skutečný rage quit :lol:

Na druhou stranu jsem jednou vypekl prota s pomocí 6pool a borec to vzal hodně sportovně. Napsal GG a pak ješte smajlíka. To celkem obdivuju, Já už bych hledal písmenka po podlaze :lol:

Odpovědět s citací  

PříspěvekNapsal: úte 24. srp 2010 11:23:35 

http://unimatrix325.sweb.cz/Screenshot2 ... _10_00.jpg

:-)

Odpovědět s citací  

PříspěvekNapsal: úte 24. srp 2010 11:46:43 

Unimatrix325 píše:
http://unimatrix325.sweb.cz/Screenshot2010-08-21%2012_10_00.jpg

:-)

Tak on už je i money hax? :D :D

Ten týpek asi moc nestíhal...

Odpovědět s citací  

Odeslat nové téma Odpovědět na téma  [ Příspěvků: 96 ]  Přejít na stránku Předchozí  1 ... 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10  Další

Všechny časy jsou v UTC + 1 hodina