StarCraftCZ.com

Fórum o pokračování slavné RTS.
Právě je sob 05. črc 2025 14:34:32

Všechny časy jsou v UTC + 1 hodina

Odeslat nové téma Odpovědět na téma  [ Příspěvků: 209 ]  Přejít na stránku Předchozí  1 ... 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10 ... 21  Další
Autor Zpráva
 Předmět příspěvku: Re: master vs bronz
PříspěvekNapsal: pát 30. lis 2012 13:57:23 
 ICQ  Profil

Jo a teď budeš zase 2 roky strašit ze silveru pomocí úžasných hustotaktik a temnorad jak předtím z bronze? Proč, proč jenom se mi těm 3 dnům nechce věřit :o) Ale nakonec na světě se dějí i divnější věci :o)

Proč by se tu kdo měl vyjadřovat k tomu, že jako zerg to hraje totálně špatně? Drobné chybky jsou bezpředmětné a ty velké tu už zazněly, to se to jako má pořád opakovat nebo co si jako představuješ? Jediné, co tu chybí je pohled kvalitního zerga na to, co dělá špatně kromě těch obecných věcí. Já bych se mohl vyjádřit leda tak k PvZ, protože tam vím, co zerg má dělat, ale v ZvT a ZvZ mu mohu dát pouze univerzální rady :o)

K jednotkám - ať vyhrává jak chce, jsou lidi, co rádi hrají s late game jednotkami a pokud chce vyhrávat za pomocí broodlordů, ať vyhrává s nimi. Jenom se k nim musí dostat validní cestou a ne psycho hrou :o)

Odpovědět s citací  

PříspěvekNapsal: pát 30. lis 2012 14:05:22 

no on nadruhou stranu bronnz ted a bronz pred rokem je neco uplne jinyho, to vidim ted v bete kde i v bronzu je standart 1 rax FE u T 1gate FE u P nebo hatch pred poolem a rychla treti u zergu. A treba taktika roach/hydra je neco s cim tvrdde narazis i v brozu hlavne v TvZ to utluce parkaticky veschno od mass rine pres tank/rine MMM nebo klasickej thor/tank/helion mech. A MMR si muzes resetovat staci nehrat rankded matche komlet jednu sezonu. Idealni procit nejaky navody jak hrat zergy vybrat si nejakej macro opening trochu ho natrenovat proti AI a pak jit teprve na ladder, ideal je jest to skusot s nekxm v kustom hrach

Odpovědět s citací  

PříspěvekNapsal: pát 30. lis 2012 14:21:09 

necro: ale co mu mas napisat, aby nebol v supply bloku? aby minal vsetky suroviny? ak toto zvladnes mas top gold minimalne. A ze niekto sa na tvojich prispevkach smeje tak budiz, ber to s pohladu: On robi chyby a hra zle, ty hras menej zle a chces mu poradit ako hrat ale i tak stale zle

Odpovědět s citací  

PříspěvekNapsal: pát 30. lis 2012 14:34:37 
 ICQ  Profil

:D

Koukám stále stejně... pořád dokola snaha obhájit si to, že je někdo v Bronzu(silveru, goldu... etc ) vším možným, pouze neustále odmítání faktu, že za všem stojí skill.

Jsem bytostně přesvědčen, že dokážu bronzový acc nalevelovat do diamantu během jednoho dne... Pokud mi někdo pujčí svůj bronze acc, tak jsem ochotný to i streamovat :D ... Ať je sranda :P

Pokud se mi podaří zlanařit kámoše aby mi pujčil svůj bronze acc, tak to udělám tak jako tak, abych pro jednou utnul tady ty nesmysly o tom jak v Bronzu záleží na strategii, micru a tak... kravina

:ugeek:

** UČÍME SE HRÁT ZERGY **
kapitola třetí - poznej nepřítele! ZvT
kapitola čtvrtá - ZvP
kapitola pátá - ZvZ

Odpovědět s citací  

PříspěvekNapsal: pát 30. lis 2012 14:42:24 

MaHi píše:
:D

Koukám stále stejně... pořád dokola snaha obhájit si to, že je někdo v Bronzu(silveru, goldu... etc ) vším možným, pouze neustále odmítání faktu, že za všem stojí skill.

Jsem bytostně přesvědčen, že dokážu bronzový acc nalevelovat do diamantu během jednoho dne... Pokud mi někdo pujčí svůj bronze acc, tak jsem ochotný to i streamovat :D ... Ať je sranda :P

Pokud se mi podaří zlanařit kámoše aby mi pujčil svůj bronze acc, tak to udělám tak jako tak, abych pro jednou utnul tady ty nesmysly o tom jak v Bronzu záleží na strategii, micru a tak... kravina

:ugeek:

som si isty ze nedas:-) podla mna tolko hier nezvladnes, s bronzu do diamantu

Odpovědět s citací  

PříspěvekNapsal: pát 30. lis 2012 14:46:16 
 ICQ  Profil

No je vidět, že mně neznáš ;)
Však počkáme jestli se najde nějáký bronzák se smyslem pro humor :)

** UČÍME SE HRÁT ZERGY **
kapitola třetí - poznej nepřítele! ZvT
kapitola čtvrtá - ZvP
kapitola pátá - ZvZ

Odpovědět s citací  

PříspěvekNapsal: pát 30. lis 2012 15:33:43 

Necro, ne kazdy je takovy tragikomik jako ty. Proc by se mel z bronzu skrabat dva mesice? Udelat 30 roachu v desaty minute a poslat je na nepritele se nauci i prumerne pocitacove gramotna duchodkyne za jedno odpoledne.

Odpovědět s citací  

PříspěvekNapsal: pát 30. lis 2012 15:43:26 

.

Naposledy upravil Hanz Willy dne pon 03. pro 2012 18:53:36, celkově upraveno 2

Odpovědět s citací  

PříspěvekNapsal: pát 30. lis 2012 17:13:52 

porad me necromancer nevysvetlil proc bronze zerg musi hrat aktivne a master zerg muze kempit kdyz kempeni je lehci

Odpovědět s citací  

PříspěvekNapsal: pát 30. lis 2012 17:24:54 

Hanz Willy píše:
Necromancer píše:
a opět spousta lidí, co komentují příspěvky a k replay nic neřeknou :lol:

True : slovíčkař si, chceš-li, ...a co se týče jeho skillu. Něco se naučit dá, ovšem on hraje Zerga jako by hrál Terrana. To je úplně odlišný styl..

Deacon : jistě, klidně ať použije infestory. Ale Zerg, co se naučí prosté základy a nepoužije větší tech než Lair, ten se z bronzu snadněji dostane. Pokud chce bronz používat všechny jednotky, musí se je taky naučit používat...

Já se z bronzu dostal za cca 3 dny. Jel jsem bezchybný 14hatch, s techem na slingy a pak jen roach+hydra s upgrady (žádný spire, Hive, ani infestorové). Mapcontrol pomocí rozmístěných Overlordů a creepu. V bronzu ta taktika nemá konkurenci, pokud je Zerg dost agresivní. Během dne jsem byl na Top příčkách a do konce týdne v silveru.
Hanz Willy : pročti si tady na forum rady pro Zergy. Pokud chceš hrát tak, jako v těch postnutých replayích, pak hodně stěstí...

Ahoj co znamená ta technika 14hatch?To neznám můžeš to trochu rozvést jak se to používá.To mám jako postavit 14x základnu zergů a potom chrlit jednoho roache za druhym?Moc ty vaše zkratky nechápu třeba jak je to myšlený s techem na slingy?Můžu poskytnout další replay u kterých si myslim že v nich hraju docela dobře na bronz ligu.

ahoj, tak14 hatch znamena ze ked mas 14 supply postavis hatcherku, sling je ling so upgradom na speed :) a ten vyssi tech znamena hive->brood lord/ultralisk...

Odpovědět s citací  

Odeslat nové téma Odpovědět na téma  [ Příspěvků: 209 ]  Přejít na stránku Předchozí  1 ... 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10 ... 21  Další

Všechny časy jsou v UTC + 1 hodina