a opět spousta lidí, co komentují příspěvky a k replay nic neřeknou
True : slovíčkař si, chceš-li, ...a co se týče jeho skillu. Něco se naučit dá, ovšem on hraje Zerga jako by hrál Terrana. To je úplně odlišný styl..
Deacon : jistě, klidně ať použije infestory. Ale Zerg, co se naučí prosté základy a nepoužije větší tech než Lair, ten se z bronzu snadněji dostane. Pokud chce bronz používat všechny jednotky, musí se je taky naučit používat...
Já se z bronzu dostal za cca 3 dny. Jel jsem bezchybný 14hatch, s techem na slingy a pak jen roach+hydra s upgrady (žádný spire, Hive, ani infestorové). Mapcontrol pomocí rozmístěných Overlordů a creepu. V bronzu ta taktika nemá konkurenci, pokud je Zerg dost agresivní. Během dne jsem byl na Top příčkách a do konce týdne v silveru.
Hanz Willy : pročti si tady na forum rady pro Zergy. Pokud chceš hrát tak, jako v těch postnutých replayích, pak hodně stěstí...
Ahoj co znamená ta technika 14hatch?To neznám můžeš to trochu rozvést jak se to používá.To mám jako postavit 14x základnu zergů a potom chrlit jednoho roache za druhym?Moc ty vaše zkratky nechápu třeba jak je to myšlený s techem na slingy?Můžu poskytnout další replay u kterých si myslim že v nich hraju docela dobře na bronz ligu.