Hanz Willy píše:
Nahrával jsem přitom ještě achivment s infestory tak to podle toho taky vypadá
na infestory zapomeň, ty na ně nemáš ani zdaleka skill.
Ten odkaz na "Učíme se hrát Zergy" je výborná rada. Nemusí proti tobě být master hráč, stačí silver k porážce.
Hry jsem zhlédnul praktiky zběžně. Tu první jsem viděl do 34.minuty, do té doby tam bylo chyb víc než dost i na bronz.
1. hra :
- špatná ekonomika, máš ohromné zásoby (zhruba kolem té 30. minuty to bylo snad 6k minerálů) a nevyužíváš na expanze, spine crawlery, lingy, queeny, overlordy, prostě cokoliv. Full supply jsi snad ani neudělal. V 9. minutě máš jedinou Queen, jinak žádnou army. Nechápu, co máš s těmi ninja expanzemi. To je výhodné leda pro Terrana díky přesunu, ale pro Zerga absolutní nesmysl. Dělal jsi to v obou hrách. Tohohle zlozvyku se zbav. V bázi oponenta jsi ani nebyl. Pokud by jel haras BC, nebo jinou podobnou bronz blbost, na což jsi neměl obranu, pak by vyhrál. Když Heliony útočí na tvou nija expanzi, ty stále bez jednotek a děláš spire...WTF?
2. hra :
nauč se nějaké zergské BO. Do 10. minuty by tvá zásoba minerálů neměla překročit hranici 400. Máš plus za záchranu dron, ale fatální mínus za neblokaci rampy. Ti slackující roachové před spine crawlery jsou ti nanic. Pozdě expanduješ, a jako první zase bereš tu nija expanzi v rohu. Proti Terranovi jedeš bez scoutu jeho báze mutalisky. Co kdyby jel turrety?
Celkově na postup z bronzu tak na 2 měsíce zapomeň.