Morte píše:
Nadávat na spojence je docela ubohé, jasně stává se, že někdo hraje špatně, ale to se stává každému, stane se mi, že jsem v týmu nejlepší a pak zas obratem nejhorší, tak proč nadávat na ostatní...ale docela nechápu, jak to někdo(kdo ani nehraje moc dobře) to může brát tak vážně a vztekat se tak, že do něčeho mlatí...kor ještě když si za prohru z 98% může sám.
Netvrdím, že som pyšný na to, že nadávam na spojencov, proste ale niekedy zahrajú tak, že sa už nezdržím!
Pár dní dozadu sme hrali 3v3, kľudná hra, väčšina hráčov techovala a jeden spojenec mal na maine 7 ťažičov a v expe dvoch. To nehovorím, že bola už minimálne 18. minúta, nemal warp tech, takže vyrábal len z gateway, a aj tie mal dve a neskôr dokonca tri. Nakoniec sme to s druhým spojencom uhrali, ale len preto, že súper bol tiež nejaký ...
A kľudne si prečítam poznámky na moju hru, keď to poserem, ale takéto veci naozaj nerobím. Nepotrebujem byť v teamovkách v diamonde, ale proste chcem takú úroveň spojencov, čo si aspoň všimnú súperovu probu vo svojom maine snažiacu sa o cannon rush, pochopia, že keď sa toss walluje kanónmi a nevytiahne nos z mainu, resp. expy tak pravdepodobne ide air a treba na nich čo najskôr zatlačiť, nie len čakať kým príde mothership s x vodmi alebo carriermi...