StarCraftCZ.com

Fórum o pokračování slavné RTS.
Právě je stř 04. pro 2024 19:51:05

Všechny časy jsou v UTC + 1 hodina

Odeslat nové téma Odpovědět na téma  [ Příspěvků: 50 ]  Přejít na stránku Předchozí  1, 2, 3, 4, 5  Další
Autor Zpráva
 Předmět příspěvku: Re: Psychologie
PříspěvekNapsal: pon 21. lis 2011 14:28:51 

No ja drtím hlavne teamovky za Z ale len for fun. Viem, že môj skill mi ani žiadnu väčšiu ambíciu dať nemôže :D Držím sa v Top 8 už asi dva týždne nonstop, z toho väčšinu času na 1. mieste takže poväčšinou vyhrávam, ale keď po sérii asi 5 výhier a očakávaní promo príde 4-6 prehier v rade tak ma to vie riadne vytočiť... (rozumej, že pred GG for ALL najskôr napíšem niečo pekné spojencom :D ) Netvrdím, že som vždy najlepší hráč na mape, ale veľa prehier je zapríčinených len "kvalitou" spojencov. A vtedy som naozaj na pokraji výbuchu hnevu. Kedysi som na starom pc rozbil nejednu myšku poprípade klávesnicu... :D Ale teraz ako som do výbavy zainvestoval tak sa krotím a radšej len párkrát buchnem po stene :D

Odpovědět s citací  

PříspěvekNapsal: pon 21. lis 2011 16:28:47 
 Zobrazit autorovy stránky  ICQ  Profil

rob3rt píše:
No ja drtím hlavne teamovky za Z ale len for fun. Viem, že môj skill mi ani žiadnu väčšiu ambíciu dať nemôže :D Držím sa v Top 8 už asi dva týždne nonstop, z toho väčšinu času na 1. mieste takže poväčšinou vyhrávam, ale keď po sérii asi 5 výhier a očakávaní promo príde 4-6 prehier v rade tak ma to vie riadne vytočiť... (rozumej, že pred GG for ALL najskôr napíšem niečo pekné spojencom :D ) Netvrdím, že som vždy najlepší hráč na mape, ale veľa prehier je zapríčinených len "kvalitou" spojencov. A vtedy som naozaj na pokraji výbuchu hnevu. Kedysi som na starom pc rozbil nejednu myšku poprípade klávesnicu... :D Ale teraz ako som do výbavy zainvestoval tak sa krotím a radšej len párkrát buchnem po stene :D

Ja uz jsem si v teamovkach zvyknul, ze si clovek uzije obcas docela srandu, kdyz vidi, ceho jsou spoluhraci schopni, jaky koniny nekdy dokazou vymyslet :D

Treba jako nedavno, kdy jsme hrali 3v3, nic moc se nedelo, a v 15. minute koukam, ze jeden spojenec ma 10 stalkeru a zacina stavet 1. expu... :)

Odpovědět s citací  

PříspěvekNapsal: úte 22. lis 2011 1:19:54 

Nadávat na spojence je docela ubohé, jasně stává se, že někdo hraje špatně, ale to se stává každému, stane se mi, že jsem v týmu nejlepší a pak zas obratem nejhorší, tak proč nadávat na ostatní...ale docela nechápu, jak to někdo(kdo ani nehraje moc dobře) to může brát tak vážně a vztekat se tak, že do něčeho mlatí...kor ještě když si za prohru z 98% může sám.

Odpovědět s citací  

PříspěvekNapsal: úte 22. lis 2011 10:57:01 

satik píše:
rob3rt píše:

Ja uz jsem si v teamovkach zvyknul, ze si clovek uzije obcas docela srandu, kdyz vidi, ceho jsou spoluhraci schopni, jaky koniny nekdy dokazou vymyslet :D

Treba jako nedavno, kdy jsme hrali 3v3, nic moc se nedelo, a v 15. minute koukam, ze jeden spojenec ma 10 stalkeru a zacina stavet 1. expu... :)

Jo teamovky jsou zábava 4v4 s randomáky. Nejlepší hrát za zergy, jet 15fe,15pool, natěžit 100 gas a těžit jen minerály s 20 drony. Pak jen vesele nonstop injectuješ, massíš a likviduješ, často je za pár minut konec. Si pamatuji, že mi takto leavli všichni spoluhráči a enemáci idioti začli všichni techovat. Samozřejmě jsem je rozjel. Nezapomenutelné. :D

Odpovědět s citací  

PříspěvekNapsal: úte 22. lis 2011 11:23:42 

Morte píše:
Nadávat na spojence je docela ubohé, jasně stává se, že někdo hraje špatně, ale to se stává každému, stane se mi, že jsem v týmu nejlepší a pak zas obratem nejhorší, tak proč nadávat na ostatní...ale docela nechápu, jak to někdo(kdo ani nehraje moc dobře) to může brát tak vážně a vztekat se tak, že do něčeho mlatí...kor ještě když si za prohru z 98% může sám.

Netvrdím, že som pyšný na to, že nadávam na spojencov, proste ale niekedy zahrajú tak, že sa už nezdržím! :D Pár dní dozadu sme hrali 3v3, kľudná hra, väčšina hráčov techovala a jeden spojenec mal na maine 7 ťažičov a v expe dvoch. To nehovorím, že bola už minimálne 18. minúta, nemal warp tech, takže vyrábal len z gateway, a aj tie mal dve a neskôr dokonca tri. Nakoniec sme to s druhým spojencom uhrali, ale len preto, že súper bol tiež nejaký ... :D
A kľudne si prečítam poznámky na moju hru, keď to poserem, ale takéto veci naozaj nerobím. Nepotrebujem byť v teamovkách v diamonde, ale proste chcem takú úroveň spojencov, čo si aspoň všimnú súperovu probu vo svojom maine snažiacu sa o cannon rush, pochopia, že keď sa toss walluje kanónmi a nevytiahne nos z mainu, resp. expy tak pravdepodobne ide air a treba na nich čo najskôr zatlačiť, nie len čakať kým príde mothership s x vodmi alebo carriermi...

Odpovědět s citací  

PříspěvekNapsal: ned 27. lis 2011 12:48:55 

taky jsem byl nerv pak mi došlo že jde o hovno jo někdy to nasere ale když hraju něco jineho než 1v1 vybírám si ským hraju jsme na skypu a dopředu je varuju že jestli na mě budou řvát tak končíme dřív než začnem.

jak se vyvarovat stresu při 1v1 nalad se na prohru udělej si plán třeba já si zvykl ze suppreme commandera že jakmile jen hraješ jako automat dělam to porad stejně a v 6 minutě uvidim tak většinou dostanu na prdel. Prostě si udělej plán do 3 minuty scout a pak podle scoutu když uvidim tohle udělam tohl když uvidim tohle udělam tohle. a jedna super věc když zapneš sc mej vše připravene po ruce jidlo piří měj v pokoji přijemné teplo sedej si k tomu až budeš mít vše hotovo (ukoly uklid práci) nebudou stresy no a ideální je se před Leaderem rozklikat na custom hře či při hře s kamarádem nebo na nějaké zábavné věci tipu bejeweled a hlavní poučka nehrej jen stára (ten je hodně naročny na psichyku ) občas se odreaguj u nějaky řezačky :P filmu nebo se čas od času najez jinde než u kompa

Odpovědět s citací  

PříspěvekNapsal: ned 27. lis 2011 13:26:01 

zylvarek píše:
taky jsem byl nerv pak mi došlo že jde o hovno jo někdy to nasere ale když hraju něco jineho než 1v1 vybírám si ským hraju jsme na skypu a dopředu je varuju že jestli na mě budou řvát tak končíme dřív než začnem.

jak se vyvarovat stresu při 1v1 nalad se na prohru udělej si plán třeba já si zvykl ze suppreme commandera že jakmile jen hraješ jako automat dělam to porad stejně a v 6 minutě uvidim tak většinou dostanu na prdel. Prostě si udělej plán do 3 minuty scout a pak podle scoutu když uvidim tohle udělam tohl když uvidim tohle udělam tohle. a jedna super věc když zapneš sc mej vše připravene po ruce jidlo piří měj v pokoji přijemné teplo sedej si k tomu až budeš mít vše hotovo (ukoly uklid práci) nebudou stresy no a ideální je se před Leaderem rozklikat na custom hře či při hře s kamarádem nebo na nějaké zábavné věci tipu bejeweled a hlavní poučka nehrej jen stára (ten je hodně naročny na psichyku ) občas se odreaguj u nějaky řezačky :P filmu nebo se čas od času najez jinde než u kompa

No zajímavé, k teamkam, vetsinou ty 2v2 a vic a vas spojenec ma taky blbej styl hry tak to mají i souperi. jednou jsme s jedním kamosem hrali 3v3 a ten random spojenec hral zerga, první postavil extractor, pak evolution, pak asi 5 minut nic, pak v 6. minutě pool a expu :D. kamos jel 6raxu takže je rozsekal sam prakticky :D. Ale ten zerg me strasne pobavil

No po ruce mit piti není/je dobry, ja jsem si jednou rozlil caj a to sem jel tak rychle az sem toho soupere rozmaz 2gatem :D
Spíš je dobrý mít nějak domluvený aby vám při hraní nikdo nelezl k vám, protože se musíte soustředit na více věcí - hrůza.
Starcraaft je narocný na psychiku, hlavně tedkon Protoss, protoze prakticky ma sanci vyhrat v PvP a v PvT, ale proste PvZ vám vyhraje jen cheese a allin. Ale tohle zase zavání cryingem :D.

Jinak ještě k hrám doporučuji po nervu zahrát něco střílecího, nebo nějaký film nebo custom starjeweled/sotis/marines apod. uvolnite se tak :D .

Odpovědět s citací  

PříspěvekNapsal: ned 27. lis 2011 23:32:40 

Deimos547 píše:
Jinak ještě k hrám doporučuji po nervu zahrát něco střílecího, nebo nějaký film nebo custom starjeweled/sotis/marines apod. uvolnite se tak :D .

jop, doporucuju idealne nejakou singleplayer hru, treba nejaky rpg - ted kdyz uz jsem prestarcraftovanej, tak hraju skyrima

Odpovědět s citací  

PříspěvekNapsal: pon 28. lis 2011 6:28:02 

satik píše:
Deimos547 píše:

jop, doporucuju idealne nejakou singleplayer hru, treba nejaky rpg - ted kdyz uz jsem prestarcraftovanej, tak hraju skyrima

no od te doby co sem poridil skyrim po SC ani nevzdechnu, i kdyz u toho obcas nadavam vic nez u SC, napriklad kdyz tak 5x za sebou nejakej debilni lucisnik onehitne mojeho battlemaga v platech s nahozenyma ochranyma kouzlama, nemluve o lovu gigantu :-D

Odpovědět s citací  

PříspěvekNapsal: pon 28. lis 2011 8:39:28 

Swen píše:
no od te doby co sem poridil skyrim po SC ani nevzdechnu, i kdyz u toho obcas nadavam vic nez u SC, napriklad kdyz tak 5x za sebou nejakej debilni lucisnik onehitne mojeho battlemaga v platech s nahozenyma ochranyma kouzlama, nemluve o lovu gigantu :-D

To hrajes na nejtezsi obtiznost, ne? :D

Ja hraju na tu defaultni, ciste maga (s lukem pro stricka prihodu), mam na sobe jen nejaky hadry, najal jsem si lucistnici a ta to vsechno tankuje tak, ze davam na 15.lvl celkem bez problemu draky, obry, proste cokoliv, snad jen medvedi mi delaj problem, tem neutecu, ale vsechno ostatni se da "umikrovat" :D

Odpovědět s citací  

Odeslat nové téma Odpovědět na téma  [ Příspěvků: 50 ]  Přejít na stránku Předchozí  1, 2, 3, 4, 5  Další

Všechny časy jsou v UTC + 1 hodina