Hehe, me vzdycky nastve, kdyz v ZvP jak blbec scoutuju, souper jede fast expu, tak si zaberu treti, furt ho strasim lingama, on nevylejza, tak se zabezpecim proti DT a voidum, rozjedu upgrady, rozjedu ctvrtou, na kazdy expe postavim dve vezky proti harrasu, trochu to rozmakruju, mezi tim ho harrasuju mutama, abych mel expy v bezpeci a znicil co muzu a ve chvili, hlidam, aby neudelal treti expu, no proste jak debil vymejslim vsechno mozny...
A kdyz mam 190/200 a 3000/1000 upcash on vyleze s 170/200 armadou stalkeru, par lotama a 4ma archonama, jde mi rovnou pushnout bazi a blink stalkerama me prejede tak, ze mu zbyde pulka armady (a me nic) a i kdyz hned velkou cast armady remaxnu, tak ale jak se to sbiha ze vsech stran, tak se ty maly armadky o nej rozsekaj a on vyhraje...
To me dokaze nastvat tak, ze mu ani GG nenapisu
No a jinak kdyz prohravam, tak to vypnu a jdu hrat na uklidneni bud nakou strilecku a nebo nejakej singlac, treba tedka skyrim. Nastesti jsem klidas a jeste se mi nestalo, ze bych treba do neceho prastil, nekomu nadaval nebo dokonce neco rozbil.
Daleko vic nez prohra me vzdycky nastvou lagy, to pak casto vidim, ze souperi jsou nudle a mit normalni ping, tak bych je rozsekal, ale kdyz se mi pak z tech lagu netu kouse i cela hra, tak je to k nastvani...