StarCraftCZ.com

Fórum o pokračování slavné RTS.
Právě je stř 04. pro 2024 19:47:42

Všechny časy jsou v UTC + 1 hodina

Odeslat nové téma Odpovědět na téma  [ Příspěvků: 50 ]  Přejít na stránku Předchozí  1, 2, 3, 4, 5  Další
Autor Zpráva
 Předmět příspěvku: Re: Psychologie
PříspěvekNapsal: sob 19. lis 2011 21:43:30 
 Zobrazit autorovy stránky  ICQ  Profil

Hehe, me vzdycky nastve, kdyz v ZvP jak blbec scoutuju, souper jede fast expu, tak si zaberu treti, furt ho strasim lingama, on nevylejza, tak se zabezpecim proti DT a voidum, rozjedu upgrady, rozjedu ctvrtou, na kazdy expe postavim dve vezky proti harrasu, trochu to rozmakruju, mezi tim ho harrasuju mutama, abych mel expy v bezpeci a znicil co muzu a ve chvili, hlidam, aby neudelal treti expu, no proste jak debil vymejslim vsechno mozny...

A kdyz mam 190/200 a 3000/1000 upcash on vyleze s 170/200 armadou stalkeru, par lotama a 4ma archonama, jde mi rovnou pushnout bazi a blink stalkerama me prejede tak, ze mu zbyde pulka armady (a me nic) a i kdyz hned velkou cast armady remaxnu, tak ale jak se to sbiha ze vsech stran, tak se ty maly armadky o nej rozsekaj a on vyhraje...

To me dokaze nastvat tak, ze mu ani GG nenapisu :D

No a jinak kdyz prohravam, tak to vypnu a jdu hrat na uklidneni bud nakou strilecku a nebo nejakej singlac, treba tedka skyrim. Nastesti jsem klidas a jeste se mi nestalo, ze bych treba do neceho prastil, nekomu nadaval nebo dokonce neco rozbil.

Daleko vic nez prohra me vzdycky nastvou lagy, to pak casto vidim, ze souperi jsou nudle a mit normalni ping, tak bych je rozsekal, ale kdyz se mi pak z tech lagu netu kouse i cela hra, tak je to k nastvani...

Odpovědět s citací  

PříspěvekNapsal: ned 20. lis 2011 4:29:01 

SC2 je jedna z mála věcí, co mě dokáže vážně vytočit.

Když vás někdo zabije např v battlefieldu, tak se to dá, narodíte se a pokračujete...

Tady když vás někdo vyndá po půl hodině usilovného hraní, tak nervy tečou po stole.

Jsem ale rád, že jsem se naučil psát aspon "G" místo rage guit...

Jarb.322

Odpovědět s citací  

PříspěvekNapsal: ned 20. lis 2011 10:19:20 

:D když se naseru což bývá celkem dost často.. tak to vypnu a jdu koukat na filmy.. potom nemám už ani chuť hrát.. :D :) a než se tak rageovat kvuli kravinám to si zajdu radši na cígo a zase go on ladder! :D

Odpovědět s citací  

PříspěvekNapsal: ned 20. lis 2011 10:30:30 

Já to mám vychytaný. Mám v pokoji, kde mám počítač, boxovací pytel. Takže když se naštvu tak se vybiju na něm, pak si dám 20 kliků, zapálím si cigáro a sem vpohodě :D .

Odpovědět s citací  

PříspěvekNapsal: pon 21. lis 2011 11:26:12 
 Zobrazit autorovy stránky  Profil

Fakt vam nerozumiem... ak sa mi nedari, tak si zahram neico ine (nejake TD alebo dotu na ukludnenie). Ak sa nedari vobec, tak sa proste nehram. Pozrite si film, zavolajte frajerke, hocico. Pisete tu ako noliferi ktorym ked sa nedari v hre tak sa im ruca cely svet. Je to len hra, kolko mate rokov?
Ak vas failovanie v hre takto vytoci, ako chcete zvladat problemy realneho zivota? Ked vas prepustia z prace tak si to hodite?

* SC2: GoodWill#320
* D3: GoodWill#2306
* LoL: GoodWill SK

Odpovědět s citací  

PříspěvekNapsal: pon 21. lis 2011 12:02:36 

no pokud zapnu SC 2, a mam 4 prohry v rade tak zkousim dalsi match a kdyz prohraji i ten tak vypinam na par hodin SC. A jdu koukat na film z pc. Ted kdyz me nekdo vycheasuje tak mu nepisi Reage qiut ale jen ze je noob a lama a ze jeho skill je bronz. Driv to byli nadavky ze je cur., kur, atd Ale po tom banu na 24h od blizardu si davam pozor.
Jinak pokud uz je to treba 3 prohra v rade tak si davam na par minut pauzu. Napit se atd.
Nevadi me to pokud mam terba denni skore 8:5 terba vyhra,prohra,vyhra,prohra. Ale v rade me to stve poradne

Drakan #783

Odpovědět s citací  

PříspěvekNapsal: pon 21. lis 2011 12:02:39 

no pokud zapnu SC 2, a mam 4 prohry v rade tak zkousim dalsi match a kdyz prohraji i ten tak vypinam na par hodin SC. A jdu koukat na film z pc. Ted kdyz me nekdo vycheasuje tak mu nepisi Reage qiut ale jen ze je noob a lama a ze jeho skill je bronz. Driv to byli nadavky ze je cur., kur, atd Ale po tom banu na 24h od blizardu si davam pozor.
Jinak pokud uz je to treba 3 prohra v rade tak si davam na par minut pauzu. Napit se atd.
Nevadi me to pokud mam terba denni skore 8:5 terba vyhra,prohra,vyhra,prohra. Ale v rade me to stve poradne

Drakan #783

Odpovědět s citací  

PříspěvekNapsal: pon 21. lis 2011 12:08:33 

GoodWill píše:
Fakt vam nerozumiem... ak sa mi nedari, tak si zahram neico ine (nejake TD alebo dotu na ukludnenie). Ak sa nedari vobec, tak sa proste nehram. Pozrite si film, zavolajte frajerke, hocico. Pisete tu ako noliferi ktorym ked sa nedari v hre tak sa im ruca cely svet. Je to len hra, kolko mate rokov?
Ak vas failovanie v hre takto vytoci, ako chcete zvladat problemy realneho zivota? Ked vas prepustia z prace tak si to hodite?

Ne kazdy, koho serou v SC2 prohry, je v osobnim zivote "nolifer",ci jak 8-)

Odpovědět s citací  

PříspěvekNapsal: pon 21. lis 2011 12:41:28 
 ICQ  Profil

GoodWill píše:

Zde bych rád poukázal na efekt poslední kapky(viz film Volný pád(Falling down) s Michael Douglasem v hlavní roli).
Tak dlouho v sobě lidé dusí jednotlivé pitomosti(ale i větší průsery), až jim pak nějaká příslovečná poslední kapka prothne přehradu zloby(navíc je pak většinou ten rage docela silný).
Existuje na to i nějaký psycho blábol(resp. tento stav má definici v psychologii), ale nepamatuji si jeho znění, hledejte a naleznete! (Klepejte a bude vám otevřeno etc. etc. :D).

Odpovědět s citací  

PříspěvekNapsal: pon 21. lis 2011 14:20:20 
 Zobrazit autorovy stránky  Profil

Nuz, tak sa treba ventilovat priebezne aby clovek s poslednou kvapkou problem nemal.

A k nadavaniu do noobov a do bronze skilu... to fakt milujem. Uz len kvoli tomuto cheezujem, aby mi ludia pisali ze som bronze skill ;) Aky je skill ludi ktorych porazi bronze skill noob?

* SC2: GoodWill#320
* D3: GoodWill#2306
* LoL: GoodWill SK

Odpovědět s citací  

Odeslat nové téma Odpovědět na téma  [ Příspěvků: 50 ]  Přejít na stránku Předchozí  1, 2, 3, 4, 5  Další

Všechny časy jsou v UTC + 1 hodina