StarCraftCZ.com

Fórum o pokračování slavné RTS.
Právě je čtv 12. pro 2024 16:49:23

Všechny časy jsou v UTC + 1 hodina

Odeslat nové téma Odpovědět na téma  [ Příspěvků: 75 ]  Přejít na stránku Předchozí  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8  Další
Autor Zpráva
 Předmět příspěvku: Re: Headhunter
PříspěvekNapsal: úte 08. lis 2011 17:18:21 

Co potřebuješ ventilovat po 10 vteřinách hry s člověkem, kterého neznáš a ještě jsi s ním nehrál? To, že mu na začátku hry napíšeš místo GLHF Fuck you je normální vypočítavost a snažíš se ho tím vyvést z míry, prostě klasický BM styl... ...a věř tomu nebo ne, spousta lidí co hraje BM není za tím pc vůbec rozčílená, dělají to programově... ...a mě osobně to neva...

yuna2424 píše:
Lol co to pisete za bullshity ze to je jeho herni styl nebo co. Nekteri lide proste potrebuji vyvetilovat svoje pocity nez aby to v sobe dusily. Kdy jste nastvani tak si taky zanadavate, do neceho prastite kazdy prohru bere jinak ale urcite nikdo neprohrava rad a kdyz mu to pomuze uvolnit se do dalsich her tak proc ne. Prece nebude drzet pusu a zbytecne prohravat. To ze to napise verejne a ne do pm tak to je vec jina.

Odpovědět s citací  

PříspěvekNapsal: úte 08. lis 2011 18:54:52 
 ICQ  Profil

DrD_Lucius píše:
Co potřebuješ ventilovat po 10 vteřinách hry s člověkem, kterého neznáš a ještě jsi s ním nehrál? To, že mu na začátku hry napíšeš místo GLHF Fuck you je normální vypočítavost a snažíš se ho tím vyvést z míry, prostě klasický BM styl... ...a věř tomu nebo ne, spousta lidí co hraje BM není za tím pc vůbec rozčílená, dělají to programově... ...a mě osobně to neva...

yuna2424 píše:
Lol co to pisete za bullshity ze to je jeho herni styl nebo co. Nekteri lide proste potrebuji vyvetilovat svoje pocity nez aby to v sobe dusily. Kdy jste nastvani tak si taky zanadavate, do neceho prastite kazdy prohru bere jinak ale urcite nikdo neprohrava rad a kdyz mu to pomuze uvolnit se do dalsich her tak proc ne. Prece nebude drzet pusu a zbytecne prohravat. To ze to napise verejne a ne do pm tak to je vec jina.

Bodlo by psát pod quote, kdo to pak má číst :).

A jen tak obecně, vy citlivky... to jste tu lidi sakra nikdy do sportu nedávali svoje srdce nebo co?! Ve chvíli, kdy vás někdo zprasí zezadu přes achilovku jenom proto, že jdete do breaku a pak se vám chce omluvit a potřást si rukou, že jako dobrý? Já je posílal do háje zeleného, po zápase jsem si s ním ani ruku nepodal. Buď se chovám podle fair play celou dobu, nebo na to kašlu celou dobu.

Nejde přece hrát si na gentlemana poté, co znásílním 9 letou dívku...
(ano, tohle je sakra drsné přirovnání, možná to někomu i dojde :o))
Převedeno na sc... gl&hf, proxy gw(moje hf je v řiti), pak mám jako napsat gg? Kdyby mi nebyl dotyčný ukradený, pošlu ho tam, kam slunce nesvítí(čili být to na turnaji, pošlu ho tam a pak ho ignoruji jako někoho, s kým se prostě nebavím, true story).

Ano, někdo si může hrát na pokrytce(gl, hf, gg styl), ale někdo si na nic nehraje. Je mi fuk, na co si hraje/nehraje HH, ale připadám si jako někde na diskusi Blesku... Ah můj bože, [insert name of some celebrity] ukázala kozy v přímém přenosu, šok... wuááááá... skandál... stone her!

Odpovědět s citací  

PříspěvekNapsal: úte 08. lis 2011 19:06:59 

Jen tak obecne, ta prirovnani tezce mimo.. co ma normalni taktika spolecnyho se zprasenim zezadu? tj jako bys chtel nekomu nadavat za to, ze ti da gol. Presne takovy sem potom zezadu prasil ja^^ HH je(a vzdycky byl) retardovana troska, ktera proste nesnese, ze ho kazdej trochu schopnej hrac znici..

Odpovědět s citací  

PříspěvekNapsal: úte 08. lis 2011 20:00:58 

Nikdo tě nenutí psát gg, ale nenadávej. To snad není tak složité aby to někdo nepochopil, ne?

A pokud tě někdo fauluje, tak od toho je tam rozhodčí aby udělal na hřišti pořádek.

Weezing.856

Odpovědět s citací  

PříspěvekNapsal: úte 08. lis 2011 21:17:23 

...Ano, někdo si může hrát na pokrytce(gl, hf, gg styl), ale někdo si na nic nehraje. Je mi fuk, na co si hraje/nehraje HH, ale připadám si jako někde na diskusi Blesku... Ah můj bože, [insert name of some celebrity] ukázala kozy v přímém přenosu, šok... wuááááá... skandál... stone her![/quote]

Tak jako echt pokrytec, kterej vždy pochválí i flejmaře a všechny 6poolproxigejtaře 4gejtoidního charakteru s nádechem 7rouč puše, musím na rovinu napsat, že tvůj post je bohapustej blábol. Ta přirovnání sou absolutně mimo mísu. A pokud se čílíš po každým proxigejtu, tak to fakt nechápu nějak tuším, že nebudeš zrovna golďák, ale i kdybys byl, je to jen tvá chyba.
Jinak mě osobně tyhle choboti co prohrajou a nadávaj fakt nevaděj, já z nich mám upřímnou legraci. Problém je u Heada, kterej je dost na očích a jeho chování může odrazovat případně sponzory těchto podniků + to úbírá na prestyži a serioznosti celé komunity a pokud někdo SC2 říka esport, což mě se líbí, tak head ho degraduje na zábavu mastnovlasejch zaprděnejch nerdů co neuměj do 5 počítat a to je škoda, navíc když sám umí a hojně, alespoň co sem viděl, používá všemožné čízy a vyčůrávky, které mimochodem mě jako divákovi příjdou fajn, zábavné, poučné a blablabla, prostě do tý hry to patří a basta...to už tu ale bylo řečeno tolikrát...

Odpovědět s citací  

PříspěvekNapsal: úte 08. lis 2011 21:59:02 

Obecně je otázka zda to HH dělá úmyslně - buď rozhození soupeře nebo zviditelnění(bohužel) a nebo neúmyslně že nedokáže udržet nervy
Pokud to dělá v rámci strategie, neberu to jako zlo, je to strategie, tohle je její součást, proč ne. Za to zviditelnění je velká hnusárna, protože to škodí prestiži a jménu starcraftu a starcraft turnajum v ocich sponzoru.
Konkretne me se zdá ze HH dělá od kazdyho kus, ma to jak v ramci strategie tak v ramci zviditelnění/vypěnění, ale v rámci slušného chování by se měl chovat dobře, já se přiznávám že nepíšu po každý hře GG a občas někoho seřvu, ale pak sse (většinou) omluvím, protože to není soupeřova chyba( nikdy neprohrajete hru bez vaší chyby nebo chyby v balancu) ale vaše nebo balancu.Většinou však skončím u nooba popřípadě odinstaluj stara :D . Za to ovšem je špatné když někoho napadáte do matek apod. To už přechází hranice a mělo by se to buď banovat nebo prostě nějak řešit. Je to hra a někdo to bere vážně, někdo si z toho dělá srandu a někdo si tam muže seřvat kohokoliv chce ;). A co se týče Gl hf, myslím že by se to mělo psát upřímně, takže při 2proxy gate, CR se to asi trochu nehodí :D. Já tedy občas nechám i soupeře chvíli jestli nenapíše první gl hf nebo neco na ten zpusob, a pak teprve napisu( treba po pul minute) pomaha mi to pri odhadu hrace ( odhad jestli je alliner, cheeser apod. - mnohem pravdepodobněji pujde Cheese ten kdo nepise GL hf, ale jak to tak byva vyjimka potvrzuje pravidlo)

Deimos

Odpovědět s citací  

PříspěvekNapsal: stř 09. lis 2011 15:46:34 

nejak jsem si nevsiml ze by 6pool, rouch push apod. byl zakazany. Je to taktika jako kazda jina a prirovnavat to k faulu mi prijde jako kravina. Faul je map nebo stream hacking. Urcite ne tohle. Pokud nekdo nadava po prohrany hre svoji blbosti na protihrace, tak dobra, stat se to muze, ale urcite ne u progamera a urcite neni na miste takove chovani obhajovat.

Odpovědět s citací  

PříspěvekNapsal: čtv 10. lis 2011 7:18:17 
 Zobrazit autorovy stránky  Profil

Ja nevim ze porad berete faul jako neco spatneho...je to preci soucast hry, ne? Nekdy se faul hraje jakou soucast taktiky a kazdy to vi. Mrknete na zaver vyrovnaneho basketbaloveho utkani. uz od zakovskych teamu se delaji takticke fauly. Je to uplne to same jako 6pool apod. Proste neoblibena soucast hry ;)

A nechapu co ma mensi zanadavani spolecneho s nejakou prestizi. Kazdy zna spartanskeho Repku, nebo kdysi jednoho z nejslavnejsich basketbalovych hracu Denise Rodmana a bylo to spis naopak. Takovehle postavy vzdycky zvysovaly popularitu sportu jako zabavy => sledovanosti => prestiz pro sponzory. ;) Bad boys jsou vsude ;)

Odpovědět s citací  

PříspěvekNapsal: čtv 10. lis 2011 8:33:01 

Stoky píše:
A nechapu co ma mensi zanadavani

Jsi fakt postizený kripl! = mensi zanadavani

Tohle si opravdu muze myslet jen ten, kdo vyrustal na verejnych zachodcich!!!

Eldesan

http://eu.wowarmory.com/character-sheet ... &cn=Eldesa

Obrázek

Odpovědět s citací  

PříspěvekNapsal: čtv 10. lis 2011 8:48:15 

Kdys pri nejake kvalifikaci (myslim ze to bylo jak pak byl PredY v Kieve) hral Head cannon rush pod klifem na nejakyho dana tusim. No fuuuj, takova zkriplena strat a mel win. Kecama na konci shazuje jen sam sebe. Je to badboy, ale trochu neschopnej a trapnej.

Odpovědět s citací  

Odeslat nové téma Odpovědět na téma  [ Příspěvků: 75 ]  Přejít na stránku Předchozí  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8  Další

Všechny časy jsou v UTC + 1 hodina