DrD_Lucius píše:
Co potřebuješ ventilovat po 10 vteřinách hry s člověkem, kterého neznáš a ještě jsi s ním nehrál? To, že mu na začátku hry napíšeš místo GLHF Fuck you je normální vypočítavost a snažíš se ho tím vyvést z míry, prostě klasický BM styl... ...a věř tomu nebo ne, spousta lidí co hraje BM není za tím pc vůbec rozčílená, dělají to programově... ...a mě osobně to neva...
yuna2424 píše:
Lol co to pisete za bullshity ze to je jeho herni styl nebo co. Nekteri lide proste potrebuji vyvetilovat svoje pocity nez aby to v sobe dusily. Kdy jste nastvani tak si taky zanadavate, do neceho prastite kazdy prohru bere jinak ale urcite nikdo neprohrava rad a kdyz mu to pomuze uvolnit se do dalsich her tak proc ne. Prece nebude drzet pusu a zbytecne prohravat. To ze to napise verejne a ne do pm tak to je vec jina.
Bodlo by psát pod quote, kdo to pak má číst :).
A jen tak obecně, vy citlivky... to jste tu lidi sakra nikdy do sportu nedávali svoje srdce nebo co?! Ve chvíli, kdy vás někdo zprasí zezadu přes achilovku jenom proto, že jdete do breaku a pak se vám chce omluvit a potřást si rukou, že jako dobrý? Já je posílal do háje zeleného, po zápase jsem si s ním ani ruku nepodal. Buď se chovám podle fair play celou dobu, nebo na to kašlu celou dobu.
Nejde přece hrát si na gentlemana poté, co znásílním 9 letou dívku...
(ano, tohle je sakra drsné přirovnání, možná to někomu i dojde :o))
Převedeno na sc... gl&hf, proxy gw(moje hf je v řiti), pak mám jako napsat gg? Kdyby mi nebyl dotyčný ukradený, pošlu ho tam, kam slunce nesvítí(čili být to na turnaji, pošlu ho tam a pak ho ignoruji jako někoho, s kým se prostě nebavím, true story).
Ano, někdo si může hrát na pokrytce(gl, hf, gg styl), ale někdo si na nic nehraje. Je mi fuk, na co si hraje/nehraje HH, ale připadám si jako někde na diskusi Blesku... Ah můj bože, [insert name of some celebrity] ukázala kozy v přímém přenosu, šok... wuááááá... skandál... stone her!