StarCraftCZ.com

Fórum o pokračování slavné RTS.
Právě je sob 23. lis 2024 13:03:01

Všechny časy jsou v UTC + 1 hodina

Odeslat nové téma Odpovědět na téma  [ Příspěvků: 62 ]  Přejít na stránku Předchozí  1, 2, 3, 4, 5 ... 7  Další
Autor Zpráva
 Předmět příspěvku: Re: 6pool
PříspěvekNapsal: pon 01. srp 2011 15:05:21 

k mému původnímu příspěvku :
opakuji, že hraji Random.
Je to hra, která mě baví, tudíž výhra, nebo prohra, to neřeším. Zkoušel jsem se zaklínit na jednu rasu, ale to po čase dost omrzí. Člověk si to prostě chce zkusit, bavit se. Nehraji 20 hodin denně, jen když je čas :)
Nejedu Zergy pořád. Jen když mi je přiřazen. Hold 5ti minutová hra za Zerga je dost často lepší než 30minut za Tosse, nebo Terrana. Tím nemyslím, že mě ostatní rasy nebaví, první sezónu jsem jel snad jen za Tosse, pak chvilka Terran a Zerg a od té doby jen Random.

Je pravda,že terrani mají dobrou obranu na 6pool, ale pokud není rychlý, lingové se tím prokoušou. Kord když začne dělat mariňáka až poté, co zaútočím a ani neopravuje svůj blok. I tací se najdou.

nikdo nejsme profík, hrajem tak jak se dá"
Necro#710

Odpovědět s citací  

PříspěvekNapsal: pon 01. srp 2011 15:18:48 

Já cheese odvrhnul asi po měsíci hraní. Pak jsem hrál max 4gate v PvP, ale to bylo tím že jsem zkrátka neznal na něj lepší odpověď. V momentě kdy ano tak jsem toho nechal. Teď nejrychlejší věc co dělám je 2gate v PvP, ale to není chees.

To necro: 6pool se těžko dostane přes wall, terran dá opravovat supply a když se postaví marinák tak zerg bud uteče nebo dostane, i kdyby se teoreticky dostal tak tihle hráči jsou tak blbý že půjdou přímo na SCV a ty v poli neporazí plus ještě ten marinák...

Odpovědět s citací  

PříspěvekNapsal: pon 01. srp 2011 15:29:16 

Saltazar : nevím jak je to v diamantu, ale já v když v bronzu (už ať jsem z něj pryč), tak vidím, jak Terran neopravuje wall, jak jsem již psal, a když se prokouši skrz, zabiji popřípadně jednoho Mariňáka, co stihne vyběhnout a pustím se do dělníků, tak oponent dělníky nebrání. Jistě, vím, že pokud sebere workery a pustí se do lingů, že se ubrání, ale většina z nich si asi myslí, že to přežijí, chrstnou do kokonů své lingy, nebo vyběhnou 2 Mariňáky či zealoty a poté, co jim zemřou všichni workerové, jen tupě čekají na další vlnu a než leavnou, napíší noob game.
Já ze 6pool nadšen nejsem, ale to co vidím v bronzu mě prostě na židli nadnáší :D

Necro#710

Odpovědět s citací  

PříspěvekNapsal: pon 01. srp 2011 15:39:07 

Aha, já myslel že si v goldu. Teď koukám že to máš 3v3, kdo se v tom má vyznat.

Odpovědět s citací  

PříspěvekNapsal: pon 01. srp 2011 15:43:05 

saltazar píše:

odkaz opraven :) , ale tuším, že již od začátku zmiňuji bronz :D

Necro#710

Odpovědět s citací  

PříspěvekNapsal: pon 01. srp 2011 15:49:02 

Necromancer píše:
saltazar píše:

odkaz opraven :) , ale tuším, že již od začátku zmiňuji bronz :D

Hm, být tebou se ale vykašlu na ten random, to je o ničem a pokud nemáš dostatek času tak se víš nevyhrabeš. Vyber si prostě rasu co ti sedne. Já odjakživa zbožňuju technologicky vypělé rasy, fandím například Predátorům. :D

Odpovědět s citací  

PříspěvekNapsal: pon 01. srp 2011 15:58:52 

pro mě je to hra. Nic víc. A jako taková mě musí bavit. Random mi určitou porci zábavy dává. Není to jen monotonních prvních 5 minut, než člověk začne s konkrétním techem. Samozřejmě dle reakce oponenta jako counter na jeho tech.

Nehodlám se dostat do Grand master league. Tři až pět her za den, občas dodělat nějaký achi z kampaně, nebo z customů. Jakmile mě přestane SC2 bavit, udělám to samé, co před 2 lety s Warcraftem, odinstaluji :)

Necro#710

Odpovědět s citací  

PříspěvekNapsal: pon 01. srp 2011 16:02:48 

mě osobně je takových lidí líto, jestli je baví vyhrát hru po pár minutách...

Odpovědět s citací  

PříspěvekNapsal: pon 01. srp 2011 16:14:54 

Necromancer píše:
pro mě je to hra. Nic víc. A jako taková mě musí bavit. Random mi určitou porci zábavy dává. Není to jen monotonních prvních 5 minut, než člověk začne s konkrétním techem. Samozřejmě dle reakce oponenta jako counter na jeho tech.

Nehodlám se dostat do Grand master league. Tři až pět her za den, občas dodělat nějaký achi z kampaně, nebo z customů. Jakmile mě přestane SC2 bavit, udělám to samé, co před 2 lety s Warcraftem, odinstaluji :)

Heh možná máš vždycky jiných prvních pět minut, problém je že dalších 15 už neuvidíš protože tvůj oponent prohraje proti 6poolu. :p Já sice jak blbec naklikávám na začátku proby, ale pak přijde ta pravá SC2 hra, kdy se se soupeřem přetahuješ o mapu, dropuješ likviduješ, snažíš se ho přelstít a podobně, tohle ty v bronzu nikdy nezažiješ. Tvá lategame vypadá max tak že děláš BC rush či tvůj soupeř. To nemá být výsměch ale to, že v bronzu nemůžeš znát podstatu hraní SC2.

Odpovědět s citací  

PříspěvekNapsal: pon 01. srp 2011 16:27:48 
 Zobrazit autorovy stránky  Profil

Ja nevim me 6 pool neprijde vubec efektivni...snad kazdy, rozumny, toss jde po prvnim pylonu scoutovat (a imho stiha i na 4men mape vyscoutovat 6 pool)...a vetsinou hraji wallin gateway cyber core zealot, pripadne krizovy plan misto zealota pylon...u terrana to same, jen to je klasicky 2xsuply depot+ rax a nebo double rax+suply depot...jedine v cem se v tomhle ohledu lisi bronze od gold je ten ze gold hrac na tyhle zakladni cheesy ma vypracovanou obranu, vypracovany postup...kdyz vidim 4-6 brzkejch lingu na rampe tak proste automaticky poslu par SCV opravovat (bronze hrac premysli, co ma delat, a vsadim se ze tlaci ocima prvniho marinaka aniz by cokoliv delal...), clovek si dela v prubehu spotupu ligama nejake navyky ja "standartni" strategie. Ja napriklad vim, pokud jdu 3 rax a souper me chce prolomit klasickym 4 gatem (4-6zelotu a 3-5stalkeru), tak prijde v case nejdriv 7:20 a vim ze to ubranim na uzke rampe s jednim bunkerem bez repairu, na siroke se dvema a nebo jednim s repairem...proste clovek ziska nejaky navyk na standartni strategie, v kazde lize neco, v bronze a silver je to naucit se odvratit 6pool, 2gate, canon rush, v silver je to treba ten 4gate, nebo roach bust a baneling bust...no a ted v platinum se ucim hrat proti 3gate+robo a muta+ling+infestor

ad. prvnich 5 minut...za 5 minut ma clovek co? musi mit imho uz od druhe minuty rozhodnuto kterou cestou techu se v early game posune. Na suply 10/11 musi vedet jestli dalsi bude rax, nebo rafinery, jestli pak pujde druhy rax, expu, nebo factory, a jestli bude delat addony a kdy a jake...me prvnich 5 minut neprijde monotonich ani nahodou :D (mluvim za terrana, ale za ostatni rasy mi to prijde podobne...)

Odpovědět s citací  

Odeslat nové téma Odpovědět na téma  [ Příspěvků: 62 ]  Přejít na stránku Předchozí  1, 2, 3, 4, 5 ... 7  Další

Všechny časy jsou v UTC + 1 hodina