Necromancer píše:
nová sezóna mě kopla v 1v1 zpět na vrchol bronzu (asi jsem lama
). Hold nebylo tolik času, takže propad byl očekáván. Jelikož hraji za random, vrátil jsem se u Zergů k rychlé 6pool. V bronzu je to jasná výhra. Většina oponentů to nese těžce a moc se jim to nelíbí.
Ve vyšší lize bych si to nedovolil, ale jiná alternativa je techovat a kolem 10. minuty se děsit, když se proti mě vyřítí 4 lingové a Queena, jenž samozřejmě padnou hned.
Jak tuto taktiku v nižších ligách berete vy? Odsuzujete ji, nebo je to pro vás, stejně jako pro mě, další z cest na vrchol. Dokud to lze uplatnit, tak proč to nevyužít, že?
K tématu - 6 pool je konina. K čemu ti je hledání taktiky, se kterou se dostaneš z bronzu do silveru (trochu nadsázka, možná se tím dostaneš i výš, ona i platina je pořád lame liga... vlastně možná i ten diamant) a dál už ne?
Mimo téma - většina mých oponentů v diamantu nese těžce prohru i po 20-30 minutové hře. Posledních 5 winů po sobě mi gg nenapsal ani jedinej, dva mi hutně zanadávali (a to jsem jim vůbec nic nepsal vyjma hf na začátku hry). Takže to bych fakt neřešil.