StarCraftCZ.com

Fórum o pokračování slavné RTS.
Právě je pát 31. led 2025 15:37:39

Všechny časy jsou v UTC + 1 hodina

Odeslat nové téma Odpovědět na téma  [ Příspěvků: 27 ]  Přejít na stránku Předchozí  1, 2, 3
Autor Zpráva
 Předmět příspěvku: Re: First blood??
PříspěvekNapsal: čtv 21. dub 2011 0:18:09 

Kdyz das ten att move dozadu, tak vystreli jenom ty co jsou v tu chvili na range, kdyz das at move dopredu, tak se budou snazit se procpat na strelu i ty co na range nejsou .. takze dopredu.
Jo a btw, s nacvicenyma buildama se sice dostanes do platiny, mozna i diamondu, ale co pak? :D budes nahrany kdyz budes spolehat jenom na buildy

Odpovědět s citací  

PříspěvekNapsal: čtv 21. dub 2011 3:18:09 

Grandimir píše:
s nacvicenyma buildama se sice dostanes do platiny, mozna i diamondu, ale co pak? :D budes nahrany kdyz budes spolehat jenom na buildy

Když začneš hru tak si musíš říct co pojedeš za build. Např. PvT na Tal'Darim altar, řeknu si t je daleko pojedu 3gate expu a pak se uvidí co bude dál podle scoutu, ale na začátku hry to chce nějaký plán a BO ;)

Yarin vs Internet Live Po, St, Pá ve 20:00
Yarin vs Ladder Live Út, Čt ve 20:00

Obrázek

Odpovědět s citací  

PříspěvekNapsal: čtv 21. dub 2011 11:02:36 
 ICQ  Profil

TAUREN píše:
Přesně todle jsem hledal. Dostal jsem se dost rychle z Bronzu do Platiny, ale mám v tomhle nedostatky. Mám zkopírované strategie od těch dobrých aspoň co se týče úvodu, ale nedávno jsem viděl jak Liquid TLO dělá 7rax a jde na zerga jen s marine a fakt ho přejel šíleným posouváním a střílením. Říkám si ok du do toho a zjistím že jsem totál lama. Když dám right click dozadu jako ústup a pak dávám (A) Attack move můžu ho dát dozadu nebo musím před ně do útoku? Díky.

když dáš Amove, tak jednotka jde k tomu místu kam jsi kliknul s tím, že jakmile je něco v dostřelu, tak zastaví a střílí.

Třeba, když chci poslat scv na scouta od nepřítele, tak neklikám Amove přímo na toho scouta ale prostě někde k němu s Amovem, takže scv vyrazí k němu a nestane se že by ho minul.

Odpovědět s citací  

PříspěvekNapsal: čtv 21. dub 2011 11:06:47 
 ICQ  Profil

Yarin píše:
Grandimir píše:
s nacvicenyma buildama se sice dostanes do platiny, mozna i diamondu, ale co pak? :D budes nahrany kdyz budes spolehat jenom na buildy

Když začneš hru tak si musíš říct co pojedeš za build. Např. PvT na Tal'Darim altar, řeknu si t je daleko pojedu 3gate expu a pak se uvidí co bude dál podle scoutu, ale na začátku hry to chce nějaký plán a BO ;)

přesně tak, na altaru jedu automaticky FE a walluju to u expy pokud to je proti Z. na slag pits tanky + marina a rychlej push na stim pokud je to terran, atd atd...

výhoda na ledderu je že tě protivník nezná takže na každý mapě v každým matchupu můžes jet defacto vždy to samý, pokud to umíš, samosebou, pokud přitom pushi vidím, že má starport a techlab, tak už doma stavím EB, turret a víc marinaku. když to jede později heavy přidám ravena, ale jak říká, opening musí bejt rozmyšlenej když se načítá hra.

Odpovědět s citací  

PříspěvekNapsal: čtv 21. dub 2011 21:29:49 

Grandimir píše:
Kdyz das ten att move dozadu, tak vystreli jenom ty co jsou v tu chvili na range, kdyz das at move dopredu, tak se budou snazit se procpat na strelu i ty co na range nejsou .. takze dopredu.
Jo a btw, s nacvicenyma buildama se sice dostanes do platiny, mozna i diamondu, ale co pak? :D budes nahrany kdyz budes spolehat jenom na buildy

Já se ptám jen na tu rychlou střelbu neříkám tu nic o tom že tu hru neumím hrát ;) . Jelikož mám přes 2000 zápasů odehráno v CC tak si musím zvyknout na něco jiného přece jen je tu značný rozdíl a taky jak se co nazývá, takže build bude strategie? Jinak na tu otázku že až se dostanu výš co pak, nato můžu odpovědět jedině tak že mě ladder pošle snad tam kam patřím :D Já hraju chvíli nevím proč mě od nové sezóny prdnul hned do platiny a přeskočil jsem zlato, ale myslel jsem si že to bude větší skok a musím říct že zatím jsem měl jen jednu horší sérii porážek kdy jsem ale něco zkoušel. Teď zrovna dostávám i Diamanty a sem až překvapen že to dávám. Ale k tématu: viděl jsem prostě TLO jak to umí přímo šíleně takže snad se jednou přiblížím je ale pravda že čistě vojáky nejedu spíš se to snažím zkombinovat a nějak sem poslední dobou ujetý na RAVENY :lol: Jednou se mi stalo že mi po bitvě zůstaly 2 banschee a 4 raveny a on měl muty cca 10ks já postavěl u jeho těžební chalupy 2x defence point a pak samé vežky cca 10 možná 12 nevím sakra to byla síla když jich je kupa tak to umí dobře osolit neudělal stěma mutama nic a ti rychlí zmetci zerlingové taky :) a protosovi sem to taky jednou udělal sice nawarpoval asi 8-12 stolkeru ale ani si neprdli.

Odpovědět s citací  

PříspěvekNapsal: čtv 21. dub 2011 23:29:09 

elkar píše:
Yarin píše:
Grandimir píše:

přesně tak, na altaru jedu automaticky FE a walluju to u expy pokud to je proti Z. na slag pits tanky + marina a rychlej push na stim pokud je to terran, atd atd...

výhoda na ledderu je že tě protivník nezná takže na každý mapě v každým matchupu můžes jet defacto vždy to samý, pokud to umíš, samosebou, pokud přitom pushi vidím, že má starport a techlab, tak už doma stavím EB, turret a víc marinaku. když to jede později heavy přidám ravena, ale jak říká, opening musí bejt rozmyšlenej když se načítá hra.

Já si tyhle velké mapy z ledderu škrtnul a je to. :) Ne že by se mi nelíbili ale prostě mám raději standartní menší mapy, ne že bych byl nějaký rusher, rád hraju macro hry.

Odpovědět s citací  

PříspěvekNapsal: pát 22. dub 2011 12:13:38 

ja ty velky mapy rad, vetsinou se da jet 1x raks do expy aniz by s tim byl souper cokoliv udelat ( obcas to ani nema sajn stihnout) a v goldu od terana vetsinou tenhle opening nikdo neceka. jedinej problem je teran co jede fast banshee a oproti bronzu zergove prestaly delat 6pool a off 2gate od tose sem videl snad taky naposled v bronzu

Odpovědět s citací  

Odeslat nové téma Odpovědět na téma  [ Příspěvků: 27 ]  Přejít na stránku Předchozí  1, 2, 3

Všechny časy jsou v UTC + 1 hodina