Grandimir píše:
Kdyz das ten att move dozadu, tak vystreli jenom ty co jsou v tu chvili na range, kdyz das at move dopredu, tak se budou snazit se procpat na strelu i ty co na range nejsou .. takze dopredu.
Jo a btw, s nacvicenyma buildama se sice dostanes do platiny, mozna i diamondu, ale co pak?
budes nahrany kdyz budes spolehat jenom na buildy
Já se ptám jen na tu rychlou střelbu neříkám tu nic o tom že tu hru neumím hrát
. Jelikož mám přes 2000 zápasů odehráno v CC tak si musím zvyknout na něco jiného přece jen je tu značný rozdíl a taky jak se co nazývá, takže build bude strategie? Jinak na tu otázku že až se dostanu výš co pak, nato můžu odpovědět jedině tak že mě ladder pošle snad tam kam patřím
Já hraju chvíli nevím proč mě od nové sezóny prdnul hned do platiny a přeskočil jsem zlato, ale myslel jsem si že to bude větší skok a musím říct že zatím jsem měl jen jednu horší sérii porážek kdy jsem ale něco zkoušel. Teď zrovna dostávám i Diamanty a sem až překvapen že to dávám. Ale k tématu: viděl jsem prostě TLO jak to umí přímo šíleně takže snad se jednou přiblížím je ale pravda že čistě vojáky nejedu spíš se to snažím zkombinovat a nějak sem poslední dobou ujetý na RAVENY
Jednou se mi stalo že mi po bitvě zůstaly 2 banschee a 4 raveny a on měl muty cca 10ks já postavěl u jeho těžební chalupy 2x defence point a pak samé vežky cca 10 možná 12 nevím sakra to byla síla když jich je kupa tak to umí dobře osolit neudělal stěma mutama nic a ti rychlí zmetci zerlingové taky
a protosovi sem to taky jednou udělal sice nawarpoval asi 8-12 stolkeru ale ani si neprdli.