StarCraftCZ.com

Fórum o pokračování slavné RTS.
Právě je pát 22. lis 2024 15:33:38

Všechny časy jsou v UTC + 1 hodina

Odeslat nové téma Odpovědět na téma  [ Příspěvků: 82 ]  Přejít na stránku 1, 2, 3, 4, 5 ... 9  Další
Autor Zpráva
 Předmět příspěvku: BW vs SC2
PříspěvekNapsal: úte 19. dub 2011 11:06:53 

ja chcu zpatky BW kde rozhodoval skill a ne luck a all in strategie...
stare bw kde vyhravali lepsi hraci a ne ten kdo zahraje all in....
stare bw kde ti jmeno skilera budilo strach, ne ze si reknes jak tady, zahraju 4 gate a treba to vyjde " a casto to vychazi "
stare bw kde nahrane hodiny a hry znamenaly zkusenosti, ne body do tabulky.....

a uz sem lama jak svina :D :-*

Odpovědět s citací  

Předmět příspěvku: Re: BW vs SC2
PříspěvekNapsal: úte 19. dub 2011 11:13:21 

:idea:

Mě nejvíc vadí warp-in (ale to už všichni víte), ten tomu all-inování dost napomáhá si myslim. Nebejt jeho, tak žádnej 4 gate nevznikne.

Navštivte nás: OBSERVER - herní a informační StarCraft II portál

Odpovědět s citací  

PříspěvekNapsal: úte 19. dub 2011 11:16:34 

Mollar píše:
:idea:

Mě nejvíc vadí warp-in (ale to už všichni víte), ten tomu all-inování dost napomáhá si myslim. Nebejt jeho, tak žádnej 4 gate nevznikne.

ale zas musis brat ze nebejt toho.. tak protos nema absolutni sanci proti obou rasam :)

a abys to odstranil tak musis odebrat injectovani larev.. a reactor u T>. navic marauder by musel mit ohodne min zivota aby se to dal mass baracks jednotek counterovat HTckama jako to bylo v BW, protoze na to ze to je bracks jednotka tak ma strasne moc HP... a strasnej dmg.... musel bys cele sc2 prekopat... me osobne by to nevadilo... nadavam na to uz od bety totiz :D

Odpovědět s citací  

PříspěvekNapsal: úte 19. dub 2011 11:22:32 

Aklain píše:
ale zas musis brat ze nebejt toho.. tak protos nema absolutni sanci proti obou rasam :)

a abys to odstranil tak musis odebrat injectovani larev.. a reactor u T>. navic marauder by musel mit ohodne min zivota aby se to dal mass baracks jednotek counterovat HTckama jako to bylo v BW, protoze na to ze to je bracks jednotka tak ma strasne moc HP... a strasnej dmg.... musel bys cele sc2 prekopat... me osobne by to nevadilo... nadavam na to uz od bety totiz :D

No vidíš, tohle mě nikdy nějak zásadně nenapadlo.. něco na tom asi bude.. Co kdyby upravili aspoň vzdálenost, do jaké můžeš warpovat od gatewaye - třeba okruh velký jako od Senzor-tower. pokud bys chtěl nawarpovat víc jednotek na jedno místo, musel bys tak učinit do místa, kde se protínají oblasti od jednotlivých gatewayí. Co si o tom myslíš?

EDIT: Mě totiž vadí, že libovolnou vzdáleností v podstatě nově vyrobené jednotky od Tosse nemusejí nikam chodit... takže při obraně se všechny seskupují okamžitě na jednom místě. Pravda, je to vynahrazeno možností jejich zásahu před dokončením warp-inu, ale stejně, mě se taky při obraně roache neseskupí u jedné hatchery, ale slejzají se z půlky mapy.

Navštivte nás: OBSERVER - herní a informační StarCraft II portál

Odpovědět s citací  

PříspěvekNapsal: úte 19. dub 2011 11:24:26 

urcite by tu na foru padlo mnoho veci ktere by se mohli udelat jinak, a hodne z nich by nezasahlo ani do balance, ale kamaradi z blizardu jsou hnupi :D
a to s tim warpem by taky np udelat slo.... Protoska senzor tower na energii :P :D

Odpovědět s citací  

PříspěvekNapsal: úte 19. dub 2011 11:32:44 
 ICQ  Profil

myslím že je to něco za něco. SC2 je víc "mass friendly" takže to hraje víc lidí a tím se rozšiřuje i základna pro potenciální profíky. a mimo jiný se zmenšuje mezera mezi koreou a zbytek světa.

Odpovědět s citací  

PříspěvekNapsal: úte 19. dub 2011 11:40:42 
 ICQ  Profil

Stále můžeme doufat, že SC2 nedopadne jako Warcraft, který nikdy nebyl, není a už ani nebude balanced... a to na tom měl Blizzard sakra hodně času.

Mně osobně taky vadí ta přehnaná sílá timing attacků, velká úspěšnost 1-2 base semi/allinů ... Celkově mi příjde, že nevyhrávájí hráči s lepším skillem, ale spíš ti, kteří mají větší štěstí a podaří se jim haluzovš nějáký timing :)

Uvidíme jak to bude vypadat po dalších datadiscích, ale bojím se, že to bude spíše horši :(

** UČÍME SE HRÁT ZERGY **
kapitola třetí - poznej nepřítele! ZvT
kapitola čtvrtá - ZvP
kapitola pátá - ZvZ

Odpovědět s citací  

PříspěvekNapsal: úte 19. dub 2011 11:47:06 
 ICQ  Profil

MaHi píše:
Stále můžeme doufat, že SC2 nedopadne jako Warcraft, který nikdy nebyl, není a už ani nebude balanced... a to na tom měl Blizzard sakra hodně času.

Mně osobně taky vadí ta přehnaná sílá timing attacků, velká úspěšnost 1-2 base semi/allinů ... Celkově mi příjde, že nevyhrávájí hráči s lepším skillem, ale spíš ti, kteří mají větší štěstí a podaří se jim haluzovš nějáký timing :)

Uvidíme jak to bude vypadat po dalších datadiscích, ale bojím se, že to bude spíše horši :(

v přepočtu do původního SC jsme teď v roce 1999 takže na balnce bude ještě čas :)

Odpovědět s citací  

PříspěvekNapsal: úte 19. dub 2011 12:02:41 

co se týče 4 gate, které dělají největší problémy v PvP, nejjednodušší a zároveň nejefektivnější řešení by podle mě bylo zdražit upgrade na 100/100 (nebo nějakou podobnou částku).

1) znamenalo by to konec dnešních 4 gate v PvP a velké oslabení v dalších MU.
2) na to, jak zásadní upgrade to je, mi připadá neúměrně levný.
3) v PvZ i PvT se toss na začátku bez WG v klidu obejde.
4) celý mechanismus WG by zůstal zachován.

Odpovědět s citací  

PříspěvekNapsal: úte 19. dub 2011 12:07:15 

zdrazeni warp gate by mela za dusledek min jednotek pro tosse v early game coz by udelalo 3 rax a roach all iny jeste smrtelnejsi

Odpovědět s citací  

Odeslat nové téma Odpovědět na téma  [ Příspěvků: 82 ]  Přejít na stránku 1, 2, 3, 4, 5 ... 9  Další

Všechny časy jsou v UTC + 1 hodina