StarCraftCZ.com

Fórum o pokračování slavné RTS.
Právě je úte 08. črc 2025 6:42:11

Všechny časy jsou v UTC + 1 hodina

Odeslat nové téma Odpovědět na téma  [ Příspěvků: 1540 ]  Přejít na stránku Předchozí  1 ... 127, 128, 129, 130, 131, 132, 133 ... 154  Další
Autor Zpráva
 Předmět příspěvku: Re: Nekonečný příběh
PříspěvekNapsal: ned 30. pro 2007 2:04:32 

…Děkuji za přivítání. Nebude lehké zapojit se do příběhu, když jsem tak dlouho chyběl, ale pokusím se. Můj minulý příspěvek byl jaksi z minulosti, takže nyní budu psát z přítomnosti kde jste nyní i vy…

Meldredaht se díval za Lobasti jak opět mizí tmou kamsi. Jeho nádherné tajemné tyrkysové šupiny odráželi měsíční světlo daleko do nitra hřebenů, které ochotně toto pohlazení vnímaly celou svou majestátností. Purpurový ještě chvíli pozoroval svého přítele dokud mu takřka nezmizel z dohledu.
Nakonec osaměl. „Hodně štěssstí, můj tvrdohlavý příteli.“ , zašeptal do větru, který právě laškovně chytal svit hvězd do své náruče. Za to Měsíc se začal schovávat za mraky.
Drak zavřel své perlové oči a vyslal svou energii směrem k bílé paní noční oblohy. Jen několik málo purpurových draků dokázalo takto „komunikovat“ s Měsícem. Byl to neocenitelný zdroj informací o místech, kde právě vládla noc.
Purpurový se zamračil. „Ach ti lidé…“ , povzdechl si, „zase si hrají s magií, kterou nedokáží ovládat, natož rozumně použít. Nehledě na to, že tento druh magie se nedá rozumně použít! Pomalu se těm Hnědým přestávám divit.“
Vládce purpurové letky se otočil a přešel k jedné chodbě, která začínala nedaleko od trůnu.
“Zartharazsi!“
“Vaše ametystossti!“, poklonil se mladý drak uctivě.
“Zotavil se náš sssvěřenec plně?“, zeptal se Meldredaht
“Včera měl jeden, ze sssvých záchvatůů, ale je v pořádku. Mám ho zavolat?“
“Buď tak lassskav.“
“Jak si přejete Purpurový.“, uklonil se Zartherazs a vydal se do nitra hory. Do okázalého bludiště a domova všech purpurových draků. Do Amethys’Selerinu…

Kain seděl vprostřed své sluje a pokoušel se meditovat. Jeskyně měla takřka dokonalý kruhový tvar. Naproti vchodu byl ve zdi zasazen anamelský krystal, který své okolí osvětloval světle modravou září. Napravo byl z mechu a několika větví utvořen pelech a nalevo mohutný rovný kámen, který Kain používal jako stůl. Ze stropu vyselo několik krápníků, dokreslujíce tak tajemnou až strašidelnou atmosféru. Stěny byly takřka holé jen pod krystalem vysela zbroj z hnědých dračích šupin, která byla již zčernalá zaschlou krví.
Byl to dar od Hnědého za to, že Kain přežil jejich náročný výcvik a znamení úcty k němu. Bělovlasý svěřenec byl na tento dar právem hrdý. Dvacet let. Dvacet let tréninku, trestů, ponižování, neustálého překonávání sebe sama. Kain zahnal tyto myšlenky a soustředil se na uklidnění své mysli. Ano, to je to co teď potřebuje. Klid.
Náhle však vycítil sotva znatelnou vlnu emocí a nepatrný závan větru. Vstal a přehodil přes své nahé tělo černou róbu s kapucí, kterou mu dal Purpurový při návratu.
V klidu se otočil.
„Neumíš se moc schovávat má drahá Athaneris.“, pravil ledovým hlasem.
Ze stínů neslyšně vystoupila, pohledná mladá žena a provinile se na Kaina usmála.
“A už vůbec ne přijít nenápadně.“, dodal Kain již s úsměvem.
“Já vím, já vím. Nemohu si stále zvyknout na tvou citlivost emocionismu.“
“Copak, překvapuje tě to u někoho jako jsem já? A nezapomeň. Já nejsem drak.“
“To mě na tobě přitahuje Kaine.“, řekla takřka šeptem Athaneris a přistoupila blíže ke Kainovi.
Kain se pousmál. „Prosím posaď se. Nepřišla jsi za mnou jen, abys mohla se mnou flirtovat nebo ano?“
Athaneris se odtáhla a přijala místo na mechové pokrývce. Byla to purpurová dračice, kterou Kain zachránil během testu Zlatého. Sama se do této role dobrovolně přihlásila. Kain se nemusel ptát proč. Velice rychle pochopil.
Milovala ho.
Nevěděl proč, ale milovala. Milovala tak, že jí potkával jen v lidské podobě. Obyčejnému člověku by připadala jako sedmnáctiletá dívka. Její kůže byla vždy lehce nafialovělá. Její vlasy, které byly dlouhé až k lopatkám měly většinou karmínovou barvu. Ta se měnila podle nálady nebo zdravotního stavu své majitelky. Když dračici něco trápilo nebo měla zlost, měly tmavou až takřka černou barvu. Naopak při smutku nebo nemoci byly vybledlé. Oči měla zavázané černým šátkem, takže mohl jen hádat jak asi vypadají. Šaty byly rovněž černé a však zvláštního střihu. Celou levou část trupu zakrýval jednolitý kus, ovšem pravou část již jen pruhy této látky. Dolní část byla stylově navržena ve fialovém odstínu. Kain musel přiznat, ač nerad, že sem tam se na ni díval s jistým zalíbením. Viděl již spoustu jiných vnadnějších vtělení, ale přeci jen toto ho něčím přitahovalo.
Ano. Miloval ji. A ona jeho. Už mnohokrát se jí chtěl na to zeptat čím to je, ale nikdy nenašel odvahu. Vždy si akorát vzpomněl, že jako malý ji často vídával v její pravé podobě a věčně byla sama. Žádný dračí samec o ni nikdy neprojevil zájem…
“Haló! Pane tajemný! Nějak jste se nám zasnil.“, pravila s chichotem Athaneris.
“Ehm… promiň, pokračuj prosím.“
Vykouzlila na své tváři další úsměv. „Potkala jsem Zartharazse. Purpurový chce s tebou mluvit. Proč, to nevím, ale asi to nebude jen tak, když si žádá tebe .“
“Chápu. Vezmu si jen svou zbroj.“, zakončil Kain rozhovor a však ucítil u své purpurové společnice jisté zachvění a vzrůst studu a odhodlání. Vstala.
“Víš“, začala, „ Chtěla jsem vždy udělat jednu věc. Vím, že nejsi člověk, ale viděla jsem to u lidí…“ Kain se na ni nechápavě podíval, ale než stačil něco podotknout. Chytla ho za tváře a položila sví rty na jeho. Bylo to jakoby ho chtěla kousnout, jen její ostré zuby nedokončili co by měly.
Bylo to zvláštní.
A nešlo tomu odolat.
Náhle však Athaneris přestala a opět tak stejně neslyšně, jako když prach padá do peří, odešla.
V jednom však měla pravdu. Kain nebyl člověk. Nikdy je neviděl, ale dost o nich slýchával z úst Hnědých.

Purpurový si prohlížel to temné stvoření co nyní před ním klečelo ve zbroji. Měl z něj strach. Meldredaht se nadechl a vstal ze svého trůnu. „Můžeš vstáát Kchaine.“
“Vaše ametystosti.“, pravil Kain a pomalu vstal.
“Jak je ti jissstě známo. Purpuroví dracci majíí za úkol dbát na magickou rovnováááhu v tomto ssvětě, když je u moci noc. A tato křechkááá rovnovhá byla citelně narušena. Jedná sse o velmi temné a ničivé kouzlo, které můžeššš porazit jedině ty!“
“Jak poroučíš Purpurový.“, uklonil se Kain.
“Prošel si tessstem Zlatého. Máš výcvik Hnědých, kteří ani mnohdy ssssami ho nezzzvládnou. Jsi neobyčejné ssstvoření Kchaine.“, pravil až prorocky Purpurový. „Před tím než odejdeš rád bych ti dal toto.“, pokračoval dračí vládce a z truhly vedle trůnu vyndal zbraň, kterou Kain nikdy před tím nespatřil. Vypadala jako menší kopí, ale čepel byl protáhlá a horizontálně spojená s bohatě zdobenou rukojetí plné lidských lebek a překrásnou soškou ženy, která měla zavřené oči jak když spí. Konec zaujímal smrtící bodec.
Meldredaht ji pomalu podal Kainovi a ten ji opatrně přijal. Jak mile si jí dotkl, dívka náhle otevřela oči a odhalila tak dva dokonale vybroušené rubíny, které pulzovaly vnitřním světlem jak Kainovi bušilo srdce. Čepel se zbarvila dočerna a začal z ní vycházet tmavofialový dým.
Purpurový vydechl. „Ano, jsi ji hoden. Lilithina slza , je tvá!“
Kain jen těžce díky údivu ze sebe vypravil „Jsem poctěn, ametystový!“
“Ne, mě neděkuj. Byla ti předurčena. Ovššem teď není časss na vysssvětlování. Ať velká Sehderisa bdí nad tebou, dítě noci!“
Kain se ještě jednou uklonil. Připevnil si zbraň s popruhem na záda a rozeběhl se k východu ven.
A tam skočil.
Chvíli padal, ale pak ho náhle přepadl onen již známý pocit chladu a nenávisti. Filová zář tančící jak oheň zachvátila celé jeho tělo. Stíny zhoustly, sama tma se zhmotnila a on letěl.
Purpurový na něj ještě chvíli zamyšleně hleděl. „Jsi opravdu neobyčejné stvoření. Sartharský anděli.“, pravil pak pro sebe než se uvolnil a svou podstatou se dotkl Sehderisinina oka, bílé paní noční oblohy, Měsíce.

…já myslím, že zde by mé vyprávění mohlo prozatím skončit, chtěl jsem se ještě utkat s „mrakem“, ale o čem bych pak psal příště, že?…

Odpovědět s citací  

PříspěvekNapsal: ned 30. pro 2007 2:25:46 

pěknýýý!!!!!!! :)

Odpovědět s citací  

PříspěvekNapsal: ned 30. pro 2007 9:23:15 
 ICQ  Profil

ASS_Sasinovo psaní je skvely, ale Kain dokaze do pribehu zakomponovat takove to typicky Kainovské tajemno. Jinak oba pisou fakt skvěle.

Vitej z5 Kaine.

Odpovědět s citací  

PříspěvekNapsal: ned 30. pro 2007 10:09:14 
 Zobrazit autorovy stránky  Profil

Jsem vážně rád, že jsi tu Kaine
Poslední část druhé kapitoly. Začnu netradičně...

Bolela mě hlava jako po těžké kocovině... Nade mnou se neustále něco míhalo... Pokouším se otevřít oči... Kdosi zdálky na mně volá: "Ssshade!" Jiný hlas ho vystřídal, tentokrát blíž ke mně: "Řekni něco!"
Otevřel jsem ústa: "Vvvíte proš ma raci ocas??"
"Žije."

O několik hodin dříve

Morphin mi poradil ať si toto kouzlo osvojím, tak jsem trénoval. V Kyuubiini jeskyni již nezbyli téměř žádné větší kameny. Za mnou se ozval známý šustot křídel. Ale nebyla to Kyuuby, byl to samec, narozdíl od ostatních měl o dost větší křída: "Necchhcešš sse proletětt?" Upřímně nechtěl jsem ani trochu: "Ne, díky." Drak udělal pár kroků ke mně a ukázal mi své dlouhé a špičaté zuby: "Vážžně?" Drak nejspíš nebral ne jako odpověď: "Tak dobrá, ale já neumím létat. Mám ti letět na zádech nebo...
Drak rozevřel své čelisti a chňapnul s nimi mi těsně před tváří... Teď jsem teprv měl pěkný výhled na jeho zuby... A bohužel taky dech... "Já nejsssem žžádné převozzní zzvíře! Můžeš mi letět ve spárech nebo v žaludku, tak?" Jeho zářivé oči mě propalovali, tomuhle pohledu by nedokázal nikdo dlouho odolávat, přišel jsem tedy k němu. Drak mě chytil svými předními končetinami a vznesl se. Něco bylo špatně, nemyslím to, že jeho sevření bylo tak pevné, že jsem skoro nemohl dýchat, něco se mi prostě v drakových úmyslech nelíbilo. Jen blázen by si myslel, že to dobře skončí...
Letěli jsme nad lesy, poblíž Zlatých hor a pod námi tekla řeka, byla to ta řeka kterou neustále potkávám ve svých snech. Drak jakoby mi četl myšlenky řekl: "Tohle jje Zlatá Zářře, sssem letíme pro vvodu" Chvíli jsem uvažoval o souvislostech. Zapadly do sebe jako skládačka puzzle. Ten muž, byl na našem území. Musel vědět že z této řeky draci pijí. A ty zelené kuličky to musel být jedině jed. Někdo nás chce otrávit. Nevydržel jsem to: "Musím okamžitě mluvit se Zlatým nebo Morphinem... nebo oběma! je to důležité!" Drak sklonil hlavu ke mně: "Kklid, užž jssme na mísstě!" Pod námi byla jakási krypta. Drak začal klesat. "Aale ty to nechápeš! Ta řeka! Někdo ji chce otrávit!" Mezitím jsme přistáli. Bohužel ať se drak snažil jak chtěl, musel došlápnout předníma. Cítil jsem obrovský tlak na břiše. Div že mi nepraskli žebra. Jakmile drak srovnal rovnováhu okamžitě mě pustil. Chvíli jsem se snažil popadnout dech. Drak posměšně dodal: "Otrrrávit řřeku?" Drak si odfrkl: "Uccítilii bychhom ho. Mimmo to, buďď v klidu, ješště tě čeká cessta zzpátky. Pokud mi tedda přinesešš mečč z té kryptyy."
Znělo to jednoduše, jakmile jsem se ujistil že kupodivu nemám nic zlomeného, vydal jsem se dovnitř. Lopatky mě, ale stále strašně bolely. Po dlouhé chodbě která vedla hlouběji do podzemí jsem se ocitl ve vnitřku krypty, která byla podle očekávání, naprosto chatrná, přesto zde na stěnách plály louče. Snažil jsem se jednu vyndat. Nešlo to, byla upevněná kusem železa. Namířil jsem na stěnu ruce, doufaje že Nárazová vlna (tak se jmenuje to kouzlo) louč uvolní. Z rukou mi vyšla energie, zrezivělé železo prasklo a louč spadla na zem. Louč jsem si vzal do levé ruky, neustále se rozhlížejíc po meči. Nakonec jsem ho uviděl, ležel na kamenném podstavci, byl to zubatý meč... přesně takový jaký nosí zlatí draci v lidské podobě. Tohle byloaž příliš snadné. CVAK. Podíval jsem se na nohu. V duchu jsem se proklel "Idiote! šlápl jsi na spínač! Musíš neustále někam spěchat?". Z chodeb okolo jsem uslyšel zvláštní chřestění kostí a mlaskot masa. A taky ucítil... mrtvolný zápach. Zvuky mrtvých se blížili, jelikož jsem nechtěl riskovat spouštění více pastí. Utekl jsem k východu. Jenže... Místo abych vyšel na denní slunce tak jsem narazil na zeď. Zase, kouzla... Zařval jsem o pomoc. Drak mě buďto neslyšel nebo nechtěl slyšet. Musím bojovat, jenže... meč jsem tam nechal. Do chodby právě vstupovala pomalu zombie, vypadalo to, jakoby maso překáželo kostře v pohybu. S odporem jsem vyčaroval Nárazovou vlnu. Zombie se roztříštila. Na jeí místo se hned objevili další dvě. Něco mě napadlo. Použil jsem Nárazové vlny aby posházeli louče po stranách, vylila se z nich temně tmavá tekutina, poté vzplála. Potřebný účinek se nedostavil. Zombie sice začali hořet, ale plamen byl malý sahal zombiím po kotníky. Ohlédl jsem se skrz neviditelnou bariéru jestli neuvidím draka. Draka... No jasně! Zabodl jsem louč do hlíny mezi popraskané kameny. Soustředil jsem se. Natáhl jsem obě ruce k seslání Vlny... Plamen z louče se díky vlně rozdmýchal na pomalu se blížící mrtvoly. První tři vepředu začaly silně hořet, suché maso s kostmi hořelo výborně... Ovšem zápach spáleného masa byl strašný. Z posledních sil jsem seslal ještě jednu vlnu abych hořící zombie poslal na ostatní. Povedlo se... Zombie se s rachotem, tříštili. Sem tam se ještě pohnula ruka, plamínky pomalu dohořívali. Sedl jsem si na zem. Seděl jsem a přemýšlel. Asi půlhodiny. Poté co jsem nabral dost sil jsem se rozhodl vrátit se pro meč. Opatrně jsem přecházel po kachličkách a pozvedl jsem meč. Byl neskutečně lehký. Drak v mém nitru zařval, odklopýtal jsem ke vchodu a na denním světle na mně dolehlo vyčerpání...

Doufám že se vám to líbilo, příště napíšu epilog kdruhé epizodě.

Můj YouTube blog
Rytíři!

Odpovědět s citací  

PříspěvekNapsal: ned 30. pro 2007 12:01:04 
 ICQ  Profil

V lese nedaleko Ank dul Ponthy:

Skupinka stála u lesa a hovořila s Eldrikem. Kráska stála vedle Insolita a pozorovala deni. Z lesa se ozyval zvuky lesnich tvoru. Mrak stále setrvával na svém mistě nad městem a jeho přilehlým okolím. Johny, poslouchal rozhovor a mel pocit ze opet vidi postavu v brneni a kridly, ktere tvorily paprsky svetla. Stala hned za Satyrou, u boku vysel mec ktery planul. Postava levitovala par centimetru nad zemi kdyz chtel Johny pohlednout do tvare zjistil ze je kryta kapi. Paprsky se vsemozne kroutily ve vsech smerech od tela. Stala tam a sledovala jak Eldrik hovori. Zdalo se ze o ni nikdo nevi. Kraska si vsimla ze Satyrou stoji. Sledovala ji jako by se nic nedelo. Postava priplula k Johnymu a sledovala znova rozhovor. "Cesta na kterou se hodlate vydat je nebezpecna." pronesla postava. "Coze?" podivil se Johny. "Na ceste je mnoho tvoru ale i lidi kteri budou ohrozovat tebe i tve pratele, vem si proto tento mec." odpovedela postava a podala Johnymu mec, ktery planul. Sotva jej Johny uchopil, mec pohasl. "Co? Proc pohasl?" "Mec plane pouze v pripade nebezpeci." odpovedela postava. "Aha." rekl Johny. "A kdo jsi?" zeptal se postavy. "Jsem Archandel Tyrael." odpovedela postava a zmizela. Johny zjistil ze lezi na zemi a v ruce drzi mec. "Hej, Johny. Si v pohode?" zeptal se Insolitus. "Jo, nic mi neni." odpovedel Johny a vstal. "Jsme mysleli ze s tebou neco je kdyz sebou seknul." zacal Killer. "Ja jsem sebou nesekl." oponoval Johny. "Ma pravdu, svihnul si sebou jako podtaty strom." pritakala Satyra. "Kde si vzal ten mec?" zeptal se Killer. "Ja...Ja ani nevim." priznal Johny.....

Odpovědět s citací  

PříspěvekNapsal: ned 30. pro 2007 14:56:09 

Znovu jsem se probral, tentokrát bolest hlavy trochu ustoupila. Otevřel jsem oči. "...Neboj se můj králi, nebude mít žádné trvalé následky. Sice svoji magii přečerpal, ale tak za dva dny bude schopen proměny." Byl to hlas Morphina, sice jsem měl otevřené oči, ale obraz byl zamlžený, nemohl jsem poznat s kým mluví. "Dobrá, postarej se o něj. Jakmile se probere dej miihned vědět potřeboval..." Postava se ke mně otočila. "Skvělé, zdravím tě draku." Zrak se mi začal zlepšovat, byl to drak ve své lidské podobě. Ovšem měl o dost Zlatější brnění a helmu, ve které měl vyryty různé znaky.
"Zdravím tě, můj králi." Měl jsem dost sípavý hlas: "Omluvte mě, že se nepokloním" V hlase Zlatého bylo znát pobavení: "Omluva přijata. Ale moc si nezvykej" Morphin se na mně usmál: "Zvládnout naprosto dokonale element vzduchu za den je celkem neobvyklé, ale aby se ti k tomu podařilo použít i ohně, no to je výkon hodný obdivu. Zlatý se zadíval kamsi do zdi: "Už musím letět. A ty se brzo uzdrav, už se těším až se spolu proletíme." Než jsem se stačil zeptat jak to myslí tak byl pryč. Morphin si ke mně přitáhl židli a začal vyprávět. Mluvil o dracích, jejich způsobech, slabinách, přednostech, rasách, rozmnožování, dospívání a tak dále (doporučuji přečíst na stránce: http://www.draconian.com/special-life1/life.htm )

"Morphine?" Hm? "Rád bych věděl jak jsi to myslel s těmi živly a co myslel Zlatý tím že se s ním proletím..." Morphin se zatahal za vousy: "Podívej, to co jsem tě včera naučil byla dračí magie. Ona se vyznačuje tím, že je různorodá. Dračí magie má jen pár kouzel ale každé kouzlo reaguje jinakv závislosti se živlem a také je podle toho náročnější. Nárazová vlna funguje se vzduchem a dělá, kupodivu nárazovou vlnu, pokud použiješ stejné kouzlo na oheň, což jsi udělal v té kryptě, dostaneš Ohnivý dech. Což vymrští plameny. Toto kouzlo je náročnější, než Nárazová vlna. Potom s vodou kouzlo reaguje jako Vodní stěna, což je prostě ohromná vlna vody co dokáže zaplavit protivníky. A země ta je ze všech nejtěžší, nazývá se Zemská díra. To vytváří do země tunel, dokáže taky udělat stěnu z hlíny a kamení. Jakmile se ti podaří naprosto dokonale naučit všechny tyto kombinace, naučím tě další kouzlo, mnohem těžší, ale také mnohem užitečnější..."
"Myslím že chápu." posadil jsem se, ale hlava naprosto protestovala, tak jsem zase ulehl. "A co myslel Zlatý..." Morphin se pousmál "No jó, jen že jsme společně vymysleli pro tebe zkoušku. Tu jsi prošel. Gratuluji, jakmile se uzdravíš, naučím tě jak se vžít do dračí kůže, naučím tě jak žít v dračí kůži, a jak zemřít v dračí kůži. Naučím tě proměnu do tvé pravé podoby. Do draka!"

Můj YouTube blog
Rytíři!

Odpovědět s citací  

PříspěvekNapsal: ned 30. pro 2007 15:33:05 

hmm zajímavé tak že bych se radši doopravdy stal tím vyvoleným když si drak? a nebo se naučím rasengan tim si myslim skolim draka na jednu ránu :)

Odpovědět s citací  

PříspěvekNapsal: ned 30. pro 2007 15:55:58 

Být drakem je všechno jen ne jednoduché.... Každopádně byl bych rád kdyby se naše postavy navzáem nepobili. A navíc, než se sám od sebe proměním v draka to si ještě počkáte... Spíš bych rád byl platný něco v boji na blízko (jako drak) a na dálku (s kouzly) jenže obojí umím jen velmi málo...

Můj YouTube blog
Rytíři!

Odpovědět s citací  

PříspěvekNapsal: ned 30. pro 2007 17:25:15 
 Zobrazit autorovy stránky  ICQ  Profil

Zdá se že ASS_Sasin má v oblibě povolání Eldritch Knight z AD&D, nemám pravdu? To je taky kouzelník a bojovník na blízko.
Omlouvám se že se sem do toho pletu, ale jestli znáte hru Neverwinter Nights 2 (konkrétně její datadisk), tak zkuste postavu 5 úrovní Sorcerer, 5 úrovní Fighter (poměr prvních dvou povolání jde upravit, záleží co chcete být víc, jestli mág nebo bojovník), 10 úrovní Eldritch Knight a 10 úrovní Red Dragon Disciple. A vyjde vám něco co bude z Ass_sasina (alespoň mi to tak přijde)
EDIT: Toto lze vytvořit pouze v datadisku Mask of the Betrayer, který umožňuje dosažení levelu 30 (normální hra pouze 20)

Naposledy upravil Aries dne ned 30. pro 2007 19:56:57, celkově upraveno 1

Odpovědět s citací  

PříspěvekNapsal: ned 30. pro 2007 17:37:08 

Zajímavé, nikdy jsem NWN nehrál, já moc na RPG hry nejsem. Každopádně jsem rád že si tenhle topic čte i někdo jiný než my co zde píšeme.

Můj YouTube blog
Rytíři!

Odpovědět s citací  

Odeslat nové téma Odpovědět na téma  [ Příspěvků: 1540 ]  Přejít na stránku Předchozí  1 ... 127, 128, 129, 130, 131, 132, 133 ... 154  Další

Všechny časy jsou v UTC + 1 hodina