StarCraftCZ.com

Fórum o pokračování slavné RTS.
Právě je pát 22. lis 2024 16:29:54

Všechny časy jsou v UTC + 1 hodina

Odeslat nové téma Odpovědět na téma  [ Příspěvků: 33 ]  Přejít na stránku Předchozí  1, 2, 3, 4  Další
Autor Zpráva
 Předmět příspěvku: Re: Korejci
PříspěvekNapsal: pát 08. dub 2011 13:14:20 

Mollar píše:
Je sice pěkný, že berou takovýhle prachy, ale myslím si, že je to stejné jako v jakémkoliv jiném vrcholovém sportu. Jednou přijde den, kdy jejich tělo zestárne a nebude možné udržet krok s mladou generací. Navíc svá "nejlepší" léta věnují "bezduchému" klikání a sběru neuvěřitelně úzce směrovaných vědomostí. Jakmile by si měli, nebo budou muset, vydělat jinak, tak to bude asi problém, protože vlastně nebudou umět vůbec nic. No a když se pak před smrtí ohlédnou za životem a zeptají se: "Co já jsem v životě dokázal?", mnozí odpoví "Proseděl jsem ho u počítače".... SC je dobrá zábava, ale to je asi tak vše (aspoň pro mě).

resilo se to tu cca pred 2 mesicema... myslis ze ty hvezdy kdyz skonci tak maji utrum? pozice treneru spoluhracu.. training hracu poradcu atd jsou take obsazovany ;) a prave temato lidma at neskonci takrikajic nadlazbe kdyz skonci svuj progamersky zivot

a uz sem lama jak svina :D :-*

Odpovědět s citací  

PříspěvekNapsal: pát 08. dub 2011 13:25:23 

Aklain píše:
polovinu progameru tam ani nedivim uvedenych...

Jestli jich tam nevidíš pouhou polovinu, tak to se do mého odhadu desítek až stovek pořád v pohodě vleze. :-) Ale jinak asi radši přenechám debatu někomu povolanějšímu, protože to odhaduju pouze z té uvedené tabulky a jiné zdroje nemám. Ale zajímalo by mě jaké postavení měli v té době hráči, kteří jsou v té tabulce s výdělky okolo 1500$ měsíčně, jestli opravdu hráli 3. nebo 10. ligu. :-)

Odpovědět s citací  

PříspěvekNapsal: pát 08. dub 2011 13:29:24 

Romla píše:
Aklain píše:

Jestli jich tam nevidíš pouhou polovinu, tak to se do mého odhadu desítek až stovek pořád v pohodě vleze. :-) Ale jinak asi radši přenechám debatu někomu povolanějšímu, protože to odhaduju pouze z té uvedené tabulky a jiné zdroje nemám. Ale zajímalo by mě jaké postavení měli v té době hráči, kteří jsou v té tabulce s výdělky okolo 1500$ měsíčně, jestli opravdu hráli 3. nebo 10. ligu. :-)

ty ligy byli jen obrazne.. samozrejme ze tam nic takoveho neni :D bylo tim mysleno rozdil mezi hraci.. protoze s top progameru tam vidim uvedenych tak 5-8... o 3/4 jmen sem ani v zivote neslysel.. proto taky ty palty 1500$ atd...

Odpovědět s citací  

PříspěvekNapsal: pát 08. dub 2011 14:23:38 

Mollar píše:
Je sice pěkný, že berou takovýhle prachy, ale myslím si, že je to stejné jako v jakémkoliv jiném vrcholovém sportu. Jednou přijde den, kdy jejich tělo zestárne a nebude možné udržet krok s mladou generací. Navíc svá "nejlepší" léta věnují "bezduchému" klikání a sběru neuvěřitelně úzce směrovaných vědomostí. Jakmile by si měli, nebo budou muset, vydělat jinak, tak to bude asi problém, protože vlastně nebudou umět vůbec nic. No a když se pak před smrtí ohlédnou za životem a zeptají se: "Co já jsem v životě dokázal?", mnozí odpoví "Proseděl jsem ho u počítače".... SC je dobrá zábava, ale to je asi tak vše (aspoň pro mě).

Tak nevim,sice beru o par supu v praci nez je prumerna mzda v nasi "krasne" zemi :-) ale vyhrat jednou to jejich GSL a brat par roku to co oni,tak me vazne moc netrapi jestli jsem neco v zivote dokazal :-) a pak bych mohl delat nekde nejake podrzkoste v Koreji za normalni mzdu abych zaplatil normalni vydaje,jako najem a zradlo :-) a myslim,ze ty asi taky nebudes generalni redidel CEZu ne? :-)

Odpovědět s citací  

PříspěvekNapsal: pát 08. dub 2011 14:30:06 

WhiteCroW píše:
Mollar píše:

Tak nevim,sice beru o par supu v praci nez je prumerna mzda v nasi "krasne" zemi :-) ale vyhrat jednou to jejich GSL a brat par roku to co oni,tak me vazne moc netrapi jestli jsem neco v zivote dokazal :-) a pak bych mohl delat nekde nejake podrzkoste v Koreji za normalni mzdu abych zaplatil normalni vydaje,jako najem a zradlo :-) a myslim,ze ty asi taky nebudes generalni redidel CEZu ne? :-)

No byl tu jeden maník už nevím co má za nick, co se tu chlubil jak jen celý den sedí v práci a nic nedělá, přitom bere nějakých 30k měsíčně. :D

K těm lidem co nic neumí a prosedí nejlepší léta svého života u pc, i kdyby to byla pravda tak na světě je spousta lidí, kteří ta svá tzv nejlepší léta stráví mnohem horším způsobem. Navíc jak můžeš soudit co je dobře strávený čas a co ne? Někdo bere dobré jako to že si sedne s přáteli v hospodě a chlastá, někdo si raději zahraje starcraft. Podle mého ať si každý dělá co baví jeho a vážně nechápu lidi co někoho takhle blbě soudí. Každý člověk je jiný a vyhovujemu něco jiného, můžu vám jenom garantovat že ať děláte cokoliv, vždycky se najde někdo a nemusíte chodit hledat moc daleko kdo si o vás bude myslet jaký jste idiot. :)

Odpovědět s citací  

PříspěvekNapsal: pát 08. dub 2011 14:56:54 
 ICQ  Profil

OT.Přesně tak, já rozhodně neotřebuju vydělávat 60 měsíčně abych byl spokojenej.

Odpovědět s citací  

PříspěvekNapsal: pát 08. dub 2011 16:39:23 

WhiteCroW píše:
....a myslim,ze ty asi taky nebudes generalni redidel CEZu ne? :-)

dočkej času, jako husa klasu :-D

Navštivte nás: OBSERVER - herní a informační StarCraft II portál

Odpovědět s citací  

PříspěvekNapsal: sob 09. dub 2011 9:52:40 

Aklain píše:
Romla píše:
Aklain píše:

ty ligy byli jen obrazne.. samozrejme ze tam nic takoveho neni :D bylo tim mysleno rozdil mezi hraci.. protoze s top progameru tam vidim uvedenych tak 5-8... o 3/4 jmen sem ani v zivote neslysel.. proto taky ty palty 1500$ atd...

Neslyšel jsi o nich protože nesleduješ korejskou scénu, většina z nich jsou totiž BW legendy. A ano, v tabulce byli NEJLÉPE placení hráči ze všech týmů, nikdo v tom roce v daných týmech nebral víc než uvedení. Hráči se obměnili, platy zůstaly více méně stejné, jak už jsem psal.

A co se týče prize money v GSL - ta je šíleně dotována Blizzardem+Intelem, kteří spolu mají dlouhodobou smlouvu o partnerství. Například tým IM (Nestea, MVP, Losira....) nemá ŽÁDNÉHO sponzora.

Odpovědět s citací  

PříspěvekNapsal: sob 09. dub 2011 9:59:28 

ano.od roku 2002 sem sledoval bw ale neznam korejskou scenu ^_^
kde je treba teda takovej ogogo? vyherce wcg? kde je takovej savior nebo jadeong, bisu nebo choja, legionar nebo Rrrrr kteri snad jako jedini mimokorejci hrali tu jejich soutez a bydleli v koreji? a to jsou jenom ty nejzvucnejsi jmena ;)
kdybych poradne zapatral tak ti najdu dalsi 10-15 " prumernejsich " kteri polovinu uvedenych v te tabulce rozbijeli jak papir...

EDIT: a to pomijim ze zrovna v tomhle roce byl Boxer na vojne, takze kdyby to bylo z roku 2006 nebo 2008 tak zelene nesviti nada ale boxer s neco okolo 30 000$

Odpovědět s citací  

PříspěvekNapsal: sob 09. dub 2011 10:44:17 
 ICQ  Profil

Myslím, že lidí z celého světa, kteří bydleli v Koreji a hráli "tu jejich" ligu je poněkud víc :P

Namátkou : NoNy ( Liquid Tyler ), IdrA, Elky, Ret, Slayer, Maynard... a asi 10 dalších

** UČÍME SE HRÁT ZERGY **
kapitola třetí - poznej nepřítele! ZvT
kapitola čtvrtá - ZvP
kapitola pátá - ZvZ

Odpovědět s citací  

Odeslat nové téma Odpovědět na téma  [ Příspěvků: 33 ]  Přejít na stránku Předchozí  1, 2, 3, 4  Další

Všechny časy jsou v UTC + 1 hodina