WhiteCroW píše:
Mollar píše:
Je sice pěkný, že berou takovýhle prachy, ale myslím si, že je to stejné jako v jakémkoliv jiném vrcholovém sportu. Jednou přijde den, kdy jejich tělo zestárne a nebude možné udržet krok s mladou generací. Navíc svá "nejlepší" léta věnují "bezduchému" klikání a sběru neuvěřitelně úzce směrovaných vědomostí. Jakmile by si měli, nebo budou muset, vydělat jinak, tak to bude asi problém, protože vlastně nebudou umět vůbec nic. No a když se pak před smrtí ohlédnou za životem a zeptají se: "Co já jsem v životě dokázal?", mnozí odpoví "Proseděl jsem ho u počítače".... SC je dobrá zábava, ale to je asi tak vše (aspoň pro mě).
Tak nevim,sice beru o par supu v praci nez je prumerna mzda v nasi "krasne" zemi
ale vyhrat jednou to jejich GSL a brat par roku to co oni,tak me vazne moc netrapi jestli jsem neco v zivote dokazal
a pak bych mohl delat nekde nejake podrzkoste v Koreji za normalni mzdu abych zaplatil normalni vydaje,jako najem a zradlo
a myslim,ze ty asi taky nebudes generalni redidel CEZu ne?
No byl tu jeden maník už nevím co má za nick, co se tu chlubil jak jen celý den sedí v práci a nic nedělá, přitom bere nějakých 30k měsíčně.
K těm lidem co nic neumí a prosedí nejlepší léta svého života u pc, i kdyby to byla pravda tak na světě je spousta lidí, kteří ta svá tzv nejlepší léta stráví mnohem horším způsobem. Navíc jak můžeš soudit co je dobře strávený čas a co ne? Někdo bere dobré jako to že si sedne s přáteli v hospodě a chlastá, někdo si raději zahraje starcraft. Podle mého ať si každý dělá co baví jeho a vážně nechápu lidi co někoho takhle blbě soudí. Každý člověk je jiný a vyhovujemu něco jiného, můžu vám jenom garantovat že ať děláte cokoliv, vždycky se najde někdo a nemusíte chodit hledat moc daleko kdo si o vás bude myslet jaký jste idiot.