StarCraftCZ.com

Fórum o pokračování slavné RTS.
Právě je úte 08. črc 2025 15:11:24

Všechny časy jsou v UTC + 1 hodina

Odeslat nové téma Odpovědět na téma  [ Příspěvků: 1540 ]  Přejít na stránku Předchozí  1 ... 121, 122, 123, 124, 125, 126, 127 ... 154  Další
Autor Zpráva
 Předmět příspěvku: Re: Nekonečný příběh
PříspěvekNapsal: pát 28. pro 2007 13:23:27 
 Zobrazit autorovy stránky  ICQ  Profil

no toho zbytku uz tak moc neni jen Johny, jehoz doufam potkame v Gryfa ]:-P a zdenda, ale ten teda opravdu nevim proc mlci

Mafie 2008

Odpovědět s citací  

PříspěvekNapsal: pát 28. pro 2007 14:07:13 

Poslední dobou nemám moc času :( ,snad dneska už napíšu

http://ankarlant.myminicity.com/

Odpovědět s citací  

PříspěvekNapsal: pát 28. pro 2007 14:19:18 
 Zobrazit autorovy stránky  ICQ  Profil

to Zdenda: to bychom byly vsichni moc radi ;-)

Mafie 2008

Odpovědět s citací  

PříspěvekNapsal: pát 28. pro 2007 14:21:57 

Usmíval sem se a čistil si meč. Satyra se zastavila a řekla: "Už sme tu." Rozhlédl jsem se. Byli sme na docela velké mýtince občas ze země čouhal strom a kolem byli rozestavěný cviční panáci. "Ted ti ukážu to nejlepší co umím aby si viděl čeho můžeš být schopen." Řekla Satyra a zaplály jí oči. Nadechla se až se jí nafoukl hrudník a když začala vydechovat, před hlavou se jí začala formovat ohromná ohnivá koule.v průměru měla asi 2 metry. Satyra luskla prsty a koule zmyzela. Užasle jsem koukal s otevřenou pusou před sebe kde ještě před chvílí byla. "Iluze?" Rekl jsem. "Ne bylo to pravé, koukni se sem." Řekla a ukázala na zem. Byla spálená na popel. "Když koncentruju Chakru do plic a pak jí všechnu naráz vypustím tak na vzduchu vzplane a pak jí můžu ovládat. Můžu jí na povel zhasnout, nebo jí vystřelit. Tahle technika využívá Element ohně a jmenuje se Planoucí fireball. Naše gilda se specializuje na ohnivý element." "A co ted naučíš mě?" Zeptal jsem se. "To úplně nejzákladnější. Koncentrování chakry. Ted si musíš sundat brnění." Moc se mi do toho nechtělo ale nakonec jsem svolil. Sundal jsem si brnění. A oblékl jsem si oblečení co mi dala. "Ted ti ukážu jak by to mělo vypadat." Řekla a rukama udělala nějaký prstní symbol (viz. obrázek na konci) a na zemi kolem ní se do kruhu začali prohánět modré plameny. "Cos to udělala těma rukama?" Zeptal jsem se. "Tomu se říká pečeť, je jich celkem 12 a každá má svůj název, ale tím ti ted nebudu plést hlavu. Ted prostě udělej tu samou pečet jako sem udělala já." "Chová se ke mě jako k dítěti." Řekl jsem si. Udělal jsem tu pečeť a zeptal jsem se co dál. "Musíš se soustředit na zem kolem tebe a na ty ruce skus to." Vší silou sem se soustředil ale nic, akorát mě rozbolela hlava. Skoušel jsem to asi 4 hodiny, Satyra si mezi tím zchrupla. Když jsem byl připravenej to vzdát, tak se najednou kolem mě oběvil modrý kruh, na kterém hořeli asi centimetr vysoké plamínky. Zaradoval jsem se a zavolal na Satyru, ta se vzbudila pohlédla na mě a řekla: "Výborně pro začátek to není špatný, dneska by sme ale už měli skončit stmívá se." Hned jak to řekla tak sem omdlel vyčerpáním.

O něco později:
Ani nevim jak dlouho jsem nebyl při sobě, ale když jsem se vzbudil, zjistil jsem, že se vznáším nad zemí. Vedle mě šla Satyra a kousek za mnou se vznášelo moje brnění. Satyra se zastavila a řekla mi at se postavim vstal jsem a rozhlédl jsem se. Byla tma a byli jsme ve městě. Když jsem si to uvědomil. "Bože vždit přijdeme pozdě!" Zařval jsem čapnul brnění a běžel jsem směrem ke Grifovi, Satyra vyběhla za mnou.

Obrázek
PS: Jo jo byli by sme rádi.

Odpovědět s citací  

PříspěvekNapsal: pát 28. pro 2007 16:47:30 
 Zobrazit autorovy stránky  Profil

Bohužel já se k vám do hospůdky nevydám, uvidíte později, že budu mít spoustu práce sám se sebou... Tentokrát uzavřu Lobastiho. Příště to bude víc o mém výcviku.

Lobasti zavzpomínal na dobu před padesáti lety, (nyní je mu 176) tehdy teprve poznával jakou má moc jeho emocionismus. Když pozoroval vycházet Měsíc ucítil ohromné množství emocí z východu Irrilianu. Problém byl, že na východod Irrilianu bylo moře, což mohlo znamenat jediné.
Zvedl se do vzduchu, věděl že zdejším oblastem vládl Modrý, ale masa veselí a bezohlednosti se blížila k přístavnímu městu lidí. Musel je varovat.
Byl to zápas s časem, piráti by při současné rychlosti byli u přístavu za hodinu. Za tři čtvrtě hodiny dorazil udýchaný k Palm Creek. Stráže hlídkující na hradbách vyhlásili poplach (tehdy byli vztahy mezi lidmi a draky velmi napjaté). Lobasti zahřměl: "Přichházím v mírru, potřřebuji, mluvit, sss, králem.
Generál Pirenz si byl vědom nebezpečí, které by dokázal drak napáchat ve městě, ovšem uznával vyjednávání. Dal pokyn lučištníkům ať se připraví, a vydal se spolu s deseti muži k drakovi, kdyby tohle byl jakýkoliv jiný drak, nejspíš by ho zabil, jenže tenhle byl tyrkysový, a něco tu pořádně nehrálo.
Přišel k drakovi, ruku držel na rukojeti meče, drak si ho změřil od hlavy k patě a zasyčel: "Tyy jssi král??"
"Já jsem generál Pirenz, a ty bys měl mít dost dobré vysvětlení proč chceš mluvit s mým králem." prohlásil možná až příliš hrubě.
Drak skopil oči a poté se začal zmenšovat. Křídla mu zmizela, nohy se mu ztenčili, čenich se vpíjel drakovi do tváře, po chvíli zde byla postava ve zbroji z dračích šupin, která byla celá svítivě modrá a na hlavě měl helmu ve které byli pouze dvě malé štěrbiny pro oči. A které byli stejně modré jako drakové.
Všichni byli ohromeni, málokdo viděl draka se proměňovat. A ještě méně lidí tuto skutečnost přežilo, aby o ní dokázali vyprávět.
Lobasti si odepnul opasek, a podal svůj meč generálovi, rukojetí k němu.
"Spoutejte mně. Musím mluvit s vaším králem."
Aniž by generál cokoliv řekl, jeho muži draka poslechli, přivedli ho do trůnního sálu,kde seděl král Irrilianu (alespoň ten lidský).
Král již o všem věděl a čekal tedy na vysvětlení svého dračího zajatce. Drak poklekl: "Hrozí vám nebezpečí, vycítil jsem od moře vlnu nenávisti k vám a vašim lidem. Budou zde každou chvíli."
Král nechal draka mluvit a ani jednou jej nepřerušil. Ovšem vytušil i možnou past, jenže cosi mu říkalo že drak mluví pravdu.
Lobasti vycítil královy rozpaky, a tak honem dodal: " Jestliže lžu, smíte mně popravit."
"Dobrá, prověříme to, dejte ho, mezitím do vězení." Král se posadil na svůj zlatem zdobený trůn a začal vydávat rozkazy.
Ani ne po pěti minutách se na obzoru skutečně objevila obrovská flotila pirátů. Ovšem díky včasným přípravám, byli smeteni a popraveni, zahynulo při obraně spousta obránců, ale mnohem víc pirátů.
Král dal propustit Lobastiho z vězení. Ovšem nechtělo se mu věřit, že nechce za svou pomoc žádnou odměnu: "Přece jen tak neodejdeš! Dám ti cokoliv, co je v mé pravomoci. Rozhodl jsem se tě jmenovat svým rádcem, budeš dostávat nejlepší maso, a bude o tebe postaráno, my tě potřebujeme," král se přistihl, že téměř poklekl před draka, naštěstí se ovládl a zmaskoval to tím že vstal z trůnu. Lobasti se usmál:" jediné co chci, je najít někoho jako já, ale děkuji vám, je mě zapotřebí jinde."
Král vykročil k drakovi a nabídl mu ruku: "Tak alespoň přijmi nějaké pořádné jídlo, než odletíš, vězeňské blafy se nedají ani rozkousat." Král měl pocit že drak se usmál, ovšem nemohl se o tom přesvědčit kvůli jeho helmě: "Dobrá, něco k jídlu bych si skutečně dal, mimochodem byla ode mně neslušnost se nepředstavit, jmenuji se Lobasti"

Aniž by si to Lobasti uvědomoval, svým činem významně přispěl k uklidnění situace mezi draky a lidmi, zprávy o Tyrkysovém, který zachránil bezpočet lidských životů se rozšířili po celém kontinentu jako mor...

Můj YouTube blog
Rytíři!

Odpovědět s citací  

PříspěvekNapsal: pát 28. pro 2007 17:38:54 

Zapoměl sem dodat k tý dračí kledbě den o dedne to síly sice né moc ale síly po nákym to roku ho to celý zaroste a stane se z neho takovej divnej strom nebo socha a už se nikdy nepohne ...

Odpovědět s citací  

PříspěvekNapsal: pát 28. pro 2007 18:20:11 

Firmare, a nepřipadá ti divné že se musí sejít přes 100 draků na jednu kletbu??? Vždyť by bylo jednodušší kdyby 5 draků mu ukouslo hlavu...

Můj YouTube blog
Rytíři!

Odpovědět s citací  

PříspěvekNapsal: pát 28. pro 2007 19:40:17 

Noc. Noc tak temná,že snad i v podsvětí je větší světlo. Tato noc nastane vždy jeden den v měsíci,ovšem obyčejní lidé nikdy nevěděli kdy bude. Jenom ti,jež jsou zasvěceni do tajemství temné magie dokáží příchod Nekonečné Temnoty předpovědět. A rozhodně si ji nenechají ujít. Ano,dnes má temnota převahu nad světlem,je tedy jasné,že se tuto noc pořádají ty nejmocnější a nejzvrácenější rituály.

Sinarda se rozhlédla kolem. Vše již bylo připraveno a čekalo se jenom na ni ostatní byli schromážděni okolo pentagramu namalovaném lidskou krví. Pohlédla na tělo mladíka,položené na oltáři uprostřed celé scény. Tak mladý,mohlo mu být něco přes 20. Znala ho,dalo se říci i víc. Byl jí vším. To on ji zachránil před smrtí v plamenech,to on se o ni staral,když rodiče zahynuli v požáru,to on ji přivedl sem. To díky němu je tím,kým je. Byl řádu věrný,možná až moc. Proč ji jenom neposluchal.
Pořád se chtěl zavděčit a dokázat,že by pro řád udělal cokoliv. Dokázal to dostatečně. I přes její prosby se nechal obětovat tomuto rituálu. Ani mu nestihla říci poslední sbohem. Teď je již pozdě...
Co je,pořád nechápeš oběť,kterou tvůj bratříček podstoupil Sinardo? zeptala se jedna z osob v kruhu.
Já to pořád beru jako zbytečnou smrt Robertusi.
Neboj,jistě změníš názor,až uvidíš výsledek.
Snad. povzdechla si Sinarda.
Vydala se směrem k olltáři a stoupla si za něj.
Sbohem. rozloučila se s bratrem. Věděla,že je to zbytečné,že ji nemůže slyšet. I přesto to však musela udělat. Raději pozdě než nikdy. Roztáhla ruce v obřadním gestu a začala odříkávat zaklínadlo starým jazykem.
Elremo Hodus,Undermo gorum... Svíčky začaly hořet jasným plamenem buom joklin,moufod... Znenadání začal foukat vítr unbo nroli... Vítr znatelně zesílil a pentagram začal pulzovat gilmi dokul mitu op. Jakmile dořekla zaklínadlo,tělo jejího bratra pár centimetrů nad desku. Na těle se mu objevily jakési znaky,netrvalo však dlouho a zmizely. Spíše se však vpily hluboko do těla jejího bratra. Tělo se položilo zpátky na desku. Nikdo ani nedutal. Náhle muž na oltáři otevřel oči.
Kde... kde to jsem?

Náhle jsem byl prudkou silou odtržen od vzpomínek.Nevěděl jsem,co se děje. Najednou se mé okolí začalo rozpadat. Vyděšeně jsem začal prchat,ovšem bylo to marné. Stejně pode mnou nakonec země pukla a já padal,vstříc temnotě...[/i

[i]Temný mrak se usadil na městečko Azari. Tam,kde se dříve,rozkládalo,zbyla jenom plocha mrtvé země. Všichni obyvatelé a budovy byly vtaženy do mraku. S každým městem sílil a zvětšoval se. Těch pár měst mu ovšem nestačilo. Toužil po lidech a musel jich mít hodně. Proto zamířil k hlavnímu městu gryfí říše Ank dul Ponthy. již z dálky pozorovali lidé,kteří byli na ulicích. Obrovský mrak,který se snaží spolknout jejich nádherné město...

PS:Líbí? :)

http://ankarlant.myminicity.com/

Odpovědět s citací  

PříspěvekNapsal: pát 28. pro 2007 20:05:00 

tak tebe Zdendo vtělili do toho kluka?

Odpovědět s citací  

PříspěvekNapsal: pát 28. pro 2007 20:05:59 

Jo a hodně :)

Můj YouTube blog
Rytíři!

Odpovědět s citací  

Odeslat nové téma Odpovědět na téma  [ Příspěvků: 1540 ]  Přejít na stránku Předchozí  1 ... 121, 122, 123, 124, 125, 126, 127 ... 154  Další

Všechny časy jsou v UTC + 1 hodina