StarCraftCZ.com

Fórum o pokračování slavné RTS.
Právě je pát 22. lis 2024 21:38:31

Všechny časy jsou v UTC + 1 hodina

Odeslat nové téma Odpovědět na téma  [ Příspěvků: 81 ]  Přejít na stránku Předchozí  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9  Další

Změníte si rasu?
ANO 2%  2%  [ 1 ]
NE 98%  98%  [ 45 ]
Celkem hlasů : 46
Autor Zpráva
 Předmět příspěvku: Re: Změna při novém patchi?
PříspěvekNapsal: stř 23. bře 2011 15:32:30 

Pride píše:
Noall píše:
...ta ikonka bere info z battle.netu, a tam to zatim nikdo nezrusil (a snad ani nezrusi), takze je mozne se w/l dopatrat tam ;)

No ja uz na BN vidim jen vyhry. Jinak to imo na BN nezrusi vubec, protoze od mastera vic se to zobrazuje, jen v tech nizsich ligach se to proste nebude zobrazovat, takze ta signatura by to mela byt schopna tahat porad. Sice je to dmnce, ale porad lepsi nez si psat hry na papir.[/quote][/quote]

pride: no ted sem zkousel mrknout na tvuj profil na BN skrz tvuj signature a normalne to vyhry i prohry zobrazuje tak, jak to bylo driv...

Naposledy upravil Noall dne stř 23. bře 2011 15:34:23, celkově upraveno 1

Odpovědět s citací  

PříspěvekNapsal: stř 23. bře 2011 15:32:46 
 ICQ  Profil

Pride píše:
elkar píše:
Věcná: když sečtu bronz a silver tak to zahrnuje 70% hráčů.

Mas na to nejaka cisla? Ja myslel ze to rozlozeni do lig by melo byt zhruba rovnomerny..

dokuď to ještě fungovalo tak na sc2ranks to tak vyházelo:

bronze: 49%
S: 18%
G: X
P: X
D: 5%
M: 1%

To je plus mínus co si pamatuju.Samozřejmě, čím vyšší liga tím aktivnější.

To mimochodem podle toho znamenalo že asi 16 tisíc lidí je v masteru.

Odpovědět s citací  

PříspěvekNapsal: stř 23. bře 2011 15:40:29 

by the way, ze stranek to podle me zmizi taky, jenom jeste nejsou aktualizovany na novy patch, protoze ani milestony tam nejsou

Odpovědět s citací  

PříspěvekNapsal: stř 23. bře 2011 15:44:54 

elkar píše:
To mimochodem podle toho znamenalo že asi 16 tisíc lidí je v masteru.
19,831 presne (podla sc2ranks) :)

http://sc2ranks.com/stats/league/all/1/all

Odpovědět s citací  

PříspěvekNapsal: stř 23. bře 2011 15:48:08 

Nekdo tu psal , at PRalev postoupi do masteru kdyz to chce videt. To asi tezko kdyz uz to nejde a ikdyby to slo tak treba ja jsem na to potreboval nejakych 300 her odehrat na to se muzu vybodnout.
Nechapu proc to ma videt jen master jako kdyby si za to zaplatil vice nez ostatni. Ja bych taky rad vedel jak na tom jsem a az se na to podivam za nekolik mesicu jestli je tam nejake zlepseni. Bud at to smazou kompletne jak vyhry tak prohry tak odehrany hry vsem a nebo tam vsechno nechaj.
Nejakejch par giga dat navic v databazi je nezabije.

Odpovědět s citací  

PříspěvekNapsal: stř 23. bře 2011 15:56:48 

v master lige to ma totiz ako v jedinej zmysel ... odtial uz nemas kam postupit a teda wlr sa uz da pouzit ako ukazovatel skillu (takisto ako ladder points)

kym v nizsich ligach sa imho neda dlhodobo udrzat vysoke (vyssie ako 55%) wlr, lebo to takmer isto znamena postup o ligu vyssie, kde sa logicky ocakava, ze wlr zakonite klesne (kedze budes mat silnejsich superov) ... samozrejme pokial nie si gosu, ktory ale tak ci tak casom zakotvi v masters

tu sa ale nebavime o pocte hier radovo v desiatkach samozrejme

Odpovědět s citací  

PříspěvekNapsal: stř 23. bře 2011 15:58:16 

Podle me to v te databazi stejne zustava a jen se to nezobrazuje? Nebo se tem co sou v masteru zobrazuji ty staty jen pro hry ktere v masteru odehrali? Navic se to imo nejak zapocitava do toho tajnyho ratingu takze to v dtb stejne musi drzet?

gwixt píše:
v master lige to ma totiz ako v jedinej zmysel ... odtial uz nemas kam postupit a teda wlr sa uz da pouzit ako ukazovatel skillu (takisto ako ladder points)

Grandmaster?

Odpovědět s citací  

PříspěvekNapsal: stř 23. bře 2011 16:42:03 

gwixt píše:

kym v nizsich ligach sa imho neda dlhodobo udrzat vysoke (vyssie ako 55%) wlr, lebo to takmer isto znamena postup o ligu vyssie, kde sa logicky ocakava, ze wlr zakonite klesne (kedze budes mat silnejsich superov) ... samozrejme pokial nie si gosu, ktory ale tak ci tak casom zakotvi v masters

tu sa ale nebavime o pocte hier radovo v desiatkach samozrejme

Stimhle vsim souhlasim ze to smysl nema respektive ze to neni presne meritko, ale clovek ktery vi ze vejs nepujde nebo proste na to nebude mit tolik casu a zajima ho jak na tom je zrovna nebo chce porovnat o kolik se zlepsil. Ja proste nehral tolik her v 1x1 abych se dostal do masteru ikdyz bych se tam casem dostal, mel jsem asi 2500 bonus pool a proste hrat 100 her vkuse by stim pohlo,a le nebyl na to proste cas tak jsem se tam zasekl, V prechozich patchich a resetech jsem vzdycky po par hrach nahral tu nejvyssi ligu kdyz byla jeste platina top tak platina pak diamond tedka mi to uteklo hledal jsem praci a zarizoval jiny veci.
Proto si myslim ze i ume by to bylo objektivni at se jedna o diamond. V age of empires jsem si taky porad delaval nove nicky a nahral tam vzdycky 200 her a zalozil novej nick tady to nejde tak aspon at nechaji stare statistiky jak byly a ty kteri je nechteji at maji moznost to skryt nebo vynulovat to preci neni takovy problem.
Vadi mi ze jsem si za to zaplatil stejne jako ostatni a tudiz mam narok na to same. To je jakoby zapisovali goly hracum jenom v Anglii a ve Spanelsku protoze jsou to nejlepsi ligy a zbyly vy to nepotrebujete vy jste masla.

Odpovědět s citací  

PříspěvekNapsal: stř 23. bře 2011 23:12:46 

Rikal jsem to .. uz to zmizelo i ze stranek :D

Odpovědět s citací  

PříspěvekNapsal: pát 25. bře 2011 18:53:13 

taky se me nelibi zobrazovani jen vyher. Chci kompletni statistiky. Kdyz jsem s SC 2 zaal mel jsem asi 30lossu a 0 winu bylo to pro me motivaci mit pomer vyrovnany. Pak bylo dalsi motivace mit vic vyher nez proher. Tohle je system pro decka. At jdou s timhle do ...

Drakan #783

Odpovědět s citací  

Odeslat nové téma Odpovědět na téma  [ Příspěvků: 81 ]  Přejít na stránku Předchozí  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9  Další

Všechny časy jsou v UTC + 1 hodina