gwixt píše:
v master lige to ma totiz ako v jedinej zmysel ... odtial uz nemas kam postupit a teda wlr sa uz da pouzit ako ukazovatel skillu (takisto ako ladder points)
kym v nizsich ligach sa imho neda dlhodobo udrzat vysoke (vyssie ako 55%) wlr, lebo to takmer isto znamena postup o ligu vyssie, kde sa logicky ocakava, ze wlr zakonite klesne (kedze budes mat silnejsich superov) ... samozrejme pokial nie si gosu, ktory ale tak ci tak casom zakotvi v masters
tu sa ale nebavime o pocte hier radovo v desiatkach samozrejme
Stimhle vsim souhlasim ze to smysl nema respektive ze to neni presne meritko, ale clovek ktery vi ze vejs nepujde nebo proste na to nebude mit tolik casu a zajima ho jak na tom je zrovna nebo chce porovnat o kolik se zlepsil. Ja proste nehral tolik her v 1x1 abych se dostal do masteru ikdyz bych se tam casem dostal, mel jsem asi 2500 bonus pool a proste hrat 100 her vkuse by stim pohlo,a le nebyl na to proste cas tak jsem se tam zasekl, V prechozich patchich a resetech jsem vzdycky po par hrach nahral tu nejvyssi ligu kdyz byla jeste platina top tak platina pak diamond tedka mi to uteklo hledal jsem praci a zarizoval jiny veci.
Proto si myslim ze i ume by to bylo objektivni at se jedna o diamond. V age of empires jsem si taky porad delaval nove nicky a nahral tam vzdycky 200 her a zalozil novej nick tady to nejde tak aspon at nechaji stare statistiky jak byly a ty kteri je nechteji at maji moznost to skryt nebo vynulovat to preci neni takovy problem.
Vadi mi ze jsem si za to zaplatil stejne jako ostatni a tudiz mam narok na to same. To je jakoby zapisovali goly hracum jenom v Anglii a ve Spanelsku protoze jsou to nejlepsi ligy a zbyly vy to nepotrebujete vy jste masla.