Skylleer píše:
docela podstatna zmena, doufam ze to umlci nektere OP terran kritiky xD pozdejsi stim, nerf EMP vsechno co jste kdy chteli mate. 3min u stimu se mi beztak zda moc kdyz je to jejich klicovej upgrade, EMP ok to beru.
Mozna prave proto, ze je to klicovej upgrade, tak se rozhodli prodlouzit dobu vyzkumu, aby se ten "chleba lamal" pozdeji (a ostatni rasy stihly udelat neco driv, nez bude stim na svete).
Co mě osobně nejvíc "vadí" (ne ani tak vadí, jakože to vypadá jak bug), když nějaký blázen s 600 APM kituje s mariňáky a oni střílí i v době kdy běží, tzn. že zbraní míří úplně jinam než na cíl. Přitom damage to dává plnou. Chápu, že je to jen animace, ale nejsem si jist, že by s roachema šlo dělat to samý a oni by jen začali plivat a než by to doletělo, tak by se mohli otočit a pokračovat v cestě, přičemž zbytek zelené kyseliny by doletěl uplně jinam. Samozřejmě damage by dali komplet celou do zaměřené jednotky.
A druhá věc, co se mi už dostkrát stala, že drona při útoku na probu promáchla a nedala vůbec žádné damage! To se u proby nestane, tam se ten paprsek prostě jenom natáhne. Jak to funguje u SCV nevim. Není to sice nic, co by ovlivnilo vítězství ve hře, ale naštve to, zvlášť když tím proba získá velký náskok (díky čemuž si doplní štít), když drona musí při útoku stát (a ještě se netrefí
)