Pralev píše:
Jsou jeho high-tech jednotky slabší než jednotky jiných ras? Má horší castery? V čem? Podle mě nikoli, takže mě to doopravdy zajímá.
Podle me ano. T ma rozhodne nejslabsi T3. BC stoji jen o 100min nez MS takze poradnej ranec a vsechny rasy na to maj vyborny countery, z cehoz nejmin chapu, aby kouzelnik counteroval T3 obr lod. Thora si dava snad vsechno krome mutalisku a ghost za 150/150 ma smysl akorat proti P.
Pralev píše:
Mně se vůbec hrozně líbí ten strašně módní argument, který poslední dobou pořád každý říká (protože to myslím kváknul i někdo přímo z Blizzardu), že Terran má v TvP silnou early game a Protoss silnou lategame. Nevím proč, ale mně jako Randomovi to z vlastních zkušeností přijde přesně obráceně. Jako toss se v PvT cítím celkem jistě na začátku, kde mám loty, Stalkery a Sentries s FF, zatímco jako Terran do chvíle, než mám vyzkoumanej Stimpack a mám aspoň 1 Ghosta ready s EMP, se docela bojím jít do útoku

A jak hra postupuje, tím víc získává Terran navrch (vnímám to tak v tom matchupu z obou stran). Ono mi přijde, že celý ten argument vznikl na základě mnoha replayů, kde Protoss s postupem hry techuje a ke své armádě přidává lepší a dražší jednotky (Colossi, HT, VR, Carriery...), zatímco Terran jede třeba celých 40 minut jen MMM a spoléhá prostě na lepší ekonomiku.
Me na tom nic modniho neprijde a s tim nazorem souhlasim. Ze zacatku pechota dava slusne gate jednotky, ale pak s upgradem behani/collosu/ht atd. se situace obraci a imho prave proto, ze T ma spatny T3 jednotku. A rek bych,ze Blizz ma k dispozici 3prdele statistik a udelat si graf vyher TvP podle odehranyho casu je pro ne to nejmensi, takze nepredpokladam, ze to tvrdi jen tak. A rozhodne jsem videl vic replayu, kde vyhral P late game, nez naopak. Naky svoje/tvoje lame replaye bych do toho vubec netahal

Pralev píše:
A jéje, jeden Terran přešel na Zerga, takže Z je OP

A co ty spousty Zergů a Protossů, co switchly na Terrana?

Jaky spousty?

Si ty spousty rad poslechnu. Co se nejvic resilo tak byl dimaga a fruit, s tim ze prejdou na T, nacez vzapeti jeden vyhral zotac a druhej GSL a bylo po switchovani

Naopak sel min. Morrow a jestli i TLO nevim jiste - to je stejne takovej SC2 hermafrodit

T.iN.T.a píše:
Hehe, ta hra me nemalo pobavila.

Zajimavy, ze takovej drzej all-in mohl zkusit jakej koliv zerg predtim, ale ze to vymysli zrovna ex-terran me nak neprekvapuje. Pro T podle me musi bejt hodne kreativni, protoze klasika se da dobre counterovat.
Pralev píše:
Trošku překrucuješ příčiny, ne? Důvodem, proč ten all-in Dronama jel, nebyla super kreativnost daná tím, že jako Terran by bez kreativity neměl šanci (LOL), ale zoufalství pramenící z vědomí, že na Steppes of War si jinak ani neškrtne.
ROFL, zase takova Pralevovina

Jediny prekrucovani tady predvadis ty. Morrow si moh dovolit jit tuhle haluz, ne proto, ze by mel strach, ale proto ze ta mapa ma extremne blizko baze.
Pralev píše:
Ty flamy ohledně TOP 200 byly (imho) vždycky s trochou nadsázky, protože tu vypovídací hodnotu to má prostě malou.
300 prispevku mi jako nadsazka moc neprijde

Ale taky bych rek, ze to ma vypovidaci hodnotu hodne malou.