StarCraftCZ.com

Fórum o pokračování slavné RTS.
Právě je úte 08. črc 2025 9:27:24

Všechny časy jsou v UTC + 1 hodina

Odeslat nové téma Odpovědět na téma  [ Příspěvků: 445 ]  Přejít na stránku Předchozí  1 ... 13, 14, 15, 16, 17, 18, 19 ... 45  Další
Autor Zpráva
 Předmět příspěvku: Re: Terran je OP!!!!!
PříspěvekNapsal: ned 12. pro 2010 22:50:59 

Caute chalani. (A samozrejme aj damy, ak sa tu nachadzaju). Aj ja by som chcel prispiet do tejto diskusie. Zaujima ma Vas nazor na tuto konkretnu vec.

Som terran a dost ma to serie typ prispevkov, ze terran ma toto, a tamto a este aj to. Jednoducho kazda rasa ma nieco.
Ale aby som sa dostal k veci - budovanie stavieb. Ani mi nejde o cas, ktory SCV stravi pri stavbe, aj ked aj to je income lost. ALE - ako je stavajuce SCV pri stavbe zranitelne!!! A ako sa tym predlzi budovanie danej stavby!!! Citit do hlavne v zaciatkoch.

Priklad: Minule mi jeden prottos prisiel a dal stavat na oboch plynoch rafinerku. Nebolo to nic hrozne ale pekne ma to zdrzalo. Co som mohol ako terran robit??? - NIC. A Zerg je v tom velmi podobny.

A mam takuto moznost otravovania ja - Terran? Ano mam ale ani zdaleka tak efektivnu, lebo mi proste pojdu po SCV a je po otravovani. To je tiez jeden priklad, preco to aj terrani maju tazke.

Inac pozdravujem Vas vsetkych a som rad, ze aj u nas (rozumej CR a SR) je celkom slusna komunita starcraftu.

Caute.

Odpovědět s citací  

PříspěvekNapsal: ned 12. pro 2010 23:05:11 

PS

A netvrdim, ze balance je OK. Ale musi sa robit velmi citlivo, lebo kazda zmena ovplyvni velmi vela inych veci.

Odpovědět s citací  

PříspěvekNapsal: ned 12. pro 2010 23:08:44 

Dufam, ze uz mam aktualny podpis. :D

Odpovědět s citací  

PříspěvekNapsal: ned 12. pro 2010 23:15:16 

:P

Odpovědět s citací  

PříspěvekNapsal: ned 12. pro 2010 23:16:17 

Robin ty to dneska chceš dotáhnout na 20 stránek nebo co? :D

Odpovědět s citací  

PříspěvekNapsal: ned 12. pro 2010 23:23:29 

Snazim sa pripojit svoj aktualny podpis. A nejak to nejde :)

Odpovědět s citací  

PříspěvekNapsal: ned 12. pro 2010 23:41:35 

dneska jsem hrál podobnou hru protoss vs protoss kde přišel a postavil si na mejch plynech svuj asimilator.. no nevím k čemu mu to bylo, věděl jsem že tím ztratil, plyn není potřeba na zaeloty a tak jsem namassoval pár zaelotu z 3 gatu , mezitim jsem mu to zničil těma prvníma zaelotama a okamžite zabral.. no a hned na něj... měl o 5 zaelotu míň.. bez problému jsem ho sundal.. na mariny plyn nepotřebuješ, ne?

Odpovědět s citací  

PříspěvekNapsal: pon 13. pro 2010 9:21:27 
 Zobrazit autorovy stránky  ICQ  Profil

Ad Balty a map control protosse: P nepotrebuje kolem baze nic na mapcontrol, ma warp a obs nad T bazi / armou staci :)

Hra jeste vybalancovana neni, takze nektery veci OP jsou - z meho pohledu jsou to predevsim tyto:

Z:
- Z z myho pohledu nema nic, co by bylo nejak vic OP, spis bych buffnul ultry, ktery stojej trilion let casu, nez se k nim clovek dostane, miliardu surovin k postaveni a stejne jsou uplne na hovno, oproti broodwaru, kde byly celkem obavanou jednotkou

P:
- lehce OP mi prijde warp, hlavne kdyz P hraje agresivne, tak nemusi cekat, nez mu posily dorazej a muze je warpovat rovnou k nepriteli -> hlavne diky tomu je 4gate tak neprijemnej
- lehce OP lategame, kdy v bezne se vyvijejici hre proti gass-heavy armade protosse zerg prakticky nema co postavit (mass stalker+colossy + HT (+pripadne jeste archon)> ALL)

T:
- tady je toho vic, asi nemusim vsechno vyjmenovavat, v podstate souhlasim s pralvem a vubec vetsinou lidi, kterym T op prijde (muly, opravovani, PF, medivac, thor...)

Ad whine terranu na siegetank: T ma tady vylepsenou inteligenci, takze narozdil od BW se nestane, aby treba 5 siegetanku vystrelilo na stejnyho zerglinga, kdyz na nej staci jen jedna rana + jak uz tu nekdo psal, v BW se dmg taky ruzne delil podle velikosti jednotek a typu utoku, takze ted je na tom tank dokonce o neco lip...

EDIT: Jinak pekne me stvete, zakladat (lehce :D ) flame vlakno o terranech, kdyz tu zrovna nejsem.. :D

Odpovědět s citací  

PříspěvekNapsal: pon 13. pro 2010 10:06:14 

satik píše:
Ad Balty a map control protosse: P nepotrebuje kolem baze nic na mapcontrol, ma warp a obs nad T bazi / armou staci :)

Hra jeste vybalancovana neni, takze nektery veci OP jsou - z meho pohledu jsou to predevsim tyto:

Z:
- Z z myho pohledu nema nic, co by bylo nejak vic OP, spis bych buffnul ultry, ktery stojej trilion let casu, nez se k nim clovek dostane, miliardu surovin k postaveni a stejne jsou uplne na hovno, oproti broodwaru, kde byly celkem obavanou jednotkou
D

koukni na tohle.... http://sc2casts.com/cast1775-ret-vs-Wac ... ame-Ladder tohle mi neprijde jako ze jsou ultry na nic... a to ze kdyz se zerg rozjede ma neustale 200/200 je normlani? Ja nevim, ale pokud se rozbijou dve armaday TvZ tak zerk ma do 15 sekund zase 200/200 to terran nema nikdy :) ale to neni o OP to je tom jak zerg funguje, ale fakt me dostava, ze terran je OP protoze tohle a tohle, ale to ze 4 HT rozbijou celou armadu neni op :D Mne je nejak jedno co je OP a co neni, hraju si protoze me to bavi a to by jste meli taky a ne se vymlouvat, na OP neco kdyz ani jeden z vas nehrajete jako progamer (takze prohravate diky chybam nebo, ze je protihrac lepsi)... Pralev se to tu snazi aspon nejak logicky dokazat a treba i spocitat kde neco neladi(respektuju ho, ale precejenom by toho mel vice nahrat, nebot teorie a praxe je jina), ale ostatni jste jen jak ovce co jdou se stadem a vlastne nic jineho nedelate, nez si tu vylivate zlost, ze vas dostal terran...

/edti: tak trochu mi to prijde jako flame okolo Windows Vista, kdy uzivatele nadavali na visty, ale ani je nezkusili.. ano maji mouchy, ale v dobe po Sp 2 to byl nejlepsi OS od Mrkvosoftu :p Nekolik uzivatelu napsalo ze je to shi* a vsichni se k nim pridali, aniz by priznali, ze chyba byla u nich a ne ve vistach... tady je to to same....

Naposledy upravil teqini dne pon 13. pro 2010 10:31:27, celkově upraveno 2

Odpovědět s citací  

PříspěvekNapsal: pon 13. pro 2010 10:20:58 

jak uz bylo receno....
Praleve az budes mit tech her aspon 10x tolik tak si tu diskutuj do aleluja... ale s tvyma 100 hrama bych fakt drzel hubu... ano.. mas sice pekne nazory... umis si je i argumentama potvrdit... ale jsou to totalni hovna ktere kdyby tak byly tak ta hra je 100000x nevybalancovanejsi... peace

a uz sem lama jak svina :D :-*

Odpovědět s citací  

Odeslat nové téma Odpovědět na téma  [ Příspěvků: 445 ]  Přejít na stránku Předchozí  1 ... 13, 14, 15, 16, 17, 18, 19 ... 45  Další

Všechny časy jsou v UTC + 1 hodina