T.iN.T.a píše:
A jak to odporuje tomu, co celou dobu tvrdi ta druha pulka hracu co neni v ty tvoji myslenkovy "TisOP" sekte.?

Upřímně moc nechápu, kam míříš, ale pokud je to myšleno tak, že se vymlouvám na imbalance po nějaké své prohře proti Terranovi, tak ocituju sám sebe (z tohohle topicu):
Pralev píše:
Grobe píše:
Je to jednoduché, prohráváme, kvůli tomu, že děláme chyby. Když se podívám na replay, kde jsem prohrál, zamyslím se a řeknu si, kde jsem udělal chybu. Když se podíváš na replay ty, zaymslíš se a řekneš si, co je kde imba.
Btw zrovna můj poslední článek na blogu (Jak hrát - analyzujeme replaye) tvrdí přesně pravý opak toho, co tu o mně teď píšeš ty

Opravdu nechápu, proč na mě lidi útočí stále dokola těmi stejnými argumenty, jako třeba že hledám výmluvy pro své prohry, když už jsem tu mnohokrát napsal, že nejintenzivněji ten imbalance vnímám právě tehdy, když hraju sám Terrana

Nebo proč mi někdo neustále podsouvá, že si tady nebo na blogu jen neplodně stěžuju, naříkám a nic konstruktivního nevymyslím, když většina mého blogu jsou zaměřením rady pro hráče, jak hrát a jak se zlepšovat.
V blogu, kde radím hráčům, jak zlepšovat svou hru, se pochopitelně snažím nasměrovat je k tomu, aby nehledali problém v imbalance, ale ve svých chybách, protože zvlášť u těch slabších ten imbalance hraje jen malou roli (resp. hraje velkou roli v tom, že jedna rasa - Terran - se ovládá výrazně snáz než jiná rasa - Zerg - takže v zápase dvou stejných začátečníků TvZ vyhraje pravděpodobně Terran). A stejně jako mnozí Terrani zde ani já nemám v lásce lidi, kteří tu hru
vůbec neumí hrát, dělají úplně základní chyby a po prohrách se vymlouvají na imbalance.
Mnohokrát jsem ale tady i jinde zdůrazňoval, že tohle není vůbec můj případ nebo můj přístup. A to, že na té low úrovni ten imbalance roli nehraje, protože je výrazně zastíněnej daleko důležitějšími problémy (nedostatečná těžba, průzkum, produkce, countery atd.), neznamená, že ten imbalance neexistuje.
Snad si už rozumíme (teda mám dojem, že si rozumíme celou dobu a jen rýpeš

).
Jedna z mala veci v cem si rozumime/shodneme se je ta pasaz o narocnosti ovladani TvZ u zacatecniku. Zacatecnici v tom lespim pripade maji zkusenosti z jinejch strategii a naky spawnovali larev a vubec zergska filozofie hrani je dost odlisna od cehokoliv s cim se mohli setkat a zvyknout si na to nakej cas zabere. A tim to konci, na mid-pro urovni uz je tohle zazity. A na ty low urovni zase dostavaj spis rape nakym 6poolem/cannon rushem/VR/mutas atd. nez nakou virtualni imbalanci.