"Tak ty sis myslel,že dokážete vyhrát?To si se mýlil!" Jeho hlas... ten nepatřil Kainovi... ne,patří úplně někomu jinému.Ale komu?Nevěděl proč,ale cítil,že tu osobu nenávidí."Ukaž se zbabělče!Neschovávej se za podobu mého přítele!" zařval ASS_Sasin."Jsi bystrý,až moc bystrý,ale myslím,že když jsi již uhodl,že nejsem tvůj přítel,mohu se ti ukázat." Poté kainův hologram zmizel a objevil se místo něj on."Ty?" vyhrkl ASS_Sasin."Ano?jsem to já,"odpověděl Medivh",copak si vážně myslíš,že ty úkoly,které jsem vám dal,opravdu měly vést k záchraně tvého přítele?Byli jste tak naivní,celou dobu jste nám pomáhali!Tvoji přátelé za chvíli budou zajati.Dva již máme,dva pořád bojují,ale i oni za chvíli podlehnou a ten poslední,toho nemůžeme najít,vypadá to,že vás opustil!" AsS_Sasin se přestal ovládat.Medivh ho úplně rozzuřil.Ani si nevšiml,jak se mění jeho vnímání okolí.Vše teď bylo rudé,vše si zasluhavalo zemřít!Medivh najednou vypadal vystrašeně.Ale to ho nezajímalo,musí trpět!Skočil na něj a své drápy mu zaryl do ramene.Medivh zaječel,ale on nepřestal.Svými drápy mu rozpáral břicho a tesáky ukousl ruku.Ale to byl jenom začátek Medivhovi bolestivé smrti.Proč také spěchat,když není důvod.Ještě dlouho se chodbami rozléhal Medivhův křik,křik,ze kterého měl ASS_Sasin jakési zvrhlé potěšení.
mezitím kdesi...
Zatímco se pohybuji směrem k hradu,rozhlížím se po okolí.Ačkoliv zde svítí slunce a je tu spousta pestrých barev,mám z tohoto místa divný pocit.Působí na mě ponuře a vesele zároveň.Poté se podívám zpět k hradu.Hle,někdo tam stojí.Zvýším tempo.Ať je to kdokoliv,doufám,že má odpovědi které hledám.Jakmile dojdu k té osobě,zdá se mi,že ji znám...
PS:Když sem ten příběh zakládal,vážně sem nečekal,že by z toho mohlo vzejít něco smysluplného.Jen tak dál

.