StarCraftCZ.com

Fórum o pokračování slavné RTS.
Právě je pát 11. črc 2025 11:58:05

Všechny časy jsou v UTC + 1 hodina

Odeslat nové téma Odpovědět na téma  [ Příspěvků: 1540 ]  Přejít na stránku Předchozí  1 ... 78, 79, 80, 81, 82, 83, 84 ... 154  Další
Autor Zpráva
 Předmět příspěvku: Re: Nekonečný příběh
PříspěvekNapsal: pát 07. zář 2007 22:30:41 
 ICQ  Profil

Mezitím v podzemí:

ASS_Sasin pokračoval komplexem, najednou zhasla světla na konci svítilo jediné světlo kde stála mladá žena v modrých šatech a pronesla: "On je klíč. On jediný je klíč k tomu všemu. On položí největší obět." Světla se opět rozsvítila. ASS_Sasin stál jako přimražený....

Odpovědět s citací  

PříspěvekNapsal: pát 07. zář 2007 22:33:15 

// to killer exe: ale nic...teď je tu poslouchám a toto je jedna věta před jednou písničkou..a mě se strašně zalíbila...mělo to být něco ve smyslu "tak dem do akce" nebo "teď to roztočíme"

Heh...koukám, že se nám to všechno nějak pěkně zamotává :twisted: //

Odpovědět s citací  

PříspěvekNapsal: pát 07. zář 2007 22:48:06 

//Tak ted by to chtělo abych do soudku něco přidal já //

Zrovna když zeratul rozsekl svého 50 nepřítele mu najednou do hlavi narazilo něco tvrdého a to tak silně že upadl na malou chviličku do bezvědomý. Nekdo ho odtáhl z bojiště do bezpečí a když se probudil stáli před ním dva lidé (přesněji jeden Terran druhej protos) a o něčem se dohadovali. Zeratul se rozhodl nadále dělat mrtvého a poslouchat co se bude dít. Jeden z nich po tom druhém něco chtěl,něco udělat co to Zeratul neslišel ale ten druhý to nechtěl přijmout ale když mu řekl že mu za to dá obrovskou hromadu kristalů tak přijmul. Když odešli tak tam Zeratul našel nějakej papír a na něm byl napsán seznam koho zabít a byla tam napsána jména všech našich hrdinů plus někoho jménem Phil Key.

Odpovědět s citací  

PříspěvekNapsal: sob 08. zář 2007 0:13:00 
 Zobrazit autorovy stránky  Profil

(mezitím v komplexu podzemních chodeb) Někde tady to musí být.... vůně slámy se zmírňovala... zrovna jsem nahlédl do další chodby uviděl jsem rozcestník... Laboratoř 50 M severní chodbou .... no jo jenže já byl na křožovatce a kde je sever?... Najednou se v každé chodbě objevila 1 postava na první pohled vypadali normálně jenže na druhý se dali rozlišit zásadní detaily... Každá byla z jiné hry ... chodba naproti které jsem přišel: muž navlečený v jakési plechové zbroji, nalevo farmář , napravo Zvláštní muž na kterém byly jen dvě věci zvláštní.... a to že měl dlouhé uši a svítily mu oči, a za mnou stál Kain!!!!

Můj YouTube blog
Rytíři!

Odpovědět s citací  

PříspěvekNapsal: sob 08. zář 2007 7:51:41 
 ICQ  Profil

Všechny postavy stály jako sochy a hleděli před sebe. Když ASS_Sasin udělal krok dopředu začali všechny mluvit. Ale nebylo jim rozumět. Latinská slova se odrážel od stěn. Když ASS_Sasin došel ke Kainovi a chtěl se ho dotknout zjistil že je to jen dokonalý hologram. Jakmile se ale hologramu dotkl ze stěn, stropu a podlahy se vysunuly automatické věže. Uprostřed křižovatky se zjevil muž v vědeckém obleku a prohlásil: "Aaa, navrat ztraceného syna, vítej doma. Prosím odlož zbraně a následuj mne." "Co jsi zač?" zeptal se pevným tónem hlasu ASS_Sasin. "Já jsem stvořil to co je z tebe dnes." odpověděl klidně vědec. "Co? O čem to sakra meleš ty šílenče." procedil skrze zuby ASS_Sasin. "Jsem hlavní vědec projektu Phoenix který má za úkol vytvořit 5 dokonalých vojáků. Ale prototypy se vymkli kontrole. 2 z 5 již máme. A ty, můj příteli, jsi 3 prototyp projektu Phoenix." vysvětlil vědec. "Lžeš." oponoval ASS_Sasin. "A proč by si tu jinak byl? Kvůli tomu zachránit přátele nebo zjistit co se s tebou děje?" prohlásil klidně vědec. "Asi tě teď zabiju, nejsem žádný 3 prototyp!!" zaječel ASS_Sasin. "Má smrt nic nezmění." řekl vědec. Když se ASS_Sasin připravoval toho šílence zastřelit, věže zahájily palbu ale nemířily na ASS_Sasina ale na vědce, který během několika vteřin padl k zemi mrtvý. ASS_Sasin zjistil že hologramy až na jeden jsou pryč. Jediný Kainův zůstal a praví:......

Odpovědět s citací  

PříspěvekNapsal: sob 08. zář 2007 10:48:51 

"Tak ty sis myslel,že dokážete vyhrát?To si se mýlil!" Jeho hlas... ten nepatřil Kainovi... ne,patří úplně někomu jinému.Ale komu?Nevěděl proč,ale cítil,že tu osobu nenávidí."Ukaž se zbabělče!Neschovávej se za podobu mého přítele!" zařval ASS_Sasin."Jsi bystrý,až moc bystrý,ale myslím,že když jsi již uhodl,že nejsem tvůj přítel,mohu se ti ukázat." Poté kainův hologram zmizel a objevil se místo něj on."Ty?" vyhrkl ASS_Sasin."Ano?jsem to já,"odpověděl Medivh",copak si vážně myslíš,že ty úkoly,které jsem vám dal,opravdu měly vést k záchraně tvého přítele?Byli jste tak naivní,celou dobu jste nám pomáhali!Tvoji přátelé za chvíli budou zajati.Dva již máme,dva pořád bojují,ale i oni za chvíli podlehnou a ten poslední,toho nemůžeme najít,vypadá to,že vás opustil!" AsS_Sasin se přestal ovládat.Medivh ho úplně rozzuřil.Ani si nevšiml,jak se mění jeho vnímání okolí.Vše teď bylo rudé,vše si zasluhavalo zemřít!Medivh najednou vypadal vystrašeně.Ale to ho nezajímalo,musí trpět!Skočil na něj a své drápy mu zaryl do ramene.Medivh zaječel,ale on nepřestal.Svými drápy mu rozpáral břicho a tesáky ukousl ruku.Ale to byl jenom začátek Medivhovi bolestivé smrti.Proč také spěchat,když není důvod.Ještě dlouho se chodbami rozléhal Medivhův křik,křik,ze kterého měl ASS_Sasin jakési zvrhlé potěšení.

mezitím kdesi...

Zatímco se pohybuji směrem k hradu,rozhlížím se po okolí.Ačkoliv zde svítí slunce a je tu spousta pestrých barev,mám z tohoto místa divný pocit.Působí na mě ponuře a vesele zároveň.Poté se podívám zpět k hradu.Hle,někdo tam stojí.Zvýším tempo.Ať je to kdokoliv,doufám,že má odpovědi které hledám.Jakmile dojdu k té osobě,zdá se mi,že ji znám...

PS:Když sem ten příběh zakládal,vážně sem nečekal,že by z toho mohlo vzejít něco smysluplného.Jen tak dál ;).

http://ankarlant.myminicity.com/

Naposledy upravil Zdenda dne ned 09. zář 2007 10:43:25, celkově upraveno 2

Odpovědět s citací  

PříspěvekNapsal: sob 08. zář 2007 14:29:25 

...

Kain stále upřeně pozorval blížící se postavu dokud mu nezmizela v prvních uličkách hradu. Náhle však někdo rozrazil dveře. Kain slyšel chvatné kroky a pocítil onen chlad. Ještě jednou pohlédl z hradeb a otočil se. Byla to Lilith, která k němu běžela celá uplakaná. Slzy jí už rozmočili čerň pod očima. Vpadla mu do náruče a on jí objal jako svůj nejdražší poklad. Pevně a přeci tak jemně.
"Ach, můj milý", vzlykala Lilith "měla jsem sen...já...jdou si pro mě. Prosím ochraň mě, prosím prosím prosím! Tam!", ukázala směrem k neznámému, který právě procházel druhým opevněním. A zrychloval.
Kain Lilith hladil ve vlasech. "Neboj se má Lásko.", pravil ledovým hlasem. "Nikdo Ti neublíží. Nikdo nás nerozdělí! Nikdo." pohladil jí ještě po tváři a poslal do katedráli.
Pod plášť schoval svou zbroj. Nasadil si masku, která vypadala jako lidská lebka. Otočil se směrem k hradbám, kosu dřímaje pevně v ruce. A čekal. Vteřiny se zdáli jako hodiny. V normálním světě by bylo slyšet tlukot jeho srdce. Teď všach necítil nic. Jen chvatné kroky vetřelce. A jeho dech.
Cizinec byl přímo za ním.
Věděl to.
Cítil to.
Otočil se. Pomalu. Stál před ním muž. Ten se zarazil. Vypadalo jako by chtěl něco říct, ale nenacházel slova. V jeho obličeji se mísil strach, otázky, údiv. Kain měl pocit, že toho muže zná. To teď však bylo vedlejší. "Nikdo mi nevezme Lilith.", opakovalo se mu v duchu. "Nikdo jí neublíží. Ne po tom všem čím prošla!" napřáhl kosu a...

//jj musím říct, že po výbuchu 5. (nebo nevím jakého) vesmíru už to má i nějakou úroveň//

Naposledy upravil Kain de Amedha dne stř 26. zář 2007 22:12:33, celkově upraveno 1

Odpovědět s citací  

PříspěvekNapsal: sob 08. zář 2007 15:14:52 
 ICQ  Profil

..minul, což ho udivilo. Ještě párkrát máchnul kosou a kosa se zlomila. Kain zůstal jako přimražený a zeptal se:" Kdo jsi?" "Zdenda." odpověděl muž. "Zdenda?" vyjekl Kain, v hlavě se mu začaly množit vzpomínky, zapotácel se a padl na kolena. "Zdendo. Jsem já Kain" odpovědel po chvíly a sundal masku. "Kaine!!" podivil se Zdenda......

Odpovědět s citací  

PříspěvekNapsal: sob 08. zář 2007 17:57:30 
 Zobrazit autorovy stránky  Profil

Mezitím někde v hlubinách SNH komplexu... (No vida konečně se někam dostáváme...) Zaklel jsem, co se to se mnou dějě?? v mém hlase byl strach,histerie i odpor k tomu co jsem udělal s medivhem.... Polední co si pmatuju bylo jak medivh něco vyčaroval.... (No řekněme že bez MÉ pomoci by z tebe byl další jejich pokusný králík... zase...) TY? jak to že mi pomáháš??? A proč ku..a všude cítím slámu???? (za prvé... důvod mé pomoci ti vysvětlím až se sejdem... a to určitě bude velice brzo.... A za 2. abych řekl pravdu, nevím proč sítíš slámu já ji totiž necítím <jakoby zvdáleně v jeho hlase jsem uslyšel porpvé smích> no teď je důležité aby jsi našel jejich laboratoř... ne jen kvůli svým zbraním ... ale abys našel zbytek <hlas se začal vytrácet> sebe sama... časem poch....) Pomalu, bolestivě, jsem se zvedl a vydal se místem odkud jsem viděl hologram plechového mariňáka... nejspíš to znamenelo zbraně... tím pádem snad laboratoř... Ale význam zbyléch 2 hologramů mi je zatím neznámý .... (_mezitím u hlavního vchodu do základny_).... (Doufám že časem pochválíte i mně když já se tak snažím.... :cry: )

Můj YouTube blog
Rytíři!

Odpovědět s citací  

PříspěvekNapsal: sob 08. zář 2007 18:34:28 

Teprve teď si všimnu,co mám na sobě.Plátové brnění pokryté stejnými znaky jako ty,které jsem viděl na stěnách v paláci a u pasu dva jednoruční meče zářící rudě."Kaine,co tady děláš?" zeptám se.

http://ankarlant.myminicity.com/

Naposledy upravil Zdenda dne ned 09. zář 2007 10:44:57, celkově upraveno 1

Odpovědět s citací  

Odeslat nové téma Odpovědět na téma  [ Příspěvků: 1540 ]  Přejít na stránku Předchozí  1 ... 78, 79, 80, 81, 82, 83, 84 ... 154  Další

Všechny časy jsou v UTC + 1 hodina