StarCraftCZ.com

Fórum o pokračování slavné RTS.
Právě je pát 11. črc 2025 14:06:27

Všechny časy jsou v UTC + 1 hodina

Odeslat nové téma Odpovědět na téma  [ Příspěvků: 1540 ]  Přejít na stránku Předchozí  1 ... 75, 76, 77, 78, 79, 80, 81 ... 154  Další
Autor Zpráva
 Předmět příspěvku: Re: Nekonečný příběh
PříspěvekNapsal: úte 04. zář 2007 19:27:34 

No víte no on váš zástupce tady postavil obrovský stadion a každý den nám tady hraje jiná kapela a minule tu byli dokonce i Rammsteini a jejich fandové nám tady rozmlátili půlku vesnice. Dopověděl jiný falanx.

//Já tady moc nepíšu protože v poslední době musim makat na baráku//

Odpovědět s citací  

PříspěvekNapsal: úte 04. zář 2007 20:50:18 
 ICQ  Profil

Když jsme došli na náměstí tak na něm byl schromážděn dav pod sochou chlapíka s hustým knírem. "Co to sakra je?" zaječel Zdenda. "No, víte pane..." začal jeden falanx ve vyprávění. Když skončil začal Zdenda nadávat. Po dlouhém a ohavném klení se uklidnil a požádal Johnyho a ASS_Sasina at na ni dají zbývající C4 a vyhodí ji do luftu. O 10 minut později a pár střelách do vzduchu......

Odpovědět s citací  

PříspěvekNapsal: stř 05. zář 2007 7:41:45 
 Zobrazit autorovy stránky  Profil

ale víc střelách do davu....

Můj YouTube blog
Rytíři!

Odpovědět s citací  

PříspěvekNapsal: stř 05. zář 2007 13:26:35 

Mezitím na místě,ke kterému mají naši hrdinové blíže,než si myslí...

Vědec odvrátil zrak od svých poznámek a znovu pohlédl na válec plný tekutiny,ve kterém ploval pohledný muž s dlouhými bílými vlasy.Z těla mu trčely různé dráty a trubičky.Poté se otočil a spatřil šéfa celé organizace,toho,který vše zorganizoval."Tak co,zjistili jste něco z pokusného objektu číslo 456?ůůmoc zatím ne,pane,"odpověděl,ůjakási podivná síla nám brání získat to,co potřebujeme.každý den se na něj také kdosi telepaticky napojujeme.zVíme o té osobě jenom to,že si říká Lilith.""Lilith?Okamžitě mi zjistěte,kdo to je! zařval vůdce. "Pane,pane naše vlajková loď byla zničena těmi trapáky!" "Cože?A kde jsou teď?""V Ankarlantu,pane!""Tak blízko?Copak se na ty úkoly,co jim Medivh na můj příkaz dal,vykašlali?""Zřejmě ano,pane"ůzabezpečte palác,ať se sem nikdo nepovolaný nedostane!Já radši pudu pryč."Poté odešel...

V Ankarlantu...
"Šéfe,to byla socha našeho velkého vůdce,zakladatele SNH,váš zástupce Medivh jí nechal postavit na tvůj příkaz." řekl jeden falanx.To už na Zdendu bylo moc...

http://ankarlant.myminicity.com/

Odpovědět s citací  

PříspěvekNapsal: stř 05. zář 2007 16:29:14 
 ICQ  Profil

Sebral Johnymu brokovnici a udělal z něj kaši. "SNH je ta největší verbež." zařval. Tady Síly SNH. Přikazujeme "trápákům" aby vyšly z města a vzdali se. Jestli tak neučiní město bude vypáleno do základů." ozval se něčí hlas. "Tak a co teď?" zeptal se ASS_Sasin. "Můžem je zlikvidovat. Ale musíme vědět kolik jich tam je." poznamenal Killer.exe. "Fajn a a jak to chceš zjistit? Když někdo z nás vystrčí hlavu tak jí bez váhání ustřelí." konstatoval Johny. S řešením přišel Zeratul....

Odpovědět s citací  

PříspěvekNapsal: stř 05. zář 2007 16:44:27 

... musíme začít vyjednávat ... ani nestačil doříct větu a já hnedka: " Tak jo deme na to!" a nastartoval sem motorovku. Né takhle né myslim to doslova musíme vyjednávat jinak nemáme šanci. Dopověděl Zeratul.

Odpovědět s citací  

PříspěvekNapsal: stř 05. zář 2007 17:03:09 

...Jenže stále se Zdenda zdál být poněkud nesvůj. "Medivh...a můj zástupce?" pravil jakoby pro sebe. Začali se mu dělat mžitky před očima až málem omdlel. "Medivh a můj zástupce.." opakoval...

Mezitím kdesi
Kain procházel domovem Lilith. Fascinoval ho tento mohutný gotický hrad vytesaný do skály a na nejvyšším, hlavním nádvoří zdobený majestátnou gotickou katedrálou. Každý večer ji zde hrál na mohutné varhany.

Vzpomínal si když ho na toto místo přivedla poprvé. Jak prvně vztanul na pevné zemi, ať už to mělo být kdekoliv. Přivedla ho do hlavní lodě a chtěla aby ji tak krásně zahrál jako kdysi. "Ale já na to přece neumím." bránil se.
"Ale drahý. To ty jsi mě přece učil na ně hrát. Zahraj, zahraj mi lásko. Prosím." žádala Lilith. Pohladila ho po tváři a nevinně se usmála.
"Tak tedy dobrá." opověděl Kain. Sedl si a začal hrát. Hrál jako by ty varhany byli součástí jeho samého. Měl z toho takovou zvláštní radost. Lilith mezitím přistoupila k vaně jenž stála uprostřed a byla naplněna červenou tekutinou, jen na hladině plavaly květy černých růží. Shodila ze sebe své černé, sametové šaty a ladně vstoupila dovnitř.

Kain se pousmál a zahnal tuto myšlenku. Vydal se dál na prohlídku. Bylo zde mnoho dveří a většina z nich byla očíslovaná. Vystoupil až do nejvyšší věže kde stály okované, staré dveře a na nich číslo 456. Za nimi slyšel nějaké hlasy. Natáhl ruku aby je otevřel. Náhle však ucítil na ní jemný chlad. Věděl kdo to byl.
"Ne, prosím neoteívrej je." řekla Lilith
"Proč?", zeptal se Kain "Co za nimi je?"
"To...ti nemohu říct lásko. Ale slib mi, že už sem nikdy nepůjdeš ano?" prosila Lilith
"No", zarazil se " ...dobrá." opověděl Kain
"Děkuji ti Zlotíčko." usmála se na něj a políbila ho. Dlouze. Kain jí pevněji sevřel ve svém náručí. Rudce se sunuly k pasu a poté ještě níž...

zpět k našim hrdinům
"Tak hele", pravil Zeratul "Mám plán"...

//jej, jsem se trochu rozepsal :mrgreen: //

Odpovědět s citací  

PříspěvekNapsal: stř 05. zář 2007 18:26:06 

"Zdendo,pošli slídiče ať zjistí,kolik jich je a zjisti stav armády.Pokud bude malá,rozšiř ji.Pár stovek falanxů a druidů bude stačit.Killere,dohlídni na to,aby se postavili pasti,s trochou štěstí se do nich většina chytí.Johny,hlídej ASS_Sasina.Já mezitím dohlédnu na to,aby se palisáda rozšířila na 20. level."

Odpovědět s citací  

PříspěvekNapsal: stř 05. zář 2007 18:56:12 

Já jenom čuměl jak na něco tak chytrého mohl přijít v takové malé chvíli ale potom přestal a šel dohlížet na stavbu pastí

Odpovědět s citací  

PříspěvekNapsal: stř 05. zář 2007 19:00:24 

slídiči mezitím zjistili počet nepřátel.Všichni zatajili dech,když se to ohromné číslo dozvěděli...

Odpovědět s citací  

Odeslat nové téma Odpovědět na téma  [ Příspěvků: 1540 ]  Přejít na stránku Předchozí  1 ... 75, 76, 77, 78, 79, 80, 81 ... 154  Další

Všechny časy jsou v UTC + 1 hodina