StarCraftCZ.com

Fórum o pokračování slavné RTS.
Právě je pon 25. lis 2024 5:38:45

Všechny časy jsou v UTC + 1 hodina

Odeslat nové téma Odpovědět na téma  [ Příspěvků: 35 ]  Přejít na stránku Předchozí  1, 2, 3, 4  Další
Autor Zpráva
 Předmět příspěvku: Re: Problem s hotkeyema
PříspěvekNapsal: ned 07. lis 2010 13:50:52 

mozna pisu hovna a sracky ale aspon nehraju low ligu jako ty a pamatuju si vsechny zkratky.. :)

a uz sem lama jak svina :D :-*

Odpovědět s citací  

PříspěvekNapsal: ned 07. lis 2010 14:20:23 

Aklain píše:
mozna pisu hovna a sracky ale aspon nehraju low ligu jako ty a pamatuju si vsechny zkratky.. :)

Heh, ty jsi tedy kabrňák. Každopádně je ti jasné že na celém tomhle fóru tomu věříš asi jenom ty že jsi nějaký dobrý hráč. Přidej si mě prosím na Battle.netu Saltazar.164
Vážně chci vidět jak porazíš noobského hráče ze zlata jako jsem já. :D Ovšem ty to beztak neuděláš protože by jsem viděl tvůj profil kde nemáš odehranou ani cvičnou ligu. :D

Odpovědět s citací  

PříspěvekNapsal: ned 07. lis 2010 14:37:58 

saltazar píše:
Aklain píše:

Heh, ty jsi tedy kabrňák. Každopádně je ti jasné že na celém tomhle fóru tomu věříš asi jenom ty že jsi nějaký dobrý hráč. Přidej si mě prosím na Battle.netu Saltazar.164
Vážně chci vidět jak porazíš noobského hráče ze zlata jako jsem já. :D Ovšem ty to beztak neuděláš protože by jsem viděl tvůj profil kde nemáš odehranou ani cvičnou ligu. :D

+1

Odpovědět s citací  

PříspěvekNapsal: ned 07. lis 2010 15:04:04 

ale to je mi hadani, shrnme si fakta, to ze war3 mel customkeys a fungovaly je jasna vec, ano je v nem vic kouzleni nez v sc2, ale jak uz nekdo psal vyse, kdyz to mas jednou najety na qwer, tak se ti nechce (ne ze to nejde lebo jsme lamy) prechazet na default klav. zkratky, a hlavne behem boje nemusis cumet klavesnice-obrazovka-klavesnice-obrazovka

Naposledy upravil aarmada dne ned 07. lis 2010 15:05:12, celkově upraveno 1

Odpovědět s citací  

PříspěvekNapsal: ned 07. lis 2010 15:05:02 

aarmada píše:
ale to je mi hadani, shrnme si fakta, to ze war3 mel customkeys a fungovaly je jasna vec, ano je v nem vic kouzleni nez v sc2, ale jak uz nekdo psal vyse, kdyz to mas jenou najety na qwer, tak se ti nechce (ne ze to nejde lebo jsem lamy) prechazet na default klav. zkratky, a hlavne behem boje nemusis cumet klavesnice-obrazovka-klavesnice-obrazovka

+1

Odpovědět s citací  

PříspěvekNapsal: ned 07. lis 2010 16:02:18 
 Zobrazit autorovy stránky  Profil

Vymejslite tu uz vazne kraviny...wtf dota?? to preci neni o hotkeys...to je jako bych si stezoval ze si nemuzu predelat UI, protoze sem na nej byt zvyklej jinak z wowka...a navic sem byl z CS zvyklej...jaktoze se pres B-4-1 nestavi marinak? Kazda hra je uplne jina...

Teorie je stejne takova ze si ruce musi zvyknout na nejake nove nastaveni, to jestli budu mackat pro staveni marinaka A nebo Q je stejne fuk, protoze si musim zapamatovat ze to je marinak...takze to na co sem byl zvykly s Age of Empires me nijak netizi...

A at bych mel bindy jakekoliv tak nikdy nebudu koukat klavesnice obrazovka atd. Proste ve chvili kdy zapnu dotu tak tiny bude mit toss a avalanche na TV a malicek mi bude ovladat attack, stejne jako kdykoliv pred tim...kdyz pustim WoW tak bude Mortal strike porad na F a v SC bude stim porad T...a nejakej grid me vazne netizi...protoze moje ruce si asi dokazou nejak ojedinele prepinat profily a vase ne :D A nebo to bude tim, ze misto vmysleni podobnych veci si dam par desitek her a zvyknu si na hru.

Odpovědět s citací  

PříspěvekNapsal: ned 07. lis 2010 20:49:44 

Stoky píše:
Vymejslite tu uz vazne kraviny...wtf dota?? to preci neni o hotkeys...to je jako bych si stezoval ze si nemuzu predelat UI, protoze sem na nej byt zvyklej jinak z wowka...a navic sem byl z CS zvyklej...jaktoze se pres B-4-1 nestavi marinak? Kazda hra je uplne jina...

Teorie je stejne takova ze si ruce musi zvyknout na nejake nove nastaveni, to jestli budu mackat pro staveni marinaka A nebo Q je stejne fuk, protoze si musim zapamatovat ze to je marinak...takze to na co sem byl zvykly s Age of Empires me nijak netizi...

A at bych mel bindy jakekoliv tak nikdy nebudu koukat klavesnice obrazovka atd. Proste ve chvili kdy zapnu dotu tak tiny bude mit toss a avalanche na TV a malicek mi bude ovladat attack, stejne jako kdykoliv pred tim...kdyz pustim WoW tak bude Mortal strike porad na F a v SC bude stim porad T...a nejakej grid me vazne netizi...protoze moje ruce si asi dokazou nejak ojedinele prepinat profily a vase ne :D A nebo to bude tim, ze misto vmysleni podobnych veci si dam par desitek her a zvyknu si na hru.

Ja chapu jak to rikas ty, ale taky se na to musis podivat s moji strany. Hral jsem 3 nebo 3,5 roku W3 a prakticky jsem nehral nic jineho. Od prvni hry jsem si nastavil custom zkratky podle gridu a tak jsem proste jel 3 roky a hral a taky hodne zalezi jak to hrajes. Az prohrajes na turnaji protoze jsi zmackl blbou klavesu tak si to dvakrat rozmyslis. Me opravdu nebavi se ucit znova u starcraftu ze se nejaky marinak vyrabi na m nebo co nebo jeste hur mackat B P abych postavil pylon v Brood Waru. Mam proste naucene buttony podle pozic protoze pisu roky bez divani na klavesnici a proste mam zapamatovane buttony podle pozic v tom gridu ktery je od SC pres W3 (popripade dotu ktera ma stejny interface jako W3) az po SC2 stejny grid a stejne rozdeleni (jenom s kazdou hrou pribyva novy sloupec). A opravdu me nebavi prohrat 40 her jenom kvuli tomu ze si nepamatuju zkratu jakou se stavi zergling, zbytecna ztrata casu a o tom ta hra vubec, ale vubec neni. Takhle k tomu sednu a hraju jako kdybych tech 40 her co ty jsi ztratil odehral a hraju to za kazdou rasu uplne stejne vubec si nemusim pamatovat nejake zkratky a reknu ti ze az tam pridaji novou jednotku s novyma skillama popripade noveho hera treba v dote tak kdyz vim co delaji skilly tak ji rovnou umim hrat a nemusim se to ucit mackat a delam to proste automaticky. Nevim proc se branit pokroku a jit o krok zpet nebo ti treba vadi ze se da v SC2 oznacit vic budov najednou a chtel bys to jak v jednicce pekne hezky po jedne? Myslis si ze o tom ta hra je? A taky je to o case. Zkus hrat proste 7 let neco s jednim interfacem a pak si povime jak se ti to libi. Taky nemam problem mackat jine klavesy v CS, ale na druhou stranu si tam taky nastavim bindy abych nenakupoval pomalu jak lama B-4-1, ale jednim stiskem tlacitka za 0,2 sekundy kdyz to ta hra dovoluje :D. A ti reknu, ze se pristi hru od blizzardu typu SC2 nebo W3 naucim ovladat urcite rychleji nez ty pokud tam bude podobny interface a nastavitelne custom keys, ale ty asi mas casu neomezene :)

Odpovědět s citací  

PříspěvekNapsal: ned 07. lis 2010 22:04:46 

aarmada píše:
ale to je mi hadani, shrnme si fakta, to ze war3 mel customkeys a fungovaly je jasna vec, ano je v nem vic kouzleni nez v sc2, ale jak uz nekdo psal vyse, kdyz to mas jednou najety na qwer, tak se ti nechce (ne ze to nejde lebo jsme lamy) prechazet na default klav. zkratky, a hlavne behem boje nemusis cumet klavesnice-obrazovka-klavesnice-obrazovka

pak se nedivim ze ste takove lamy :D kdyz se musite divat na klavesnici :D

a uz sem lama jak svina :D :-*

Odpovědět s citací  

PříspěvekNapsal: ned 07. lis 2010 22:23:07 
 Zobrazit autorovy stránky  ICQ  Profil

Hm, dotu jsem hral 3 roky, W3 jeste dyl, k tomu serii CoD, predtim UT, Q3, CS, AoE2, Liero, TTD a ja nevim co vsechno jeste a vzdycky jsem si na novy ovladani zvyknul bez problemu, pokud nebylo opravdu nejak debilne nastaveny, coz se mi stalo za celou dobu mozna jednou :)

Odpovědět s citací  

PříspěvekNapsal: pon 08. lis 2010 6:34:07 
 Zobrazit autorovy stránky  Profil

Grim: Ja jen rikam, ze je jedno jestli se naucim jaka budova, jednotka, abilita ma ktere pismenko nebo na jakem miste lezi v gridu. Ja proste do praveho dolniho rohu koukam, jen ve vyjimecnych pripadech (treba abych se ujistil ze mam energii na EMP). Jedine kam koukam pri pouzivani hotkeys je dolu doprostred. Je vazne uplne fuk jak dlouho si kterou hru hral, protoze tahle hra ma uplne jine jednotky, jine budovy atd. Grid byl dobry u doty (W3 sem nikdy poradne nehral), protoze rozlozeni nekterych abilit lamalo prsty (pokud chtel clovek pouzivat jeste A a S...nedej boze v ceske verzi Z-autocit :D).

Odpovědět s citací  

Odeslat nové téma Odpovědět na téma  [ Příspěvků: 35 ]  Přejít na stránku Předchozí  1, 2, 3, 4  Další

Všechny časy jsou v UTC + 1 hodina