Pralev píše:
alieno píše:
Za terrana air? Terran ma dle meho mineni suverene nejhorsi air... antiair neuzijes na zem (viking), banshee jsou jak z papiru (btw za zerga proti nim nedelam nic jineho nez kralovnu/dve/dle potreby, pak me tesi ze to jel terran, protoze se zbrzdil, a mi nic neudelal), BC jsou podpora, ne hlavni palebna sila... Sice hydry nejsou nejlepsi counter, ale verim ze ve chvili kdy ty budes mit BC/banshee/vikingy, tak budu mit takove mnozstvi hyder, ze padnes behem par okamziku.... Nooo a pokud jde o to, pretlacit corruptory vikingy... musis brat to, ze zerg je luxusne reaktivni rasa, za par okamziku Te permasi, pokud je rozjety (ikdyz bych stejne sel do ground, proc neudelat s 1/3 tve army vec k nicemu? Na zemi je znici speedlingove [viking]).
A hrál jsi všechny tři rasy nebo Randoma? Nehrál, že? Tak tu nesuď, kdo má nejhorší air, protože suverénně nejhorší air má samozřejmě Protoss.
Hral jsem terrana, hraji zerga, hral jsem chvilku i protosse - k srdci mi vsak nesel. A ano, terran ma desny air. Je to jak papir (to co utoci na zem). Jako antiair ok (a to jen diky reaktoru), ale proti groundu je uplne k nicemu. Banshee jsou drahe, a vazne nevydrzi vubec nic. A mobilita? O tom si nech zdat. Nebo se zkusim vyjadrit jinak, u terrana air jako podpora pro zem, ale jako palebna sila nic moc. A hod si vikindy na zem, uvidis co se s nima stane, nez se rozjedou...
SC2mi proste prijde jako hra, ktera hraje na ground+air-support - a presto paradoxne: za zerga muzes postavit poradny air (v praxi asi nerealne, bo tolik casu nemas). Podle toho co jsem zazil, tak to jde i za tosse (zadny zazrak, ale jde to, opet ale u her, kdy hrajes FF simcity)... zkus to stejne za terrana

Proste je to pouze support (medivac/BC/raven), antiair(viking), nic s funkci "cistim kudy chodim"
Nehodnotim veci, s kteryma nemam zadnou zkusenost, to se radsi zrdzim komentare.
2Pralev: s tema bananama mas pravdu, vidis, to jsem zapomnel

Ale i tak maji 30hp

A na rampe "v rade za sebou, tri prasatka jdou...." Vazne mi dost casto prijde zbytecne nicit terranovi wall na mapach, kde neni moc prostoru (mala rampa) kdyz vim/cekam, ze tam ma army (byt jen cast).
2Balty: Samozrejme, ale to chce uz notnou davku mikra

Holt je to o tom, ze terran muze blit vikingy po dvou, that's all, na vetsinu hracu staci, hele ono je to stejne jak s mutama, 1-2 veze par mut neznici, ale chce je to stahovat, a healovat... Obecne - kdysi jsem hodne hraval w3, a to myslim vazne az moc :- / No a tehdy byl dobry zvyk stahovat jednotky zpet, a lecit je. Jenze toto u SC nefunguje (je proste rychlejsi). Ale muty jsou preci jen dost drahe (v prvni fazi), takze se to vyplati