Jeremiasz píše:
jaky ma helion range? udrzi wall proti banum, kdyz stoji za nim?
jinak k tvymu komentari a slabinam myho napadu.
- to kempeni u wallu musi neco vydrzet proti banum ale nemelo by me obirat o gas, takze tak akorat, ale ne prestrelena obrana marinou a helionama. Teoreticky kdyz mu zacnu vysirat brzo bansheema, mel by trochu zmenit investicni politiku.
- jde o to, jak zareaguje na banshee a otazka je, jestli jde zerg zlomit silou pomoci BC (pokud bych se soustredil jen a pouze na air).
- pak je jeste moznost ho jen postrasit jen prvnima 2 banshema, ale neinvestovat dal do cloake a dalsich banshee, ale syslit heliony za prebytecny mineraly a jak ho vydesim prvnima bansheema, vratit je na obranu baze/expy, prehodit factory se starportem na techlabu a jet thory + heliony (kterych uz bych tou dobou mohl par mit a hned po switchi jim dodelat pre-igniter + ze starportu par vikingu proti mutum, kdyby chtel prudit v tylu.
s thorama asi budu muset posilat par SCV na pohotovy opravovani, protoze takhle ze startu jeste nebude cas a finance na upgrady (btw cemu dat prednost? stit nebo attack?)
Za terrana air? Terran ma dle meho mineni suverene nejhorsi air... antiair neuzijes na zem (viking), banshee jsou jak z papiru (btw za zerga proti nim nedelam nic jineho nez kralovnu/dve/dle potreby, pak me tesi ze to jel terran, protoze se zbrzdil, a mi nic neudelal), BC jsou podpora, ne hlavni palebna sila... Sice hydry nejsou nejlepsi counter, ale verim ze ve chvili kdy ty budes mit BC/banshee/vikingy, tak budu mit takove mnozstvi hyder, ze padnes behem par okamziku.... Nooo a pokud jde o to, pretlacit corruptory vikingy... musis brat to, ze zerg je luxusne reaktivni rasa, za par okamziku Te permasi, pokud je rozjety (ikdyz bych stejne sel do ground, proc neudelat s 1/3 tve army vec k nicemu? Na zemi je znici speedlingove [viking]).
Wall neni vsechno

Banelingove by se pres to meli vzdy dostat, ale na zniceni par banelingu je to fajn (stve me to, jako zerga..., wall prakticky nerozbijim, zabiram mapu, a snazim se hlidat souperovu expu + mutaliskove...). Kdyz vyleze, dostane po papuli, a zase se schova... proc probijet neco, co mi za to nestoji? Stejne mu dojdou mineraly (thx to muly).
Na par helionu (skutecne jen na par) jsou speedlingove super

s modrym plamenem je to horsi, ale taky se da (jen nebehat v rade za sebou

Roache jsou lepsi, samozrejme. Timto jsem ale chtel rict, ze se speedi daji stale vyuzit.
BCckama nicis hodne veci, ale je to support jednotka (dulezite slovo: support)... ne hlavni DMG dealer. Pokud nemas nejaky stit, tak mi prijdou celkem k nicemu. Nooo a pokud jedes mas air (s BC pomaly jak prase), tak se Ti muze stat, ze Ti zerg s jednotkama bude jednoduse utikat (obehne zbytecnyma zerlingama, a mas prd na obranu.. stahnes-li se, davas mu map-control). Obecne to je duvod proc miluji zergy... jsou proste "rychli"