ano, SCV produkce je i muj problem, mivam jich tak kolem 30, coz je malo. Problem je, ze zabezpeceni expanzi je pro me trosku problem, na tom musim zapracovat.
Jinak diky moc Yarinovi, ten build pracuje proti tossum velmi dobre. jen jsem odboural harrash bez medivacu, ergo tlacim to vzdycky s vysadkem, pokud ma zazdenou bazi, nedelam vysadek dovnitr. ale hledam expanze a jeden medivac dokaze expandovani dobre zbrzdit.
porad me bavi si hrat s ghostama, prubezne stavim a upgraduju temer od zacatku, pokud neni nejakej extra otravnej zmetek. Neprudim s banshee, protoze to ho vetsinou vyprovokuje vsude stavet detektory.
proti terranovi se mi uz parkrat podarilo ho vydrbnout vysadkem uz zacloakovanyho ghosta, emp na cc a likvidaci tezeni. mel jsem s tim i uspech proti favoured zergovi a myslim ze to mi pomohlo v tom, ze nestavel kvanta mutu bo jsem mu 2x zdecimoval celou populaci harvesteru.
pak ghosta jeste pouzivam na expanze. pokud to jde, pouzivam 2 ghosti baze + ghosty a 2 nuke na ruznych mistech, psychologicky efekt to ma docela slusnej

bez stimpu uz nedam ani ranu. jen to chce mit dobre rozdeleny skupiny, aby sel pouzit. jednou me to stalo hru, bo jsem si pod jednicku dal grupu mariny a pripletl se mi tam jeste raven takze po zmacknuti "1" jsem tam nemel ikonu na stimp a celou army mi stihnul bez problemu rozsekat

potirani pocatecni rushe uz zvladam dobre. vcera to jeden ocas zkusil s proxy rax a pomerne brzo mi zacinal posilat marinu do baze. byla to ta blba mapa, kde 2x supply 1x rax nestaci k zawallovani, tak jsem musel stahnout 3x SCV a pres A je poslat proti rax. dokazali likvidovat vsechny marinaky co z toho vylezli a jeste nacali kasarny dokud se mi neudelal prvni marinak a pak uz to shodili cely (resp. horici rax odletel). Bal jsem se, ze me to zbrzdi tezbu, ale ocividne ho to stalo taky dost, podle grafu jsem meli priblizne podobny income.
jinak hodne jsem se bal vzdycky banshee rushe, ted uz vzdycky stavim aspon jednu ravenku a 1-2 vikingy a nechavam je patrolovat nad bazi. Zdalo se mi to vzdycky zbytecne drahy, ale zkusenost ukazala, ze nez stavet x missile turretek, investice 200 gass se porad vyplati diky mobilite a toss observer, templar nebo banshee uz z dosahu sensoru neutecou, navic souper nema moc sanci oscoutovat, kde je slaby misto pro jeho uspesny vysadek.
v cem mam problem tak to je tlak na jeho bazi. Treba Kulas Ravine, kde se zabarikadoval a ja nezatlacil na zacatku, protoze byl hned vedle, smrdelo to bansheem nebo MMM a kdyz jsem zjistil ze z toho nic nebude, pak uz jsem se tam nemohl prodrat a on v klidu medivacy, marinu a BC a s tim me prejel.
tak to by bylo ve zkrace vse k mym vikendovym zkusenostem