LOL ty si asi steam nikdy nepouzil, ked tvrdis taketo blbosti ... ale nie o tom som chcel
skus si precitat co som uz pisal .... do noveho systemu by som samozrejme uz nic ine ako Win7 nedaval (btw je to naoazaj dobry system) ....
ALE ak ma niekto povedzme 2-3 rocny stale dobry PC, tak trvam na tom, ze pokial nie je nejakym sposobom nuteny prejst na novsi system a minut na to minimalne dalsich 100Euro, tak mu XP stale bohato staci
dalej ... myslim ze stale plati (ale netestujem kazde nove ovladace), ze hry na XP bezia o nieco rychlejsie ako na vista/7 .. BEZ OHLADU na PC ... teda to plati na pre najnovsie systemy ... rozdiely nie su velke, ale su tam (ja osobne som to testoval na TMNF a rozdiel bol cca 10FPS ... cca 100FPS a 90FPS .. co je 10% a to nie je rozhodne malo) .. takze to, ze XP brzi system je hlupost
a dalej .... co si myslel tymto
Citace:
Jinak s podporou vicejader se pletes. XP je nedokazou vyuzit tak efektivne jako treba vista/seven
mas na mysli Process scheduler? ak ano, tak pripustam ze to moze byt problem, predsa len v dobe XP sa s viacerymi CPU moc neratalo ... aj ked to dodatocne riesi Service Pak 2, otazne je nakolko dobre ... ina otazka vsak je nakolko sa to realne prejavuje vo vykone, pretoze ten pokles vykonu akosi nie je badat (vid odstavec vyssie)