thePlayerCZ píše:
hoy lidi mel bych na vas jednu otazku :D omlouvam se jestli jste to tady uz nekde psali nebo resili jo pac sem necet tech 5 stranek prede mnou ale zajimalo by me jak funguje pridelovani bodu od blizzu... jsem docela lama to fakt ze jo ale jak se mam dostat nekam vys alespon o par mist na zebricku kdyz vyhraju trebas 4x za sebou a mam 14b. a potom jednou prohraju pri matchi kdy mi to pise ze je vyrovnany a vsech 14b. mi to zase sebere a muzu zacit od nuly... netusim jak se nekam dostat pac to je pokazde... nebo jestli musim proste vyhrat treba 50zapasu za sebou a potom nesmim 2x prohrat??? nechapu tak prosim o pomoc ;)
to som prekvapený,ja som mal v bronzovej lige za výhru vždy 42 bodov a za prehru asi -4 :)) ale nie neznamená to že musíš stále vyhrávať a hádzanie do ligy nezáleží od tých bodov,mne osobne sa na začiatku dosť darilo proti slabým tak mi to začalo hádzať hráčov zo zlatej ligy,párkrát aj platinu a držal som sa s nimi celkom vyrovnane,so zlatými som dokonca viac vyhrával jak prehrával no zas platinoví ma dávali tak ma to hodilo do zlatej...proste ono sa to rozhoduje samo bez nejakých presných pravidiel :D a zlepšovanie ranku v tvojej divízii zrejme záleží od bodov no,ale s tým ti už poradí niekto iný kedže mne to za výhru furt dávalo strašne vela bodov a za prehru skoro nič nebralo :))