Ahoj! Kouknul jsem se na replay, nejsem sice nějakej super maník co má apm 200-300, ale pár věcí bych ti vytknul
Rozdělim do bodov:
Těžko tě budu hodnotit ve 2v2, protože tam se hraje zerg trošičku odlišnym způsobem , aspoň teda já
1.) Neviděl jsem u tebe zezačátku žádný scouting jedeš si svůj build a nevíš co na tebe kujou oponenti ( mohl scoutovat tvůj kámoš, ale od něj jsem to také neviděl)
Ale jelikož jsem později zjistil, že je to practise mapa, tak tam se ani scoutovat nedá takže vytknutí beru zpět
2.) Ztrácíš zbytečně vteřiny během příkazů pro drony, flákají se
3.) Neviděl jsem u tebe ani jednu skupinu ( opět ztrácíš vteřiny )
4.) Ve 4 minutě 500 minerálů a nic jsi s nima neudělal (třeba fast expa )
5.) !! Důležité !! Používej queenku na pokládání vajec do hatcherky, vyplatí se ti to
6.) !! Důležité !! Zásek stavění díky overlordu, 34/34 -- celkem hrubá chyba, aspoň podle mě
7.) Při útočení zapomínáš rozvyjet bázi
(hod si treba obe hatcherky do jedne skupiny treba na 2 behem fightu zmackni 2 pak S a pak podrz D a hned se switchi na svoji army pres 1 )
Aspon si udelas nejaky drony a ani to neboli
Pokud navýšíš na Lair, tak budeš potřebovat více plynu a aspoň 2 expy, aby jsi stačil ostatním.
Jestli využíváš roache i v mid game, tak se neboj investovat do jejich speedu.
Pro každou expu udělej queenku.
Chválení:
12. minuta chválim vydím první použití skupiny ( dají se použít i na budovy )
Utočíš společně s ally.
Bohužel jsem to nedokoukal do konce. Ale abych to shrnul, jelikož hraješ jestě practise lague, tak všechno co jsem ti vytknul je u každýho normální, časem se budeš zlepšovat a nakonec vychytáš všechny chybky. Pěkná replay nenudil jsem se! -aspon teda těch 16 minut co jsem se koukal