StarCraftCZ.com

Fórum o pokračování slavné RTS.
Právě je čtv 21. lis 2024 20:17:00

Všechny časy jsou v UTC + 1 hodina

Odeslat nové téma Toto téma je zamknuté. Nemůžete posílat nové příspěvky ani odpovídat na starší.  [ Příspěvků: 59 ]  Přejít na stránku Předchozí  1, 2, 3, 4, 5, 6  Další
Autor Zpráva
 Předmět příspěvku: Re: Cze - Svk 1v1 Battle.Net Ladder - ranking
PříspěvekNapsal: čtv 19. srp 2010 6:52:55 
 Zobrazit autorovy stránky  Profil

Chce to trpezlivost... sprogramovanim ocividne iba zacina.
Ale pocin je to dobry. Chvalim a na vylepsenia si pockam ;)

* SC2: GoodWill#320
* D3: GoodWill#2306
* LoL: GoodWill SK

PříspěvekNapsal: pát 20. srp 2010 12:37:48 

mi tam stale hadze ze "adresa je v spatnem tvaru" :)

davam tam .. http://eu.battle.net/sc2/en/profile/327019/1/pato/

PříspěvekNapsal: pát 20. srp 2010 21:02:02 

Tak jsem udělal většinu těch věcí co jste psali
Tu aktualizaci údajů spustim az si budu 100% jistej ze se ty udaje ziskavaj dobre
a proto bych byl rad kdyby lidi kterym to zobrazi jakykoli udaj spatne aby sem napsali svoji adresu uctu

jeden bug o kterym vim a kterej nevim jak vyresit (ani asi nebudu resit-protoze to je moc slozity) je ten
ze pokud bude mit nekdo v divizi ne 100 lidi ale jenom treba 95 tak se budou spatne zobrazovat udaje:rasa a body
dojde k posunu nahoru vzdy o ten pocet policek o kolik chybi v ty divizi lidi do plnyho poctu

tu detekci narodnosti podle ip jsem udelal tak ze pokud bude zadavat ucet nekdo z svk bude mit predvolenej svk radio button a obracene

to s tou kotvou jsem to uz pochopil
je to to samy jako u Blizzardich ladderu, problem je v tom ze ja tu nemam vyhledavani podle jmen takze by to jaksi ztracelo smysl to delat

PříspěvekNapsal: pát 20. srp 2010 21:24:33 

mortalbombat píše:
to s tou kotvou jsem to uz pochopil
je to to samy jako u Blizzardich ladderu, problem je v tom ze ja tu nemam vyhledavani podle jmen takze by to jaksi ztracelo smysl to delat

Tak člověk snad ví, ve které je lize, takže by si měl být schopen vygenerovat si správný seznam a pak tam sám sebe najít. A když se tím bude chtít někomu pochlubit, tak by mohl poslat adresu s tou kotvou... to „vyhledávání“ jmen by stačilo v JS.

PříspěvekNapsal: pon 30. srp 2010 11:57:21 

muzu se zeptat proc me to ukazuje jako zerga kdyz hraju protosse? predpokladam ze jen nejaka systemova chyba tak byl rad za opraveni diky

PříspěvekNapsal: pon 30. srp 2010 16:16:12 

no ten program obsahuje jeste chyby, o kterych jsem nevedel, protoze jsem ty ucty, u kterych to blbne nemel v DB nebo o nich nevedel. Bohuzel ted nemam cas to doladit, protoze se musim ucit. Zkusim to doladit, az budu mit cas a bude se mi do toho chtit, coz nevim kdy bude.
Naposled jsem tam pridelal tu dolni listu, ty automaticky aktualizace by meli jet, ale zatim nevim kdy to bude protoze to nezalezi na me ale na adminovi serveru - zatim ty aktualizace delam manualne obcas

PříspěvekNapsal: úte 31. srp 2010 11:01:27 

planuje sa pridat aj timovy rank (2v2, 3V3, 4V4)?

a zaujimalo by ma preco neni aj celkovy rank, t.j. vsetky ligy v jednom rebricku ... samozrejme najprv vsetci diamond za nimi platiny atd.
takto clovek musi tuknut vsetky ligy nad nim aby sa dopracoval ozaj k tomu realnemu poradiu

PříspěvekNapsal: úte 31. srp 2010 13:33:17 

mortalbombat píše:
jeden bug o kterym vim a kterej nevim jak vyresit (ani asi nebudu resit-protoze to je moc slozity) je ten ze pokud bude mit nekdo v divizi ne 100 lidi ale jenom treba 95 tak se budou spatne zobrazovat udaje:rasa a body
dojde k posunu nahoru vzdy o ten pocet policek o kolik chybi v ty divizi lidi do plnyho poctu
to predsa nemoze byt taky strasny problem ....

mozno by som mohol pomoct s nejakym kodovanim ak by bolo treba

PříspěvekNapsal: úte 31. srp 2010 13:36:52 
 Zobrazit autorovy stránky  Profil

Uz som podobnu ponuku autorovi stranky poslal a on ju prijal, takze v najblizsich dnoch ocakavam ze sa do toho mozem pustit ;) CHybaju mi uz len pristupy.
Zrejme sa ozvem aj tebe (dvom nam to pojde rychlejsie).

* SC2: GoodWill#320
* D3: GoodWill#2306
* LoL: GoodWill SK

PříspěvekNapsal: úte 31. srp 2010 14:29:44 

no.21 - pridat tymovy ladder jsem ze zacatku chtel, ale jak vic jsem to zkoumal tim vic jsem si uvedomoval ze to nebude dobrej napad. Prvni problem je ten, ze existuje random tym a pak nespocet ruznejch arranged tymu a je docela tezky(tim zpusobem jakym to delam ja) zjistit zda hrajes jenom 2V2RT nebo 2V2RT a 4v4 AT + 2V2 AT. Dalsi problem je ten ze chci aby ten ladder byl CZE/SVK tim padem bych musel uvazovat pouze random tym nebo u kazdyho AT tymu zjistovat jestli oba dva sou cz nebo svk podle toho jestli je mam uz ulozeny v DB(ale tech zaznamu by bylo tak malo ze by z toho nemelo smysl delat ladder). Pride mi ze random tym je dost o nahode protoze to Blizzard proste zmrsil - tim myslim to ze kdyz hrajeste RT tak muzete dostat proti sobe AT a to se pak hraje mnohem hur.

Ten duvod proc neni celkovy zebricek je snad jasny. Nemuzes michat napr diamond a platinu (to je jak michat jabka a hrusky). Kazda liga ma svuj system bodu. Takhle to funguje i na sc2ranks. Taky by to bylo neprehledny (i kdybych pouzil strankovani) v DB mam uz 7 stranek se zaznamama, celkem asi 150 lidi.

GoodWill,gwixt - Nemuzu vam dat pristup na server, protoze pristup je omezenej jen na par IP adres a povoleni dalsich by trvalo dlouho. Muzu ti poslat soubory, ktery pouzivam na mail co si mi dal.

Odeslat nové téma Toto téma je zamknuté. Nemůžete posílat nové příspěvky ani odpovídat na starší.  [ Příspěvků: 59 ]  Přejít na stránku Předchozí  1, 2, 3, 4, 5, 6  Další

Všechny časy jsou v UTC + 1 hodina