terminatort800 píše:
Zdravim všechny,
můžete mi někdo poradit nějákou taktiku na misi Supernova, kterou hraju na brutal obtížnost.
Díval sem se na youtube, ale ty návody co tam sou moc nepomáhaj. Zkoušel sem je.
Mam pocit, že to sou podvrhy. (tzn. že tam jen napsali, že je to na brutal, ale neni...)
Proto se obracim na vás. Snad mi pradíte.
Jde o to, že nevim jak zároveň: 1) pobíjet protossy, který mi furt útočí na základnu
2) postupovat dál se základnou
3) a zároveň získat artefakty
Vždycky se mi stane buď: nemam dost surovin nebo nemam dost letounů nebo přijde velkej útok a sem v pr... ano tam.
Díky moc.
POkud seš obratnej dá se to vyndat s 6ti bansheema (musíš z pravýho dolního rohu mapy, je tam jeden cannon. Za tou budovou co jí likviduješ sou další dva, který neviděj moc daleko, je tam jedno místo ve kterým když se cloakneš tak tě neuviděj). Když to uděláš tak, tak ani nemusíš bízio posouvat dál, stačí jí nechat tam kde je, popřípadě zvedni nějakou jednu budovu a pošli jí dál od ohně, abys nedopad jako já napoprvý, že zbejvalo asi 50 dmg do tý knihovny a mě bouchnul na mapě poslední suply...
Defeat
další možnost, kterou sem četl na ofic fóru a která mi přijde hodně funny, je normálně posunout bázi a vyrobit atomovky. Pak jen opatrně s ghostem a tu knihovnu bombardovat
Prej to neni takovej problém, akorát tě trochu tlačí čas. každopádně doporučuju těžit na dvou místech zárověň.