Annubiz píše:
T.iN.T.a píše:
co to mas v tom Feats of strenght? To jsou naky tajny achievs?
Jestli jsi hrál WOWko někdy, tak Feats of Strenght jsou "tajný" achievmenty který nejsou nikde popsaný takže ani nevím že je máš splnit a jsou to nebodovaný trofeje že jsi udělal něco extra, v tuhle chvíli kromě těch co mám já jsou tam ještě další dva, jeden za Collector´s edition a druhý za kvalifikování 2v2 nebo 3v3 nebo 4v4 a vyhrání všech 5 kvalifikačních zápasů tuším. O žádných dalších nevím a tyhle jsem našel na netu někde, jsou jednoduchý zvládnou se v pohodě.
Určitě zkusím to hodit na Blizzard, ve výsledku mám důkaz že jsem udělal na Brutal víc než 5 a to jenom díky tomu že mám už kromě 3 na brutal hotové všechny.
Budeme doufat že to opraví...
Feast of Strenght nejsou tajny achievmenty lol
Jsou to achivmenty ktery uz dnes nemuzes dosahnout, napr ve WoW kdyz jsi se lognul na 4te nebo 5te vyroci WoW, kdyz jsi se ucastnil olimpiady a nebo dalsi hovadiny co uz dnes nejdou udelat. Do sc nejaky casem urcite pridaj, treba neco ve smyslu Dohral Terran kampan pred vydanim Zergske atd...
Neporovnávej tady WOW a SC2 achievy FOS .... V SC2 těchto achievů které mám lze dosáhnout kdykoliv, třeba i teď ....