Kamo si nerob srandu ,
1: zergov je myslim viac nez dost,na hocijakej stranke kde su replaye ich najdes dost a hlavne vs Terran
2: Mi nehovor ze z celej cz/svk komunity nepoznas nijakeho zerga alebo lepsieho hraca ktory by si s tebou ako zerg zahral.Boze hrat s pc je uz sama o sebe kktina ale pozerat sa ako on hra to je uz fakt v predeli kedze on je zvyhodneny a ma ovela viac mineralov.To ze jeho hra nestoji ani za slabuckeho bronze hraca ani nespominam.
3:Ak fakt nepoznas nikoho kto by s tebou hral tak napis mne a par veci ta naucim, takticke veci tu do fora nebudem velmi pisat samozrejme veci ako rozsirovat creep hadza si larvy s queen robit upgrady utok obrana ked ides tie spominane range unity a hlavne musis byt pred terranom/protossom 1-2 expandy dopredu aby si s nim mohol zatocit v dlhsej hre
4: Neviem co sa stazujes nechapem aky si zerg ked sa ti zda zeby si mal tazit 4base a mat 50 workerov vela? sak ja ked mam 1-2 expandy mam tam okolo 60 tky workerov ak chces skakat proti terranovi/tossovi musis toho mat viac ovela
vyuzi to ze mas larvy sak ked po bitke si svoje straty plnje obnovis do ak nie skor.
5: Mohol by som ti rozpravat aka silna rasa je zerg ked zerg prehra je to preto lebo si to prehral sam