pecha nuda píše:
Tak jak se vam kampan libila???
Co se tyce me tak muzu jen malo veci vytknout.. jel jsem to na hard a mel jsem problem pouze se dvema misema: cutthroat tuhle misi jsem musel 2x odlozit takze jsem ji udlela az pak kdyz mi zbyla jen tahle mise a Char, ale kdyz jsem si nasel spravnou taktiku tak uz to pak bylo docela lehky. No a za druhy All in fakt tezka mise nejdriv jsem se rozhodl sundat v predesle misi litajici jednotky ale pak jsem zjistil, ze ty zaplavy nydusu jsou tak strasny ze se to neda, tak jsem zkusil druhou verzi, zabit nydusy a bylo to jeste horsi, ze zactaku v pohode ale az prisel leviathan tak to slo do kytek jeho jsem sice sundal ale jaksi mi zdecimoval armu u artefaktu takze pak uz jsem postupne chcipl asi na 90% nabiti artefaktu. Tak jsem to parkrat zkusil znova, ale furt top neslo tak sjem nahral starsi save z all in bez nydusu a nakonec se povedlo, staci mit dobrou obranu a hodne banshee a tim se daj sundat ty cervi v pohode a dokence i Kerriganova se da dat docela lehce, zabila mi jen 23 jednotek. Bohuzel jsem teda neobjevil skrytou misi a docetl jsem se o ni zde na foru takze mam docela cerny svedomi ze jsemji neobjevil sam holt mam splnenejch jen 25 misi neda se svitit, ale myslim si ze to blizzardu udelal docela blbe kdyz i v tech vysledkach se ti to ukaze: secret found yes/no a tak je to pocitano jako normal mise tak je to takovy divny meli to udelat aby byla fakt skryta a ne takhle kazdymu na ocich. Ale kdyz to vezmu kolem a kolem davam kampani 10/10 a uz se nemuzu dockat heart of the swarm.
A jakej dojem udelala kampan na vas??
Krvácejí mi oči. Ježiš lidi, nějaká základní úprava by neškodila...
Kampaň se už řeší zde:
http://forum.starcraftcz.com/viewtopic.php?f=18&t=331