Tohle byl asi nejtěžší achievment na hard, protože máš prostě jen blbé mariňáky a medičky a ještě bez stimpacků, zatímco Zerg má i Roache, takže je to dost problematické.
Nicméně zde popsaná taktika je v zásadě správná. Klíčové dva body jsou útočit na tu doporučenou prostřední (severozápadní) základnu, protože ta levá a pravá jsou na cliffu, a nejít s útokem dřív, než máš těch mariňáků a mediců
hodně, okolo 30+.
Stihnout se to v pohodě dá, je ale potřeba lehce mikrovat, tzn. především držet tu skupinu co nejvíc pohromadě (nenechat malé skupinky odpojovat se) a rozmisťovat si i během boje medičky tak, aby pokryly všechny mariňáky a nehealovaly třeba jen jednu stranu.
Já osobně jsem sypal marinu ze 3 Barracksů s Reactorem a medičky z 1 Barracksu s Tech labem a zničil jsem tu horní základnu a odtamtud jsem šel rovnou na pravou a dal jsem to celkem v pohodě, chyběly ještě asi 3 minuty do konce (během kterých jsem měl co dělat, abych přežil
, protože zatímco jsem zničil třetí a čtvrtou Hatchery, on v prostoru mezi svou a mou základnou postavil spoustu Spine crawlerů a hodně jednotek, takže jsem už neměl síly na to si tu útočnou grupu stáhnout zpět).