Jumbik píše:
scorsese píše:
Já mám taky problém, v kampani jsem se dostal někam, jak se těží nějakej plyn nebo co - Welcome to the jungle -, do tý doby hra šlapala úplně bez problému, ale tady, ať dělám, co dělám, po několika minutách zčerná obrazovka a musim to natvrdo resetovat. Hraju to na MSI noťasu, Procík Core 2 Duo T6600, 2×2GB DDR2 ramky, ATI Radeonka HD4670 512 MB, na nativní 1280*800 na ultra detaily se to ani nekousne, ale v týhle jedný mapě se to prostě sere. Je to RELOADED verze z T-Shopu, instalovaná pomocí klíče v offline režimu, takže patch tam dát nemůžu.
Víte někdo, co s tim?
Vandej crack, přehřátá grafika, přehřátej noťas ... cokoliv.
Jestli to dělá ale jen tahle mapa, tak bych tipnul crack, nebo nějakej efekt co v tý mapě je, takže třeba ten plyn, že by dělal problém? Možná nové ovladače?
U kradený verze nikdy nevíš, ale mě ve většině případů dělaly problémy cracky (u jiných her...).
Jo, něco takovýho jako crack to bude, ostatní mise nedělají problém. Ovladače jsem měl asi 3/4 roku starý, aktualizoval je a vydrželo to sice asi 15 minut, ale stejně zčernala obrazovka, zvuk se zasekl ve smyčce a zase nic jinýho, než restart nehrozilo. Starcraft 2 se mi líbí, takže si chci koupit plnou verzi, ale doufal jsem, že si to vyzkoušim, když se mi to bude líbit, tak koupim originálku, ale při realizaci jsem narazil na menších, asi tak 1500 problémů
, takže budu muset počkat, až dostanu zamazáno a pak se uvidí.