Teď jsem v poslední misi na brutal...Tam kde na mě útočí Karrigan a používám ten artefakt ... je to poslední ne?.... Ale tudle bránicí misi si pamatuju... Bylo to peklo... asi si kampaň zahraju i na jinou úroveň.
Takže to prostě dohreješ formou save/load kazdou chvilku...
Jak sem to hral ja:
1) postavit vylepšení na ty velký laserovy magory + 2nd armory... a co nejdřív vylepšit štíty...
2) přesouvat army dle útoků... jednotky na zacatku sem házel ty nesmrtelný a zase ty velký magory (Collosus?)
2,5) save/load trochu pomuže udržet počty jednotek
3) no až přifařej ty velký lodě tak stavět ty... Já přišel až na konci na to.. že ty triskáče musim stavet ručne
takze mi pak nestrilely
4) každopádně se dal udržet i bonus úkol.. pak už jdou mega vlny... tak se stahnout na ten stupínek... postavit věže...tože vylezou díry
5) no když už mi zbylo jen letectvo tak to by se taky samo neudrželo..... červí díru z mothership a vsechno presunout do levyho rohu...uplne vlevo dolu..
cca 2700
No taky mega na prd bla mise... s tou ohnivou vlnou ... sem myslil že se po.... ... ale povedlo se... každopadně na brutal musíš trochu vyjebavat s tou hrou.
No a na závěr.. asi je lepší si to dát nejdřív na jinou obtížnost... Teď si jen mužu drbat hlavu nad nějakejma upgradama