StarCraftCZ.com

Fórum o pokračování slavné RTS.
Právě je pát 22. lis 2024 10:53:39

Všechny časy jsou v UTC + 1 hodina

Odeslat nové téma Odpovědět na téma  [ Příspěvků: 35 ]  Přejít na stránku Předchozí  1, 2, 3, 4  Další
Autor Zpráva
 Předmět příspěvku: Re: Chyba při spuštění quickmatche
PříspěvekNapsal: pon 02. srp 2010 9:27:33 

Díky moc mám podobnej problém a po přepsání těch registrů mi to funguje super :))

Akorát jsem hrál 10 let sc bw a v první hře za tose mě rozprášil medium terran. Vůbec nevim o co jde zatim a mrzí mě, že neni kampaň za tose a nemám se ho tak kde naučit, ale to už si vyřešim. Takže ještě jednou díky za tu radu s registrama :)

Odpovědět s citací  

PříspěvekNapsal: pon 02. srp 2010 9:28:32 

easyyy píše:
Reklamace urcite ne, alespon ne ted. Nejdriv zkus jak rika Pralev, upravit registry. O co, ze mas win xp CZ :)

---
Tady je zkopirovany postup z komentaru od "ranzera" :

dej start->spustit->regedit

v registrech najdi polozku:
HKEY_LOCAL_MACHINE\SOFTWARE\Microsoft\Windows\CurrentVersion\Explorer\User Shell Folders\Common AppData

a tam prepis hodnotu "Data aplikací" na "Data aplikaci"

nasel jsem to na fore, nemam moznost otestowat, pac mam win 7
---

jedna se o zmenu z í na i ..

edit: tenhle problem vidim dnes a denne vsude mozne, mozna by nebylo od veci to dat nekam na hlavni stranku. Hracu, kteri maji jeste win XP se urcite najde hafo

Ano mam český Win XP. Schválně se tam mrknu.
Neměli by na to udělat nějakej patch? Já sem už psal na oficiální podporu. Teď čekam co mi napíšou.
Ale tenhle postup si necham jako záložní plán, jelikož vypadá slibně.

Dík za tip.

Odpovědět s citací  

PříspěvekNapsal: pon 02. srp 2010 10:19:43 

A co zkusit místo změny registru

vytvořit v
C:\Documents and Settings\All Users
novou složku Data aplikaci.

Přeci jen tu složku Data aplikací s dlohým í může používat i jiný software.

Odpovědět s citací  

PříspěvekNapsal: pon 02. srp 2010 10:32:18 

Být tebou, tak nečekám na vyjádření Blizzardu a jeho technickíé podpory a rovnou si ty registry změním, abych mohl hrát ;) Blizzardu jsme tuhle chybu nahlásili už v první fázi bety, neopravili to ani v patchi, ani ve druhé fázi a dokonce ani v plné verzi hry, takže jakkoli tě nechci připravovat iluze o profesionálním chování firmy, nečekal bych, že tvůj hlas najednou vyslyší a pomohou ti ;)

Jinak my všichni s českými Win XP máme tu hru normálně legálně koupenou a stejně jsme si ty registry upravili :)

Vlastní blog o SC2 - http://pralev-sc2.blog.cz/

Odpovědět s citací  

PříspěvekNapsal: pon 02. srp 2010 10:37:10 

Pralev píše:
Být tebou, tak nečekám na vyjádření Blizzardu a jeho technickíé podpory a rovnou si ty registry změním, abych mohl hrát ;) Blizzardu jsme tuhle chybu nahlásili už v první fázi bety, neopravili to ani v patchi, ani ve druhé fázi a dokonce ani v plné verzi hry, takže jakkoli tě nechci připravovat iluze o profesionálním chování firmy, nečekal bych, že tvůj hlas najednou vyslyší a pomohou ti ;)

Jinak my všichni s českými Win XP máme tu hru normálně legálně koupenou a stejně jsme si ty registry upravili :)

A nenadělá ta úprava v registrech nějakou paseku, jak říkal vorel64 ?

Odpovědět s citací  

PříspěvekNapsal: úte 03. srp 2010 9:12:33 

Oprava registru funguje jak ma, super.
Jedna otazka k tomu hrani proti UI , tam si asi nemuzu hrat se svejma vylepnesejma jednotkama za research + mercenary ? SKoda to by bylo jiny kafe ...BC z 200 hp stitem hehe drsny.

Odpovědět s citací  

PříspěvekNapsal: úte 03. srp 2010 9:48:41 
 Zobrazit autorovy stránky  Profil

Urcite ne, singleplayer je samostatna kapitola.

* SC2: GoodWill#320
* D3: GoodWill#2306
* LoL: GoodWill SK

Odpovědět s citací  

PříspěvekNapsal: stř 04. srp 2010 9:32:15 

Citace:
A nedělá ta úprava v registrech nějakou paseku, jak říkal vorel64 ?

Jako zcela upřímně , ano udělá , nesmíš potom spouštět jakýkoli nástroj z microsoft office , protože to začne házet chyby , já jsem měl změněný registr abych mohl hrát , zapomněl jsem si změnit zpět a potřeboval jsem si něco přečíst ve wordu , bum , skončilo to asi tak , že jsem musel přeinstalovat celý office , ten bug je už od beta fáze 1 , mají to i Švédi atd. , Blizzard s tím stále nic nedělá , bylo mi jasné , že když je to i v beta fázi 2 tak že to bude ve finální hře ( ty hry už tou dobou byly na cestě do obchodů ) , ale opravdu jsem v prvních dnech od launche čekal vlnu brutálního patchování a oprav chyb , nic se nestalo a myslím si , že ani nestane , prostě si uživatelé s českým XP budou muset jak šašci měnit registry a někteří potom zase nazpět , tak jako já , před a po každé hře! :roll:

Odpovědět s citací  

PříspěvekNapsal: stř 04. srp 2010 9:59:24 

Gnoblar píše:
Citace:
A nedělá ta úprava v registrech nějakou paseku, jak říkal vorel64 ?

Jako zcela upřímně , ano udělá , nesmíš potom spouštět jakýkoli nástroj z microsoft office , protože to začne házet chyby , já jsem měl změněný registr abych mohl hrát , zapomněl jsem si změnit zpět a potřeboval jsem si něco přečíst ve wordu , bum , skončilo to asi tak , že jsem musel přeinstalovat celý office , ten bug je už od beta fáze 1 , mají to i Švédi atd. , Blizzard s tím stále nic nedělá , bylo mi jasné , že když je to i v beta fázi 2 tak že to bude ve finální hře ( ty hry už tou dobou byly na cestě do obchodů ) , ale opravdu jsem v prvních dnech od launche čekal vlnu brutálního patchování a oprav chyb , nic se nestalo a myslím si , že ani nestane , prostě si uživatelé s českým XP budou muset jak šašci měnit registry a někteří potom zase nazpět , tak jako já , před a po každé hře! :roll:

A sakra, já to tušil. No naštěstí já mam disk rozdělenej na 2 virtuální a na obouch mam WinXP. Office mam na tom druhým, takže snad to bude v pohodě. Asi si budu muset pořídit anglický WinXP nebo rovnou Win7.

Odpovědět s citací  

PříspěvekNapsal: stř 04. srp 2010 10:33:06 
 Zobrazit autorovy stránky  Profil

Keby ste okrem zmeny nazvu adresara v registroch premenovali aj samotny adresar, tak problem nemate.
Cele je to o tom ze ak prepisete registre, tak programy budu svoje subory hladat inde. Nevidim problem v tom ze premenujete aj adresar a vsetko musi fungovat ako predtym.

* SC2: GoodWill#320
* D3: GoodWill#2306
* LoL: GoodWill SK

Odpovědět s citací  

Odeslat nové téma Odpovědět na téma  [ Příspěvků: 35 ]  Přejít na stránku Předchozí  1, 2, 3, 4  Další

Všechny časy jsou v UTC + 1 hodina