Mondrogar píše:
1/ Komu se povedlo udelat achiev u lost vikinga ? (mimochodem vsimli jste si toho mnozstvi narazek na predchozi blizz hry ?)
Lost Viking je easy. Presiel som to 4 krat - to znamena, ze som bol teda v 13tom leveli - kedze sa len 3 leveli stale opakuju. Achievement na 500000 dostanes v 9tom leveli (ak teda davas vsetkych enemy).
V tom 13tom leveli som to uz vypol, lebo sa to stale opakovalo. Mal som dalsich 7 zivotov, 20 bomb a bol som hladny :p. Tak som to vypol a dalej uz nehral.
A pre tych, co nevedia tak medzernik treba stlacat, nie drzat. To je asi zaklad uspechu.
Pralev píše:
Co se obtížnosti týče, na Normal je trochu nevyvážená. Třeba mise s obsazováním televizních stanic (nebo satelitů nebo co přesně to bylo) byla až směšně snadná na to, že byla celkem dost ke konci. Celou mapu jsem vymlátil jen tím samotným Tychusovým Thorem s jedním SCV za zadkem. Podobně trapně snadná mi přišla úplně poslední mise (od které jsem čekal nějakou výzvu, ve skutečnosti jsem prostě jen ke každé straně udělal 2 bunkery, 2 tanky, 2 psi disruptory, celý perimetr jsem obehnal věžema, připravil si větší skupinu Vikingů na lovení Broodlordů a to bylo vše, co jsem potřeboval; když přišla Kerriganka, zapnul jsem Artefakt a napálil do ní několikrát Yamato). Nicméně beru to tak, že je to Normal, tam o obtížnost moc nejde, spíš jen o příběh, takže teď se vrhnu na Hard se všemi achievmenty a uvidíme, jak to budu hodnotit pak
Posledna misia na harde s achievementom urcite lahka nie je :). Campaign som presiel na harde so vsetkymi achiementami okrem asi troch a jednym z nich je ta posledna misia. Musis to prejst iba s jednym pouzitim artefaktu, co je celkom ok, ale asi som to mal blbo rozohrate. Musel som ho nakoniec pouzit dva krat. Druhy krat na 99.1% :/. No ked to budem hrat znovu, tak to uz asi problem nebude :p.
Achievementy, ktore som nedal su, tento, potom jeden z tej poslednej misie s protossmi a posledny dat 50killov s jednym shotom s penetratorom. To neviem ako sa da teda .. som to skusal milion sposobmi a najviac som mal 43 :D. No a dve misie som este nehral. Inac mam asi vsetko. Dalo sa to v pohode :p.
gg .. ide sa zase pekne naspat na multiplayer