StarCraftCZ.com

Fórum o pokračování slavné RTS.
Právě je čtv 03. črc 2025 8:21:36

Všechny časy jsou v UTC + 1 hodina

Odeslat nové téma Odpovědět na téma  [ Příspěvků: 11 ]  Přejít na stránku 1, 2  Další
Autor Zpráva
 Předmět příspěvku: hot keys / custom keys
PříspěvekNapsal: stř 28. črc 2010 20:06:42 

Cau
U bety jsem nasel programek s nazvem SC2TOOLS, kde se perfektne nastavovali klavesove zkratky. Ted ho ale nemuzu sehnat pro normalni verzi. Kdyby nekdo vedel, kde ho muzu stahnout bylo by to supr. :)

Odpovědět s citací  

Předmět příspěvku: Re: hot keys / custom keys
PříspěvekNapsal: čtv 29. črc 2010 3:49:05 
Moderátor fóra
 Zobrazit autorovy stránky  ICQ  Profil

_Vandal píše:
Cau
U bety jsem nasel programek s nazvem SC2TOOLS, kde se perfektne nastavovali klavesove zkratky. Ted ho ale nemuzu sehnat pro normalni verzi. Kdyby nekdo vedel, kde ho muzu stahnout bylo by to supr. :)

nedělal bych to, jestli nechceš dostat ban na BattleNetu

Odpovědět s citací  

PříspěvekNapsal: čtv 29. črc 2010 6:27:01 

za co ban? :DDD bez toho snad nikdo nehraje :-) Spustu let jsem s tim hral warcraft ted i sc2 betu a nikdy s tim problem nebyl ;-)

Odpovědět s citací  

PříspěvekNapsal: čtv 29. črc 2010 8:27:35 
 Zobrazit autorovy stránky  Profil

Radsej si to pre istotu over. Instalacia pomocnych softikov nie je vzdy tolerovana.

_Vandal píše:
bez toho snad nikdo nehraje :-)

Ja bez toho hram. A videl som kvantum pro zapasov z turnajov a nespominam si ze by tam niekto nieco take vyuzival. Je to len pomocka pre lenivych a pre noobov ;) Mas pomale prsty?

* SC2: GoodWill#320
* D3: GoodWill#2306
* LoL: GoodWill SK

Odpovědět s citací  

PříspěvekNapsal: čtv 29. črc 2010 13:50:20 
Moderátor fóra
 Zobrazit autorovy stránky  ICQ  Profil

_Vandal píše:
za co ban? :DDD bez toho snad nikdo nehraje :-) Spustu let jsem s tim hral warcraft ted i sc2 betu a nikdy s tim problem nebyl ;-)

víš jak, mě toje úplně jedno, nicméně bych všem doporučil si přečíst tohle: http://eu.blizzard.com/support/index.xm ... &gameId=13

Odpovědět s citací  

PříspěvekNapsal: čtv 29. črc 2010 13:56:19 

Vo W3 boli costumkeys nevyhnutnost ale myslim ze v sc2 je rozmiestnenie skratiek instinktivne nikdy som neuvazoval nad tym ze by som ich prestavil :)

Odpovědět s citací  

PříspěvekNapsal: úte 24. srp 2010 16:55:15 

_Vandal píše:
Cau

http://sc2tools.ucoz.com/

Odpovědět s citací  

PříspěvekNapsal: úte 24. srp 2010 17:39:33 

Já opravdu nevidím důvod k tomu, proč zakazovat změny v rozložení Hotkeyů. Viděl jsem někde argument, že je to kvůli tomu, aby všichni měli na turnajích stejné podmínky. Hmmm. Tak přece už lze měnit mezi nějakými základními rozloženími, ale hádám, že to, že mají všichni stejný výběr znamená, že mají stejné podmínky. Hmmm, ok. A teď otázka - čeští Protossové, kde je klávesa, kterou vyrábíte Zealoty? Vlevo dole vedle Shiftu nebo uprostřed mezi T a U? A to jsou stejné podmínky? Takže to znamená, že hotkeye si lze upravit jakkoliv, stačí upravit systémovou klávesnici. Takže tomu nelze zabránit a tento postup je naprosto v pořádku co se legálnosti týče. Já sám mám upravenou klávesnici, ne teda kvůli hře, ale kvůli tomu, že jsem potřeboval psát další znaky.

PS: ad klávesa na Zealota: Kdyby měl někdo nějakou nestandartní klávesnici (hardwarově) s úplně jiným rozložením, tak je to pořád plus k mému argumentu, aby bylo jasno. :-)

Odpovědět s citací  

PříspěvekNapsal: úte 24. srp 2010 18:10:17 

SiMich píše:
Já opravdu nevidím důvod k tomu, proč zakazovat změny v rozložení Hotkeyů. Viděl jsem někde argument, že je to kvůli tomu, aby všichni měli na turnajích stejné podmínky. Hmmm. Tak přece už lze měnit mezi nějakými základními rozloženími, ale hádám, že to, že mají všichni stejný výběr znamená, že mají stejné podmínky. Hmmm, ok. A teď otázka - čeští Protossové, kde je klávesa, kterou vyrábíte Zealoty? Vlevo dole vedle Shiftu nebo uprostřed mezi T a U? A to jsou stejné podmínky? Takže to znamená, že hotkeye si lze upravit jakkoliv, stačí upravit systémovou klávesnici. Takže tomu nelze zabránit a tento postup je naprosto v pořádku co se legálnosti týče. Já sám mám upravenou klávesnici, ne teda kvůli hře, ale kvůli tomu, že jsem potřeboval psát další znaky.

PS: ad klávesa na Zealota: Kdyby měl někdo nějakou nestandartní klávesnici (hardwarově) s úplně jiným rozložením, tak je to pořád plus k mému argumentu, aby bylo jasno. :-)

heh a o kombinaci klaves shift+alt pro prepnuti na anglickou klavesnici jsi asi neslysel co?

Yarin vs Internet Live Po, St, Pá ve 20:00
Yarin vs Ladder Live Út, Čt ve 20:00

Obrázek

Odpovědět s citací  

PříspěvekNapsal: úte 24. srp 2010 18:18:46 

Yarin píše:
heh a o kombinaci klaves shift+alt pro prepnuti na anglickou klavesnici jsi asi neslysel co?

Můj argument nebyl to, že hráči s nestandartními rozloženími klávesnice jsou omezování, jelikož nemají stejné podmínky, ale to, že si lze rozložení hotkeyů libovolně přizpůsobit. Lidi by přece nechtěli Custom Keys kvůli tomu, aby si rozložení klávesnice zhoršili. Chtějí ho nejspíš k tomu, aby si ho zlepšili a to mohou udělat i tak.
Ano, teno přístup (změna systémové klávesnice) moc příjemná nejspíš nebude, takže bych upřednostnil možnost Hotkeye si upravit. Sám jsem zvyklý na QWERTY rozložení a na to, že píšu s diakritikou. Když jsem se náhodou dostal na počítač, kde moje klávesnice nebyla, tak jsem musel buď psát s diakritikou nebo používat naučené hotkeye (nebo si klávesnici přepínat, což by bylo ještě komplikovanější).

Odpovědět s citací  

Odeslat nové téma Odpovědět na téma  [ Příspěvků: 11 ]  Přejít na stránku 1, 2  Další

Všechny časy jsou v UTC + 1 hodina