1. tak najprv zacnem co sa mi nelubi : ako uz bolo spominane tak je to vzhlad niektorych terranskych jednotiek : ten siege tank sa mi naozaj hnusi, thor mi pride tiez predimenzovany a nasilu vhodeny do hry...ghost ma pusku taku dlhu zeby ho mala prevazit dopredu, a o bajonete marinaka radsej ani nehovorim...taktiez budovy by som si predstavoval troska tmavsie, spinavsie, zasmusilejsie, predsa len terrani nie su rasa, ktora travi dni lestenim a cistenim svojich budov vsak
...co sa mi lubi : tak vzhlad a koncept vikinga, nove schopnosti ghosta (bodaj by nie ked drzi taku pusku
:D), moznost zakopat depoty a pod
2. Proti...co k nim povedat, hlavne uz zoberte Dark templarovi tu KOSU !!!!...stalker nic moc privital by som radsej klasickych dragonov, mothership ak ma ostat v hre tak len ako unikatna jednotka nic viacej nic menej, soul hunter sa mi vzhladovo nelubil som rad ze je vonku, tempest by mohol byt zaujimavy ale predsa len carrier je carrier
. Taktiez z Colossa ma dost rozporuplne pocity...Celkom mi budu chybat arbiter a reaver (asi som az privelmi zatazeny na povodny StarCraft
)...Naopak velmi sa mi lubi vzhlad a prevedenie Phoenixa, Proby, Warp Ray a pod...
3. Zergov som si este poriadne neprihliadol, v laske ich prilis nemam takze dufam ze v SC2 dostanem prilezitost nakopat im zadky a vyhnat z tejto galaxie
.
4. Aby sa nezdalo, ze iba kritizujem tak na SC2 sa stale velmi tesim, ale aj tak najme pre jeho uzasny pribeh v single..multi uz bude iba taky doplnok